טופ 10 מראשון ושני

לא יודע אם שמת את זה כבר פעם פה...

ולא מצאתי את זה ביוטיוב אבל... הנה ה-טופ 10 של המחצית הראשונה מאתר הNBA. 3. באזר ביטר של דוראנט, שלשה מדהימה בהארכה השנייה. 2. רודי גיי עם דאנק ענק על לואיס סקולה. 1. האוס מעיף לאוויר, פירס לוקח ומוסר לאלן, אלן קובר שלשה בבאזר

../images/Emo207.gifחדשות בעניין סם קאסל

נראה שהקליפרס יעשו buyout חוזה של קאסל. הנה עדכון מהבוסטון גלוב: According to a Clippers source, the team will announce today that it is buying out the contract of the 38-year-old guard.NBA sources indicated that the Celtics, Mavericks, and Nuggets all are prepared to make Cassell an offer once he clear waivers in 48 hours. All three teams have their biannual exceptions available to give to Cassell (a maximum of $1.83 million) while the Mavs have their full mid-level available ($5.356 million) and Denver has $2.356 of its mid-level. The Celtics have spent all of their mid-level. למרות שלבוסטון יש הכי פחות כסף להציע, ההימורים הם שהוא יילך לסלטיקס. קודם כל הוא מכיר טוב את גארנט, אחרי המשחק אתמול הוא בילה כמה זמן בחדר ההלבשה, דיבר כמה דקות טובות עם ריי אלן וקווין גארנט. בוסטון גם מציעה את ההזדמנות הכי טובה לזמן משחק יחד עם הסיכוי היותר טוב לאליפות מדנבר ודאלאס. בכל מקרה, זה צריך לקרות עד יום שבת שזה הדדליין לצרף שחקנים שיוכלו להשתתף בפלייאוף.

יאו מינג סיים את העונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ידענו שזה יהיה במוקדם או מאוחר -הנה זה הגיע בדיוק בשיא הRockets center Yao Ming will miss the rest of the season with a stress fracture in his foot. Devastating news for a Rockets franchise who has to wonder about building around an injury-prone star. We're guessing Dikembe Mutombo will start at center, but the Rockets could go small and move Luis Scola there, giving Carl Landry or Chuck Hayes the start at power forward. Jamaal Magloire could be an option to sign.פריחה של הרוקטס

איך זה קרה? במשחק האחרון?

אכן צפוי ועצוב, עד שסופסופ טימאק חזר לאיתנו מכל הבחינות

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכנים יוסטון

עד שדברים מתחברים להםוהם חזק בתמונת הפלייאוף נוחתת עלייהם המכה הלא מובנת הזאת. פשוט קבוצה חסרת מזל ושחקן חסר מזל עוד יותר. מסכן ירון טלפז

bostonForever

New member
הם פשוט טיפשים...

קבוצות אחרות שומרות על הכוכבים שלהם בצמר גפן, במיוחד אם הם מועדים לפציעות. יוסטון טוחנים את יאו כל העונה במקום להשתמש בדיקמבה מוטומבו, וזו התוצאה. חבל לי על יאו שנותן עונה מעולה ומאבד עוד צ'אנס להילחם בפלייאוף.

Itai7

New member
אסון ליוסטון - יאו גמר את העונה!!

כתוצאה משבר מאמץ ברגל שמאל, !כשבנאדם בגובה 2.29 על 140 קילו משחק יותר מ-37 דקות למשחק בקצב NBA זה די ברור שהקריסה תחת העומס בוא תבוא. לכתבה

זה לא משנה.

יוסטון קבוצה של מקום 7-8 במערב החזק גם לאחר רצף ניצחונות של 12 משחקים, כשידוע שלאחר רצף כל כך ארוך יבואו גם ההפסדים. הקבוצה לא מספיק טובה, עם יאו או בלעדיו, כדי לתפוס מקום גבוה יותר במערב. מקום שביעי או שמיני גם לא יספיק, כי זה אמור לזמן להם פגישה עם הסאנס או עם הלייקרס. בכלל אני לא בטוח שהם היו מסיימים עם מקום בפלייאוף כשמאחוריהם עדיין יש את גולדן סטייט ודנבר, כאשר אחת מהשלוש תישאר מחוץ לפלייאוף. אם כבר אז אני מרחם על טרייסי. שחקן גדול, בנאדם ענק. חבל לי שהוא לא נמצא במקום שיכול לתת לו יותר. ביוסטון אין קהל, אין קבוצה מעניינת מדי, וזה אף פעם לא טוב להיות באותו אזור עם קבוצה אחרת שהיא במקרה גם האלופה. בכל אופן, הקבוצה עכשיו על T. היו אנשים שטענו שדווין וויד איכזב העונה בגלל שהוא לא לקח מנהיגות במיאמי. אני אישית התאכזבתי מזה שאייברסון לא לקח מנהיגות (ואני רואה שהוא ממשיך לא לקחת). נראה איך מקגריידי יעשה. יש לי הרגשה שהוא יכול לעשות הרבה יותר ממה שאנשים חושבים.

