טופ 9 תוצאות (פרק 23)

Lhuna1

New member
תוצאות

היה פרק ממש קצר! אפילו לא היה סרטון סיכום של המודחת...הדחה לא מוצדקת בכלל הפעם, ובאמת חשבתי שהם הולכים להציל אותה, כי מגיע לה

סם הוא רשמית עכשיו הסנג'איה של העונה, אם הוא נשאר במקומה.
יכולות ההופעה שלה ושלו זה שמיים וארץ.

גם לסי ג'יי ממש לא הגיע בוטום! אני חושבת שהשופטים בכלל לא מפרגנים לו מספיק על הופעות מצוינות.

jess r

New member

מסכימה בקשר לסם, אין לו מה לעשות יותר בתחרות.
מצד שני, לא חושבת שמג'סטי היתה מחזיקה שם הרבה זמן. התחלתי את העונה הזאת עם חיבה גדולה אליה, אפילו קראתי לה פייבוריטית, ומאז השבוע השני היא רק מאכזבת. אולי היא היתה צריכה עוד שבוע-שבועיים למצוא את עצמה, אבל עובדה שאנשים כמו ג'ינה ומלאיה שהתחילו את העונה על רגל שמאל הצליחו לקחת את עצמן בידיים ולהשתפר כל שבוע, והיא עוד שם.

בקיצור, הייתי מוותרת על סאם ודקסטר לפניה אבל אני גם לא חושבת שמגיע לה מקום בטופ 5.

qaz3212

New member
זה היה צפוי

מסכימה על מג'סטי.
גם אצלי היא התחילה כפייבוריטית כי חשבתי שהיא מיוחדת ושונה, אבל הרגשתי שהיא לא מוצאת את עצמה בתוכנית. הבחירות שירים שלה היו לא טובות ובסופו של דבר ההצבעה נגדה מוצדקת.

סאם כבר שבוע שלישי ברציפות בבוטום, עושה רושם שאמריקה מיצתה אותו.

מה שמדאיג אותי הוא שבקצב הזה מאליה עוד תהיה בגמר.

SHTRUDIDI

New member

מג'סטי באמת איכזבה כבר שבועיים ודי איבדה את עצמה.
אבל סם עוד לא ניפק הופעה אחת ממש טובה ואת רוב הביצועים שלו כבר שכחתי.
דקסטר פונה לקהל מאוד ספציפי וגם שר פחות או יותר את אותו השיר.
למלאייה היה ביצוע אחד טוב ממש עד עכשיו, השאר לא להיט או זוועה כמו ברונו מארס בטופ 13.
מעצבן שלא הצילו אותה. בסוף הם עוד יצילו את סם

snirf

Active member
BAND WEEK-הופעות+תוצאות

קודם כל-שהארי ייפטר מהמשקפיים, לא מחמיא לו!
והבמאי נדלק על ג'ן או מה? כל הופעה של מתמודד יש פוקוס עלייה במשך כמה שניות ארוכות

אלכס- מה השופטים רצו ממנו? הם לא אהבו את הביצוע...זה היה טוב! ואהבתי את האינטרפטציה שלו לשיר, אבל אני מבין מה השופטים אומרים...הוא צריך לצאת מהcomfort zone שלו ולהתחיל לעשות דברים בלתי-צפויים ממ...
מג'סטי- זה התחיל מבטיח...אבל מסכים עם השופטים שזה היה all over the place כלומר ההופעה שלה הייתה ממש טובה! אבל ווקאלית? רק בחלקים הרגועים זה היה טוב
דקסטר- האמת? הייתי עם הפלא' בזמן הביצוע שלו ממ...נשמע אותו דבר כמו בכל שבוע, נקסט.
סאם- זה היה טוב
בחירה טובה של שיר בשבילו

מלאייה-
יש בה משהו שמעצבן אותי...כלומר היא טיפוס שטותי והיפראקטיבי, ואז כשהיא מופיעה היא הופכת להיות חנונית מלומדת כזאת (ועוד עם המשקפיים האלו) שמנסה לרגש בצורה דרמתית
לא אוהב ממש את ההתחפשות הזאת...והיי! השיר הזה בוצע ע"י דווין וולז בעונה שעברה, יש לי את גרסת האולפן שלו במחשב- http://youtu.be/pogwkvbbJ88
הגרסא של מלאייה...כנראה שלא

ג'סיקה-
ראיתי שהתלהבתי כאן מבחירת השיר שלה, וואלה לא מכיר
אבל הביצוע היה חביב
ג'ינה-
הו סוף סוף! מה השאירו אותה לסוף?? ממ...היא הולכת בצעדיהם של קולטון ואנג'י...אותם בחירות שירים לאחרונה. זה היה ממש טוב! הקול שלה כ"כ עוצמתי שהלהקה לא האפילה עלייה לטעמי, למה השופטים לא קמו?!

