../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif
אוי, הילדה שבכתה כל הזמן הרגה אותי מצחוק!!!
קאלט במיטבו!! איזה תוכנית כיפית!! ממש נהנתי. האווירה הייתה קלילה וכך גם ההופעות. פשוט כיף! היילי- מעתה ואילך אין יותר מתמודדת בשם היילי, מעכשיו קוראים לה- "הרגליים של היילי". סחתיין על התעוזה וכמו שאומרים- אם יש לך- תשוויצי. ההופעה שלה הייתה מאוד סקסית, על גבול הנואשת. הקול שלה לא היה משהו אבל כשהיא נראת ככה, למי אכפת? כריס ר- חביב ביותר. אני מודה שהיו כמה רגעי קסם בהופעה שלו. אבל, אני עדיין תוהה מתי תגיע ההופעה שבאמת תהמם את כולם (השאלה אם היא אי פעם תגיע). סטפני- אין ספק, אכזבת הערב. או בכלל- אכזבת הטופ12. היא מוכיחה עד כמה בחירת שירים זה קרוב לוודאי הדבר החשוב ביותר בשביל להתקדם בתחרות ולצערי, כבר שבועיים שהיא בוחרת שירים גרועים שפשוט לא מתאימים. די בטוחה שהיא תהיה בבוטום3, אני רק מקווה שיתנו לה עוד צ'אנס להוכיח את עצמה כי היא מסוגלת להרבה יותר. בלייק- אוקיי אנשים- זה תקדים מבחינתי- פעם ראשונה באיידול שאני אוהבת את כל ההופעות של מתמודד אחד. בלייק עד עכשיו היה מדהים ונראה שאין סיכוי שהוא יכול לאכזב אותי- אהבתי את כ-ל חמשת ההופעות שלו. השבוע הוא נתן שוב הופעה מגניבה, חדשנית ובנוסף- ממש סקסית
. אני לא מסכימה עם סיימון שהשבוע ההופעה הייתה הרבה יותר טובה, אני חושבת שאת שבוע שעבר אהבתי טיפה יותר, אבל עדיין בלייק מלך
. (ראיין קרע אותי מצחוק...מוכיח עד כמה הוא חלק חיוני לתוכנית). לקישה- בוווווווורינג. דווקא היה פוטנציאל לשיר הזה והיא לא מימשה אותו. ומה הקטע בהתעלמות המוחלטת מעצות של אחרים? פיל- אני בטוחה שפיל היה מתוסכל אחרי ההופעה שלו- לא משנה מה הבן אדם עושה זה אף פעם לא יהיה מספיק טוב. לפי דעתי הבעיה היא בכריזמה ובסטאר קוואלטי ש...וול - אין לו. השיר היה טוב וגם ההופעה הייתה טובה אבל זה פשוט לא מספיק. מועמד רציני להדחה. ג'ורדין- הופעה טובה אבל הבעיה היא שאני לא מאמינה לה. כשהיא שרה, במיוחד את השיר הזה, אני מרגישה שהיא סתם משחקת, בניגוד למלינדה שממש מבינה את המילים. אני מודה- למרות שאני לא אוהבת אותה, הייתה לה היום הופעה באמת טובה אבל עדיין, לא מצליחה להתחבר אליה. סאנג'יה-
אוי זה היה ענק! הופעה פשוט קורעת! כל ההופעה הייתי על הרצפה- זה היה כזה מצחיק
. התנועות, הביטחון העצמי, השירה, השיער והילדה הבוכה ברקע היו לא מהעולם הזה. קשה לי להחליט אם זה היה טוב או לא אבל בעצם, למי אכפת?! כל עוד זה היה מבדר- זה מה שחשוב. גו סאנג'יה! ג'ינה- עוד לפני שהיא הופיעה ידעתי מה הולך להיות. הבעיה עם ג'ינה שהיא כולה וואנאבי. זה שאת שמה כמה פסים בשיער, עגיל בלשון ולובשת שחור, לא הופך אותך לזמרת רוק (ע"ע אבריל לאבין). כל התנועות והתלבושת היו מוגזמים והקול שלה היה נוראי. הזכיר לי קצת את ההופעה של קונסטנטין לפני שהוא עף. רמז? יש מצב. כריס סליי- סבבה. חביב פלוס. עד עכשיו כל ההופעות שלו היו נחמדות, אבל לא יותר מזה. הוא מתחיל לעצבן אותי במידה מסויימת. בהתחלה אהבתי את האופי שלו אבל עכשיו הוא די מציק. יש לו קול טוב אבל אני לא מאמינה שהוא יחזיק הרבה זמן בתחרות הזאת. מלינדה- הקול שלה מדהים ועוד יותר מזה, ההגשה והדרך שבה היא שרה מרגשת. אבל, וזה אבל גדול- היא צריכה לבחור שירים יותר כיפיים ומעניינים. הבנו שהיא יודעת לשיר עכשיו היא יכולה להרשות לעצמה להשתחרר ולבצע שירים כייפים ולא רק בלדות. הבוטום3 שלי: ג'ינה, סטפני ופיל. הבוטום3 שיהיה: כנ"ל. פיל הולך הביתה.
אוי, הילדה שבכתה כל הזמן הרגה אותי מצחוק!!!