טוקבאק כזה. נו, 52-53.

טוקבאק כזה. נו, 52-53.

אוקיי, כיוון שהשרשור של קיל בעמוד השני ואף אחד לא מסתכל עליו {או הגיב עליו משהו רלוונטי}, אני בספק שהוא יקפוץ יותר, ועכשיו אני בטוחה שכבר ראיתם את הפרק, אז... קדימה, דסקסו. אני אתחיל. ^^ היה בסדר. ממוצע כזה. שיחסית לבליץ', שרוב הפרקים שם הם אמגשליטהאלוהית, זה לא משהו בכלל, ועוד פרק של 50 דקות? יש הרגשה של בזבוז. קוממורה לא מעניין אותי. גם טוסן לא. ואפילו את הסיפור החמוד שלו עם הבחורה היפה והעננים קיצצו עד שלא היה אפשר להבין כלום. הקטעים עם הקרב נגד קנפאצ'י לא היו מעניינים במיוחד. גם הסיום לא היה במקום טוב במיוחד - הייתי מעדיפה אם היו מסיימים את הפרק קצת אחר-כך, על חשבון חמש הדקות הראשונות. למה היה צריך את כל ההקדמה הזאת בכלל? כאילו שמישהו התחיל לראות בליץ' מפרק 52. ועוד מישהו חוץ ממני שם לב שרוקיה נראתה זוועה? הפרצוף שלה היה עקום והעיניים שלה היו בקצה של הראש שלה, וזה נראה כאילו הן אוטוטו יפלו. אני מקווה שזו הייתה עצלנות חד-פעמית. זהו, נגמרו הקיטורים. עכשיו הגיע הזמן לצרחות פאנגירל משוגעות. רנג'י\ביאקויה!!!!11 אמג!!11 הקרב הכי סקסי ביקום!!!!!!11 רנג'י במעיל פרווה ושיער פזור!!!!!1111111!!!11 אוקיי, לשאוף, לנשוף, לשאוף... אוקיי, אני נושמת, אני רגועה... >< ועוד משהו שנהניתי ממנו חוץ מזה, אפילו שהיא הדמות האהובה עליי, אני -נורא- אוהבת כשמתעללים ברוקיה. איך שגין נטפל אליה, והקטע עם הנחש שנכרך לה סביב הצוואר... -ריר- והחלק הכי טוב זה הצווחה הפסיכית שהיא הביאה אחרי זה. זה היה כזה מלא רגש. וגם סקסי. ._. בכלל, המדובבת שלה זה משהו מדהים. הלוואי שהייתי יודעת את השם שלה. >_<

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובהודעה

לפי דעתי הפרק היה נחמד מאוד. השיר פתיחה ... בסדר. יקח לי זמן להתרגל :X הצחיק אותי הקטע שזאראקי חשב מה יאמרו האחרים במצב כזה... התירגום של בליץ' סוסייטי סאקס, או שזה שונה מהמנגה. אני מסכימה איתך בנוגע לציורים של רוקיה X: גין כזה זונה. לא יודעת איך את אוהבת את הקטעים האלה OO; הצרחה הייתה ממש ... אני לא יודעת להגדיר מה הרגשתי :X הוא נתן לה חשק לחיות ולקח את זה כ"כ מהר, זה לא נראה לך נורא ? ;; רנג'י שיער פזור *-* זה היה הדבר הכי טוב שקרה בפרק הזה *-*

../images/Emo58.gif

זה נורא, אבל אני סאדיסטית. D: גין באמת זונה, אבל רוקיה הייתה ממש נואשת אם היא באמת חשבה שהוא יעזור לה. חע! התרגום היה קקע. לקח לי המון זמן להבין מזה Reiatsu, או איך שלא כותבים את זה. XD -באקה- והם כותבים You're במקום your! ארגג זה מעצבן. ואני ממש לא אוהבת את השיר פתיחה, אבל הקטעאנימציה שלו כל כךךךך יפה. והסיום יותר טוב מהאפי פיפל,אז זה גם הישג.

../images/Emo58.gif הרגע הקשבתי לצרחה שוב

ובמשך כל הקטע עם גין לא יכולתי להפסיק לחייך. זה דיי הפחיד אותי. o.o אולי אני מרושעת, או אולי זה סתם גורם לי אושר שיש דמות כל כך מגניבה וכל כך... עם עומק, כמו רוקיה. אפילו שזה איום. >_< אני לא מאמינה שעכשיו צריך לחכות שבועיים לפרק הבא! אפילו תרגום נורמלי לפרק |הזה| עוד לא יצא, וזה נראה כמו נצח. -דכדוך-

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

אני בכלל לא בטוחה ._. Reiatsu זה Spirit power ? את מפחידה .________. זה היה קטע כ"כ עצוב. הקטע הזה
היה הרבה יותר מאגניב במנגה.

ושכחתי לכתוב X__X

שאת הקטע הזה במנגה הראו בשיר פתיחה הקודם, מסיבה כלשהי. o-o

dark max

New member
עד עכשיו הייתי בטוחה../images/Emo58.gif

שזה פארנארט קרב בין השניים. גם אחרי 52 לא קישרתי XDD [אין לי את הכיתוב]

של מה? של האף ו..

*קולטת* אופסי.XDDD האף של רנג'י עקום
(לא רק בתמונה הספציפית הזו, בכללי)

אומגד../images/Emo58.gif

כרגע גמרתי לראות (כן, 2 בלילה, אז?) המילה הראשונה נפלטה לי מהפה זה "חארות". כמה זמן ימשך עד שנראה כבר את הבנקאי של איציג'ו לעזאזל?! בעע אבל היה פרק כזה טוווווב....מזמן לא היה אחד כזה נחמד ^^ גין הזה....בואנה זה פשוט דמות גאונית אני אומרת לכם! והצרחה היתה דיי מטרידה....היו לי מן תחושות לא מוסברות בלב <.< וכ"כ אהבתי את הצורה שהם שילבו בקרב של רנג'י את המנגה!!!שפתאום היה כזה בשחור ולבן....אוי זה כ"כ היה קרב טוב.....אני כבר מחכה לקרב של איציג'ו נגדו כמו שהשיר פתיחה מעיד.....הולך להיות מעניין..... פכולופן איזה פגז קנפאצי!! חח כאילו הייתי עצובה בשביל הקפטן העיוור הזה וחשבתי לעצמי שהוא אולי צודק והכל, אבל אני את הנאמנות לקנפאצי לא מעבירה רק בגלל מניעים צודקים....חח....תאמת פחדתי שהוא ימות אומשו ._. הוא דמות גאונית ואם יהרגו לי אותו אני אזרוק עליהם חצילים!!!! ממ אם אני אזכר בעוד משו אני אוסיף מחר כשהמוח שלי יקבל קצת שעות שינה וחמצן אה, והשיר פתיחה מהמם - שיר נחמד שצריך להתרגל אליו אבל פוטנציאל טוב, והאנימציה- גררר פשוט להזיל ריר *.* והשיר סיום דווקא ממש נחמד ^^ הוא לא מיוחד אבל הוא ממש חביב וברור שעדיף על ההאפי פיפל -_- פרק ענק.. נקווה שהפרק הבא יהיה אפילו יותר טוב D:

למעלה