תוצאות: תוכנית של 20 דק'?
אף פעם לא היה...לפחות לא מהעונה שהתחלתי לצפות באיידול(עונה 6), היה קצר וקולע בלי מריחות.
לא מכיר את ג'נל שהופיעה...אבל הייתה הופעה ממש טובה
איזה קצב ברזילאי

מג'סטי הודחה...קצת חבל, אבל מקווה ששבוע הבא דקסטר כבר יעוף.

SHTRUDIDI

New member
סיכום תוצאות

תראו איזה יופי מנסים לפתח לסם אישיות. לא עובד

ג'ניפר נראית מדהים, ממש ממש יפה לה אדום.
מקצצים לרנדי את הזמן משבוע לשבוע

והוא בוחר את קיילב וג'ינה, אני מבינה, אבל את מלאייה???

ג'ינה סייף!
מלאייה סייף.

ג'נל מונה היא אחת המגניבות

אלכס סייף. יס!
ג'סיקה סייף,
קיילב סייף,
דקסטר סייף. גאד דאמט.

אז הבוטום זה סי ג'יי, סאם ומג'סטי.
רק שמג'סטי תישאר

לא!!!! היא שרה בשביל ההדחה. אוף.

והם לא מצילים אותה. סעמק.

ra8452

New member

הייתי קצת מופתעת שהשופטים לא הצילו אותה
אני מאוד חצוייה לגביה מצד אחד היא מיוחדת ויש לה קול יפה. **אבל ** היא לא מתאימה לאיידול
למשל בדה וייס היא בכלל לא הייתה עוברת את האודישנים, אין לה קול מספיק גדול, הביצוע הדחה שלה היה לא טוב
בביצועים האחרונים היא מאוד זייפה, במיוחד כשניסתה ללכת על ההיי נוטס let it go בכלל היה נוראי, היא לא צריכה בכלל להתקרב בכלל לשירים כאלה
מצד שני הסטודיו שלה היו פצצה במיוחד ל wake me up אני חושבת שהיא מאוד מסחרית ויש לה פוטנציאל גדול להצליח

Hadar07

New member
תוצאות

תודה לאל שהיה רק 20 דקות , הכי טוב קצר ולעניין.
השיר של ג'נל מונאיי היה נחמד, לפחות שבוע הבא
חוזרים לאיידולים מהעבר, איזה כיף,
קרן בטוח תשמח מההופעה הזאת ויש פה עוד כמה נראה לי

לצערי לא הופתעתי מהבוטום אבל לא חשבתי שמג'סטי תודח בסוף

היא באמת לא הייתה עקבית אבל עדיין יותר מיוחדת מלפחות כמה מהמתמודדים
הגיע לה להשאר עוד קצת לפחות
ועכשיו שראיתי את הנושא של שבוע הבא בכלל אני מתבאסת כי רציתי שתהיה
גרסת סטודיו לשיר שהיא הייתה אמורה לשיר.
הייתה לי הרגשה שלא יצילו אותה כי גם ככה הקהל שם אותה כל שבוע בבוטום זה לא היה משנה כל כך
אם לא הייתה מודחת השבוע זה היה קורה עוד שבוע שבועיים.
חבל כי היא הייתה הפייבוריטית שלי בהתחלה.

SHTRUDIDI

New member
לפי ויקיפדיה

בחזרה להתחלה: המתמודדים ישירו את השירים שעימם נבחנו לראשונה.

snirf

Active member
נושא שמתאים לטעמי לשלב

הרבה יותר מתקדם, נגיד חצי הגמר...או כאחד מהשירים שמבוצעים בגמר

Ash Lee

New member
איזה מבאס

את רוב האודישנים לא אהבתי וממש לא בא לי לשמוע את אותם השירים שוב.
אגב, יודע כבר אם מדובר באודישנים הראשוניים מול השופטים או כל אחד מהשירים שהם שרו בשלבי האודישנים (כולל הוליווד)?
ואם מתמודד שר שני שירים באודישן, האם הוא יכול לבחור מתוכם או רק מה שהראו בטלוויזיה?

למעלה