טופ 11!

whatever4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

אוי, הילדה שבכתה כל הזמן הרגה אותי מצחוק!!!
קאלט במיטבו!! איזה תוכנית כיפית!! ממש נהנתי. האווירה הייתה קלילה וכך גם ההופעות. פשוט כיף! היילי- מעתה ואילך אין יותר מתמודדת בשם היילי, מעכשיו קוראים לה- "הרגליים של היילי". סחתיין על התעוזה וכמו שאומרים- אם יש לך- תשוויצי. ההופעה שלה הייתה מאוד סקסית, על גבול הנואשת. הקול שלה לא היה משהו אבל כשהיא נראת ככה, למי אכפת? כריס ר- חביב ביותר. אני מודה שהיו כמה רגעי קסם בהופעה שלו. אבל, אני עדיין תוהה מתי תגיע ההופעה שבאמת תהמם את כולם (השאלה אם היא אי פעם תגיע). סטפני- אין ספק, אכזבת הערב. או בכלל- אכזבת הטופ12. היא מוכיחה עד כמה בחירת שירים זה קרוב לוודאי הדבר החשוב ביותר בשביל להתקדם בתחרות ולצערי, כבר שבועיים שהיא בוחרת שירים גרועים שפשוט לא מתאימים. די בטוחה שהיא תהיה בבוטום3, אני רק מקווה שיתנו לה עוד צ'אנס להוכיח את עצמה כי היא מסוגלת להרבה יותר. בלייק- אוקיי אנשים- זה תקדים מבחינתי- פעם ראשונה באיידול שאני אוהבת את כל ההופעות של מתמודד אחד. בלייק עד עכשיו היה מדהים ונראה שאין סיכוי שהוא יכול לאכזב אותי- אהבתי את כ-ל חמשת ההופעות שלו. השבוע הוא נתן שוב הופעה מגניבה, חדשנית ובנוסף- ממש סקסית
. אני לא מסכימה עם סיימון שהשבוע ההופעה הייתה הרבה יותר טובה, אני חושבת שאת שבוע שעבר אהבתי טיפה יותר, אבל עדיין בלייק מלך
. (ראיין קרע אותי מצחוק...מוכיח עד כמה הוא חלק חיוני לתוכנית). לקישה- בוווווווורינג. דווקא היה פוטנציאל לשיר הזה והיא לא מימשה אותו. ומה הקטע בהתעלמות המוחלטת מעצות של אחרים? פיל- אני בטוחה שפיל היה מתוסכל אחרי ההופעה שלו- לא משנה מה הבן אדם עושה זה אף פעם לא יהיה מספיק טוב. לפי דעתי הבעיה היא בכריזמה ובסטאר קוואלטי ש...וול - אין לו. השיר היה טוב וגם ההופעה הייתה טובה אבל זה פשוט לא מספיק. מועמד רציני להדחה. ג'ורדין- הופעה טובה אבל הבעיה היא שאני לא מאמינה לה. כשהיא שרה, במיוחד את השיר הזה, אני מרגישה שהיא סתם משחקת, בניגוד למלינדה שממש מבינה את המילים. אני מודה- למרות שאני לא אוהבת אותה, הייתה לה היום הופעה באמת טובה אבל עדיין, לא מצליחה להתחבר אליה. סאנג'יה-
אוי זה היה ענק! הופעה פשוט קורעת! כל ההופעה הייתי על הרצפה- זה היה כזה מצחיק
. התנועות, הביטחון העצמי, השירה, השיער והילדה הבוכה ברקע היו לא מהעולם הזה. קשה לי להחליט אם זה היה טוב או לא אבל בעצם, למי אכפת?! כל עוד זה היה מבדר- זה מה שחשוב. גו סאנג'יה! ג'ינה- עוד לפני שהיא הופיעה ידעתי מה הולך להיות. הבעיה עם ג'ינה שהיא כולה וואנאבי. זה שאת שמה כמה פסים בשיער, עגיל בלשון ולובשת שחור, לא הופך אותך לזמרת רוק (ע"ע אבריל לאבין). כל התנועות והתלבושת היו מוגזמים והקול שלה היה נוראי. הזכיר לי קצת את ההופעה של קונסטנטין לפני שהוא עף. רמז? יש מצב. כריס סליי- סבבה. חביב פלוס. עד עכשיו כל ההופעות שלו היו נחמדות, אבל לא יותר מזה. הוא מתחיל לעצבן אותי במידה מסויימת. בהתחלה אהבתי את האופי שלו אבל עכשיו הוא די מציק. יש לו קול טוב אבל אני לא מאמינה שהוא יחזיק הרבה זמן בתחרות הזאת. מלינדה- הקול שלה מדהים ועוד יותר מזה, ההגשה והדרך שבה היא שרה מרגשת. אבל, וזה אבל גדול- היא צריכה לבחור שירים יותר כיפיים ומעניינים. הבנו שהיא יודעת לשיר עכשיו היא יכולה להרשות לעצמה להשתחרר ולבצע שירים כייפים ולא רק בלדות. הבוטום3 שלי: ג'ינה, סטפני ופיל. הבוטום3 שיהיה: כנ"ל. פיל הולך הביתה.

