BAND WEEK-הופעות+תוצאות
קודם כל-שהארי ייפטר מהמשקפיים, לא מחמיא לו!
והבמאי נדלק על ג'ן או מה? כל הופעה של מתמודד יש פוקוס עלייה במשך כמה שניות ארוכות
אלכס- מה השופטים רצו ממנו? הם לא אהבו את הביצוע...זה היה טוב! ואהבתי את האינטרפטציה שלו לשיר, אבל אני מבין מה השופטים אומרים...הוא צריך לצאת מהcomfort zone שלו ולהתחיל לעשות דברים בלתי-צפויים ממ...
מג'סטי- זה התחיל מבטיח...אבל מסכים עם השופטים שזה היה all over the place כלומר ההופעה שלה הייתה ממש טובה! אבל ווקאלית? רק בחלקים הרגועים זה היה טוב
דקסטר- האמת? הייתי עם הפלא' בזמן הביצוע שלו ממ...נשמע אותו דבר כמו בכל שבוע, נקסט.
סאם- זה היה טוב
בחירה טובה של שיר בשבילו
מלאייה- יש בה משהו שמעצבן אותי...כלומר היא טיפוס שטותי והיפראקטיבי, ואז כשהיא מופיעה היא הופכת להיות חנונית מלומדת כזאת (ועוד עם המשקפיים האלו) שמנסה לרגש בצורה דרמתית
לא אוהב ממש את ההתחפשות הזאת...והיי! השיר הזה בוצע ע"י דווין וולז בעונה שעברה, יש לי את גרסת האולפן שלו במחשב-
http://youtu.be/pogwkvbbJ88
הגרסא של מלאייה...כנראה שלא
ג'סיקה- ראיתי שהתלהבתי כאן מבחירת השיר שלה, וואלה לא מכיר
אבל הביצוע היה חביב
ג'ינה- הו סוף סוף! מה השאירו אותה לסוף?? ממ...היא הולכת בצעדיהם של קולטון ואנג'י...אותם בחירות שירים לאחרונה. זה היה ממש טוב! הקול שלה כ"כ עוצמתי שהלהקה לא האפילה עלייה לטעמי, למה השופטים לא קמו?!
תוצאות: תוכנית של 20 דק'?
אף פעם לא היה...לפחות לא מהעונה שהתחלתי לצפות באיידול(עונה 6), היה קצר וקולע בלי מריחות.
לא מכיר את ג'נל שהופיעה...אבל הייתה הופעה ממש טובה
איזה קצב ברזילאי
מג'סטי הודחה...קצת חבל, אבל מקווה ששבוע הבא דקסטר כבר יעוף.