טופ 50 של הפרוספקטס

LADodger

New member
טופ 50 של הפרוספקטס

לפי האתר minor league baseball: http://www.minorleaguebaseball.com/milb/news/top50/y2008/profile.jsp?t=p_top&pid=457803 שימו לב מי במקום הרביעי (אותו אחד שכולם רוצם להעיף מהקבוצה שלנו) - קלייטון קרשואו! במקום החמישי ג'ובה ובשישי באקהולץ. שמות נוספים - אלסבורי במקום ה-13 (שזה יביא לו מזל טוב או רע?
), ואנדי לה-רוש במקום ה-33....

שימו לב ל3 פיצ'רים של טמפה ב11-20

איזה חולני זה...גם מס' 2 שלהם. גם מס' 36 שלכם - סקוט אלברט.

LADodger

New member
כן, נכון

טמפה תמיד מנסה להשיג קבוצה צעירה שבעתיד תהייה חזקה, אבל משום מה ה"עתיד" הזה אף פעם לא מגיע... לא שמתי לב לאלברט, עברתי במהירות על השמות. תודה. מי שנעדר כאן הוא מקדונלד הפיצ'ר, ואני חושב שבצדק. אגב לירון, אילו עוד שחקנים מהרד-סוקס יש שם? אני לא מכיר את כל הפארם שלכם... * וכמו שאתה רואה - כל החבורה של לוני, קמפ, בילי, מלואן וכו' לא נחשבים פרוספקטס, אז שיפסיקו להתייחס אליהם ככה בשיחות טריידים!!

הכי קל לקרוא להם ככה../images/Emo3.gif

מה יקראו להם, שחקנים צעירים? (אגב, אתה בטוח שגם מלואן? לא נדמה לי שיש לו מספיק זמן במייג'ורס, הוא פשוט לא נכנס ל50 הראשונים. לנו יש שם רק את אלסבורי ובאקהולץ. צריך להיות עוד 2-3 חבר'ה בתחום ה50-70. רשימה נחמדה סה"כ, בייסבול אמריקה/פרוספקטאס עדיין עדיפים אבל זה לא רע.

LADodger

New member
בכל זאת, זה נשמע ערך נמוך יותר

כשאומרים "פרוספקטס"
בקשר למלואן, אתה צודק, הייתי בטוח שהוא זרק מספיק אינינגס. ועדיין, הוא עדיף על חמורים כמו ביימל או סיאנז
באינינג ה-7 לפני ברוקסטון וסאיטו-סאן.

למעלה