Fairywitch

New member
דעות תוך כדי צפייה:../images/Emo58.gif

היילי - וואו
איפה היא התחבאה עד עכשיו
זה היה וואו
ממש ממש אהבתי- פתאום היה לה אופי, והופעה, וקול. כל הכבוד
כריס ר. - יופי של קול, הופעה טובה, נהניתי. חמוד
סטפני - אני ממש אוהבת את סטפני, אבל... הסכמתי עם השופטים
זה באמת היה פיצ'י, זאת לא הסטפני שהיא הייתה, היא באמת מאבדת את "זה", וזאת הייתה ההופעה הכי גרועה שלה עד עכשיו. חבל, כי זה דווקא שיר שאפשר להפגין איתו יכולות. בלייק - הוא טוב במה שהוא עושה, אבל ממש שנאתי את זה. הוא ריסק לי לחתיכות שיר שאני מתה עליו. די להרוס קלאסיקות
אני שונאת שעושים את זה
זהו, אחזור בהמשך

Fairywitch

New member
טוב, המשך:../images/Emo58.gif

לקישה - לקישה זאת לקישה. היא מלכה. לא יודעת מה סיימון רצה, אבל אני כן מסכימה עם רנדי, שהיה בזה כאילו פחות לקישה מהרגיל... קשה לשים את האצבע על משהו, אבל זה ככה. פיל - אני דווקא אהבתי. מחכה לג'ורדן

Fairywitch

New member
המשך../images/Emo58.gif:

ג'ורדן - מלכה שלי
בינתיים ההופעה הכי טובה הערב
וסיימון טמבל- בטח שזה היה מדכא, כי היא העבירה את הכאב והדרמה שבשיר בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת
מדהימה
סנג'איה - אויש, נו, אולי הוא יצא מהקליפה שלו, כמו שפולה ורנדי אמרו, אבל זה עדיין נראה כמו בדיחה
ומה יש לילדה הזאת
שמישהו יטפל בה
יש כדורים לתופעה הזו
היא מפחידה אותי, אנשים

yobalit

New member
הגלגל בהחלט התהפך

מלינדה- אכזבה אותי קשות בשבועיים האחרונים, שיא השיעמום לקישה- ביחס לעצמה היה די חלש, אבל עדיין טוב :) קצת זקן כמו שסיימון אמר היילי- הפתיעה לחלוטין, היה די טוב ובהחלט הולכים לדבר על הרבה יותר מאשר השירה שלה כריס- לא ידעתי שהוא יכול לשיר ככה, באמת שלא, ח"ח ג'ורדן- וואו וואו וואו, בקצב הזה היא עוד תיקח את מקומה של מלינדה. סטפני- אכזבה אחת גדולה :( הופעה משעממת, ביצוע קולי בינוני מטה, בהחלט מתחילה לאבד את הנשמה סנג'איה- הפתיע לחלוטין, ממש אהבתי, הביצוע הקולי היה רחוק ממושלם אבל עדיין גרם לי לחייך, עצבן קצת השיר שכל הזמן חזרה בו אותה שורה אחת ויחידה :/ סופסוף רואים ממך קצת אישיות השאר- לא זוכרת תהופעות שלהם בכלל, חוץ מג'ינה שדווקא זוכרת אבל בגלל שהייתה על הפנים, נראה לי שצריך רשיון בשביל להמשיך לשחוט ככה שירים :/

