טופ 10 מראשון ושני

לא רק במכבי

עכשיו גם יוסטון מכירים את התחושה שעד שסוף-סוף מתחילים לראות תוצאות - מתחילות הפציעות. תמיד ידענו שיש שם בעיות בריואת. יאו מינג גמר את העונה וקשה לי להאמין שהגב של מקגריידי יחזיק את הקבוצה. לפחות אם זה היה קורה כמה ימים קודם, הם עוד יכלו להחתים סנטר אחר - דייל דייויס או ג'מאל מקגלור - רק שאלו כבר נחטפו ונכון לעכשיו הסנטר החופשי שאני יודע עליו זה מייקל אולווקנדי. 13 ניצחונות ברצף, האחרונה בלי יאו, זה גובל במדהים. אבל מה יהיה עכשיו, כשעוד יש להם מפגשים עם דאנקן, נוביצקי, שאק, גאסול וצ'אנדלר? וליד כמעט כל אחד מאלו יש עוד גבוה שיודע לשחק. חבל. הקבוצה נבנתה כל כך יפה, עם מאמן טוב, שחקנים צעירים ובידיעה שמקגריידי רוצה לתת עונה אחת טובה ומוצלחת לפני פרישה מוקדמת (הוא מדבר על זה עוד מהתיכון).

מקריידי רצה לפרוש

עוד מהגנון הם לא היו מפסידים סיבוב ראשון כמו תמיד, עם יאו, לכל קבוצה? הרי השנה הקבוצות איכותיות עוד יותר במערב, ואני לא רואה את יוסטון, עדיין אותה יוסטון, לוקחת את יוטה או גולדן סטייט, שלא לדבר על ארבע הבכירות יש כאן משהו מעבר למזל רע. והוא מבנה הגוף של יאו ושל מקגריידי. הם שבירים. כמובן, לתת ליאו לשחק כל קיץ בנבחרת לא עוזר. עוד נפגע של הקומוניזם

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור קשה שפה?

למה לפתוח הודעה חדשה כשכבר יש דיון בנושא?

bostonForever

New member
אם יקרה- חיזוק משמעותי לבוסטון

בהחלט ייתכן שהוא החתיכה החסרה בפאזל. רכז אחראי עם ראיית משחק טובה וניסיון פלייאוף עשיר שייתן דקות איכותיות מהספסל. אם הוא יבוא אפילו אני אאמין שלבוסטון יש סיכוי לעבור סיבוב או שניים בפלייאוף.

z dead

New member
סם קאסל בדרך לשחרור מהקליפרס.

מהקליפרס. בשורה מעולה לפיניקס או לבוסטון. בוסטון צריכים רכז מנוסה ליד הילדים רונדו ו-וואט אבר,ופיניקס צריכה רכז כמו קאסל כשנאש על הספסל וברבוסה משתולל על המגרש כ2. מה גם שאני מאמין שקאסל יכול לתרום לפיניקס במשחק העומד כששאק ישחק כמעט ברמות שנאש תורם להם כשהם משחקים עם חמישיות נמוכות. הוא בן 37 אבל עדיין רכז מעולה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואווו!!! הדאנק של מייסון פשוט אדיר

אגב, בטוח שזאת היתה מסירה??

למעלה