always be me mc

New member
התרשמותי מהפרק../images/Emo58.gif

פרק לא רע בכלל היה. סופסוף קיבלנו סוג של תחרות מצד הבנים. מצד הבנים מי שאהבתי היו: כריס ר.(היה מאוד טוב) וכריס סליי(היה חביב) מי שלא אהבתי: סאנג'יה(
), בלייק(צפוי מדי ולא משתווה בכלל לבנות!) את פיל אומנם פיספסתי אבל אני בטוחה שהוא לא היה משהו חח כעת מהבנות
: מי שאהבתי: מלינדה
(כן כן כבשה אותי ובהחלט מגיע לה לזכות או לפחות להיות בטופ 2), ג'ורדן
(שרה מושלם, נראית מושלם והלוואי שתגיע לגמר
) מי שלא אהבתי: היילי-יש לה יותר רגליים ומשיכה פיזית ממוזיקלית(אגב עכשיו אנחנו סופסוף יודעים למה היא נשארה בתחרות כל כך הרבה זמן חח), ג'ינה(סתם עושה רוח זאת
) המאכזבות: סטפני, לקישה(אבל אני עדיין מקווה שתגיע רחוק בתחרות כנ"ל לסטפני) הטופ 3(עדיין):
מלינדה, לקישה, ג'ורדן
הבוטום 3 שהימרתי אז: סאנג'יה, היילי, ג'ינה
היילי עפה הבוטום 3 שעכשיו לדעתי יהיה: היילי, ג'ינה ואולי גם סטפני
ומה זה בא לי עכשיו שג'ינה תעוף אבל עכשיו אני מקווה שזאת תהיה ג'ינה

ששוניקו

New member
פייר ../images/Emo58.gif

אני מזה מאוכזבת.. אני באתי בהרגשה של "איזה כיף, בריטפופ להמונים" ויצאתי בהרגשה של "אה?!
". למעט כריס סליי מכל הקטע הזה של פופ-בריטי-60'S נשאר רק הפופ, השירים לא מייצגים את מה שעולה לך בראש לא כשאומרים פופ-בריטי ולא כשאומרים 60'S. זה רק אני או שלא היה אפילו שיר אחד של הביטלס? חוץ מזה, ההופעות היו טובות, אבל כמו שאמרו שוב ושוב, חסר בעונה הזאת משהו. אז הגעתי באיחור (ולפי התקצירים טוב שכך, פספסתי מופע עירום של היילי, ו"אני-רגיש" של כריס) סטפני - היא היתה חמודה וטובה משבוע שעבר, אבל סטפני יכולה ליותר. השיר הזה בוצע על ידי נדיה בעונה הרביעית בצורה כמעט מושלמת. הבחירה היתה גרועה, הופעה חמודה כמו שאמרתי. יש לה מזל שיש לה את אחד החיוכים המקסימים, פשוט כיף לי לראות אותה. בלייק - שמחתי כשאמרו שלא פספסתי את בלייק, ולא לשאו. הבחור נתן שילוב 60'S עם שנות האלפיים, אני נהנתי כמו מכל הופעה (למעט וירטואל אינסניטי הירוד). הבחור מוזיקאי, ואני אוהב כאלה שבאים לתחרות עם המוזיקה שלהם ומוציאים את כל העניין שהתחרות רק בשביל הקול. לדעתי הוא ימכור מיליונים. לאקישה - בסדר, יש לה קול, אבל היא לא עושה לי את זה. חסר לה משהו, והיא מעייפת אותי בהופעות שלה. פיל - לשם שינוי אהבתי, הוציא את עצמו ממשבצת הסתמי והביא משהו מעניין אבל למרות זאת מרגישים שהשיר זה לא בדיוק הוא. ג'ורדן - היא טובה, אני אוהב את ההתרגשות שלה, והיא התחברה עם השיר בצורה מעולה. מאוד נהנתי מהביצוע. ההערה של סיימון (I feel like jumping of a bridge) היתה לא במקום, העובדה שהיא גרמה לך להאמין בשיר ובדיכאון שלו היא משהו טוב והוא אמר את זה כמשהו רע. סאנג'יה - חמוד מאוד, אהבתי את הניסיון להשתגע. הבעיה איתו זה שהוא nice kid וזה שהוא ינסה לקפוץ לא יוציא אותו מהפוזה הזאת. לתחרות הזאת ילדים טובים לא מתאימים, כי המצביעים של אמריקן איידול לא מקבלים קולות רכים ונעימים הם אוהבים צעקות במובסטיות. לצערו של סאנג'ייה (שאני מאוד אוהב אגב) הוא שקט ולא בומבסטי. בשנות ה-50 הוא יכל להיות זמר מעולה. והזיופים של זאירה הרבה יותר יפים. ג'ינה - לא משהו. משבצת הרוק שהיא ממלאת זה הרבה יותר פוזה מאשר השירה שלה, ב All by myself היא היתה מעולה למרות שזה שיר לא רוק ודווקא עכשיו היתה הרגשה של נפילה. כריס סליי- אהבתי שהוא לקח ברצינות את השיר, את הנושא. אהבתי את הביצוע. הוא מקסים לדעתי. מלינדה - אז שמנו את מלינדה אחרונה כי למסכנה לא היו מספיק קולות רצינו לקדם אותה עוד קצת. WTF?! למה לעזאזל לא קיבלו את המקום הזה היילי או סאנג'יה שזקוקים לו נואשות? כמו שאמרו שבוע שעבר - made the reach reacher. הביצוע היה מעולה, אבל לדעתי היה חסר החיבור בשיר. אהבתי יותר את הביצוע של נדיה למרות שהיא לא עשתה אותו "מושלם" מבחינה ווקלית כמו מלינדה. ושלא תטעו אני מאוד אוהב את מלינדה אבל לפעמים היא נראית מנותקת וקשה להתחבר אליה ככה. בכל מקרה, ערב ביצועים טוב. לא מה שצפיתי.

ווהו!../images/Emo58.gif

ראיין
רצח אותי! איזה ריקוד ושירה חחחחחחח היילי- היי, שמעת על חזיה? מה נסגר עם השופטים והביקורות הטובות האלו? היא הייתה זוועתית כתמיד. כריס ר.- חמוד, אבל די משעמם, כשבוחרים שירים כאלה צריך לעשות משהו בהופעה כדי לא להרדים... סטפני- לא משהו... רעד לה הקול הרבה פעמים בשיר... אבל אני אוהבת אותה. בלייק- מעולה! לא מושלם, אבל ממש אהבתי את הגירסה שהוא עשה. לקישה- היא בסדר. כבר נמאס לי ממנה היא סתומה כזאת... והקול שלה מתחיל לעצבן אותי. פיל- למרות מה שסיימון אמר אני לא מסכימה איתו, ממש אהבתי! לא הכרתי את הצד הזה של פיל. ג'ורדן- מעלפת!!! אין עליה, מדהימה! היא ממש גרמה לי לאהוב אותה בשתי התוכניות האחרונות. סנג'איה- פא-תט! אין מילה אחרת. ג'ינה- שיר ממש ממש מוזר... ממש אבל. לא יודעת מה להגיד על זה. אני אוהבת אותה אבל היה... מוזר. והיא נראתה ממש מבולבלת ולא מפוקסת כשראיין דיבר איתה. כריסליי- סביר... לא התלהבתי במיוחד. אהבתי שהוא כמעט רצח את סיימון עם הסטנד של המיקרופון
. מלינדה- אף פעם לא התלהבתי ממנה ועדיין לא... תוכנית סבירה, היו כמה רגעים כמו ג'ורדן ובלייק... והשופטים וראיין הרגו אותי כרגיל

MoGanC

New member
משעמם :( ../images/Emo58.gif

לאף אחד לא היתה הופעה שבא לי לשמוע שוב, כולם היו משעממים והנושא היה משעמם.אתם יודעים מי נשמע הכי טובה? זאתי שהדריכה את הבנות,לעזאזל יש לה קול מעולה, עלתה כל כולם יחד. זהו.

תעזרו לי שניה.......

יש לי שתי שאלות נממ.. (למי שראה היום) אה וזה גם ספויילר אז
1. מה פאולה אמרה לסיימון אחרי ההופעה של כריס סליי? הבנתי על מה הם דיברו והכל [שכחתי כרגע] אבל אז היא אמרה לו משו שהקהל צחק ולא הבנתי את זה.. <רחמו עליי אני רק בת 14..> קיצר אם מישהו יודע אז תודה תודה תודה.. 2. מי זאת הילדה המעצבנת הזאת שכל התוכנית ישבה בקהל ובכתה ובכתה ובכתה ?<? ובסוף היא גם עלתה לבמה וזה.. קיצר מי זאת, מה היא עשתה שם, ולמה היא בכתה כל הזמן??..

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifהפרק של היום

היה כזה כיפי!!! כמעט כל הופעה פשוט הייתה טובה לדעתי. ממש אהבתי את הפרק. בחירות מעניינות, נושא טוב והופעות כיפיות. היילי-התלבשה יפה מאוד לגילה ולהופעה, הופעה חמוד ובאמת נראתה נינוחה על הבמה. לא אהבתי מאוד את הביצוע הקולי אבל זאת באמת הייתה הופעה טובה ומשהו מהיילי שאני אזכור בניגוד להופעות הקודמות. כריס ר-איזה חמוד! מאוד נהניתי מבחירת השיר, מההופעה עצמה ומהקול שלו. אהבתי מאוד. סטפני-בחירה מצוינת, נראתה טוב והופיעה מעולה לדעתי. לא ממש הבנתי את הביקורת שהייתה ממש מוגזמת לדעתי אבל אני גם חושבת שהיא וגם פיל איבדו משהו מההנאה שלהם בהופעה. היא נראתה מאוד מתוחה למרות שהביצוע הקולי לא נפגם כל כך מהעניין. בלייק-מדהים!!!!!כל ההופעה שלו חייכתי. איזה שיר, איזה ביצוע, הביטבוקס והריקוד...וואו, מדהים!באמת מעולה. לקישה-התלבשה יפה אבל השיער היה ממש הזוי. מה עיצבן? היא לקחה שיר שהוא לא דיוותי במובן המילה, בחירה קצת שונה בשבילה. ביצעה יפה ואז השופטים אמרו לה שהיא יכלה לצעוק עוד קצת. אבל היא לא חייבת לצעוק בשביל לשיר יפה, זה כל הקטע. ביצוע מצוין והופעה טובה, הופתעתי מבחירת השיר מאוד. פיל-זה היה נראה כמו שיר שמתאים לו אבל ההופעה הייתה חסרת קסם כזאת. הוא לא נראה כאילו הוא נהנה, החולצה שלו נראתה מלוכלכת והוא פשוט לא הדהים. הקול שלו לא נשמע רע אבל התזמורת גברה עליו, ובגדול. ג'ורדין-היא מדהימה. יש לה קול אדיר, כשרון בבחירת שירים והיא מופיעה נהדר. היא באמת גרמה להקשיב לכל מילה שהיא שרה. נפלא! סאנג'יה-זה היה ממש מהנה, באמת נחמד. הוא התאמץ, שינה קצת והשיער היה לו ממש יפה.וואלה נחמד. ג'ינה-איזה פוטנציאל היה לשיר הזה, ולצערי זה לא ממש נראה ככה בהופעה. היא נראתה מעולה, אבל היא לא מספיק הופיעה את השיר. התזמורת גברה גם עליה ובגדול. כריס ס- מעולה!ביצוע נפלא, בחירה מעולה והוא פשוט מופיע טוב, אהבתי מאוד. מלינדה-ההתחלה הייתה לא טובה, היא לא ממש נשמעה טוב ולא הייתה בקצב. ההמשך היה הרבה יותר טוב אבל כל ההופעה הייתה צפויה לחלוטין ולא מאוד הדהימה. היא יודעת לשיר, זה ברור אבל היו לה הופעות הרבה יותר טובות והערב היו אנשים שלדעתי יותר הדהימו מבחינת הופעה או ביצוע אז השופטים קצת התלהבו באופן מוגזם מההופעה הזאת. די ברור שרוצים שהיא תנצח. סיכום: ריאן כזה חמוד! הקטע עם בלייק היה מצוין. הטובים: בלייק
, ג'ורדין, לקישה, כריס ר, כריס ס'. המאכזבים: פיל, ג'ינה. הבוטום 3 שלדעתי יהיה:פיל, ג'ינה ואולי סטפני. פיל כנראה ילך. מצד שני זה אמריקה, אז מי יודע.

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

כל פעם שהאשלי הזאת הופיעה לא הפסקתי לצחוק
וגם עם סנג'יה, מה זה צריך להיות?

למעלה