אני לא מסכים איתך

לדעתי יוסטון התחילו סוף סוף להתחבר לאדלמן, ונראו טוב. לדעתי הם לא יפלו מהפלייאוף. סקולה נראה טוב, וגם לאנדרי שלדעתי יקבל את המקום של יאו בחמישיה. עם יאו הם היו מועמדים ל4 הראשונות, בלעדיו הם יגיעו למקומות 6-8. טרייסי מקגריידי תמיד נמצא במקום שלא יכול לתת לו יותר. האם אין לו חלק בזה?

מקגריידי שחקן מוכשר.

הוא אף פעם לא הצליח בקבוצות שבהן היה, משום שהקבוצות לא היו מספיק טובות. הוא שחקן שתלוי רק בעצמו. הבעיה שאין לידו עזרה. חוץ מיאו, שהוא שחקן מוגבל בכמה מישורים במשחק שלו, אין עוד שחקנים שאתה יכול לסמוך עליהם. אתה מדבר על סקולה ולאנדרי, שבמקרה הם רוקים. אלה באמת שחקנים שאתה יכול לבנות איתם קבוצה ? זה לא שחסר להם שחקנים צעירים ומוכשרים (למשל לותר הד) אבל אתה לא יכול לבנות ככה קבוצה ולצפות ממנה להגיע לפלייאוף דרך המערב החזק. בכל אופן, ניצחון של 12 משחקים ברציפות, ובכל זאת להיות במקום שביעי בלבד, זה לא מצב טוב להיות בו. אני לא אומר שיוסטון קבוצה לא טובה. אני אומר שלפי דעתי במערב החזק הם לא מספיק טובים כדי לתפוס מקום בפלייאוף. יש לך את דנבר וגולדן סטייט, קבוצות לא פחות מוכשרות, שיכולות לסכן את יוסטון גם אם יאו לא היה נפצע. הקבוצה נמצאת רק 3 משחקים מהמקום הראשון במערב, אבל קיימים הבדלים משמעותיים בינה ובין הקבוצות שמעליה. אני חוזר על עניין רצף הניצחונות. אני יכול לומר לך שגם מיאמי עשו רצף כזה לקראת סיום העונה שעברה, כשהקבוצה לא הבטיחה את הפלייאוף עד שלב מאוחר של העונה.. ומה קרה בסוף ? הם הובסו נגד שיקאגו, ובצדק. רצף ניצחונות יכול לשקר לגבי היכולת של הקבוצה. זה הרבה יותר עניין פסיכולוגי כשהמומנטום לצדך וכשאתה חושב שאתה יכול לנצח כל קבוצה בליגה, אבל כשזה נגמר רואים עד כמה הקבוצה לא דומה למה שחשבנו שהיא. אני שוב אומר את מה שכתבתי בהודעה הראשונה, מומנטומים נגמרים מתישהו, וכך גם רצף ניצחונות. יבואו הפסדים, וכשהם יבואו רק אז נראה ממה יוסטון עשוים באמת. לעובדה שיאו איננו אין חשיבות מכרעת, וזה בודאי לא אסון לעניות דעתי. הקבוצה יכולה לנצח גם בלעדיו. השאלה היא מה יקרה כשהמומנטום יגמר, ואיך שחקן כמו מקגריידי יקח את הקבוצה עליו. אני מקווה שהוא יביא את הקבוצה לפלייאוף, כי זה מגיע לשחקן כמוהו. סוף סוף הוא יקבל את החשיפה ואת ההערכה שהוא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף. אני מבין שאתה לא מסכים איתי ואני מקבל את זה במלוא ההבנה, אבל תעשה בשביל עצמך השוואה בין יוסטון לשתי הקבוצות האחרות, ותראה שיוסטון נמצאים בעמדת נחיתות כמעט בכל פרמטר מול דנבר וגולדן סטייט. אדלמן מאמן שמגיע לו הרבה כבוד, אבל מולו עומדים מאמנים לא פראיירים. ג'ורג' קארל מבין בלקחת קבוצה לפלייאוף, ודון נלסון האגדי. העבודה לא תהיה קלה ליוסטון, למרות שאפשר לומר את זה על כל הקבוצות המובילות במערב.

Itai7

New member
אם זה מעניין מוטומבו פתח היום כסנטר

נגד וושינגטון

הויכוח הזה כבר היה

לדעתי מקגריידי שחקן טוב, אבל לא שחקן גדול. הוא יהיה שחקן גדול כשיוביל קבוצה בפלייאוף. הוא יקבל את ההערכה שהוא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף, ביום שבו הוא יוביל קבוצה בפלייאוף. עד עכשיו הוא לא עבר סיבוב. גם גולדן סטייט כרגע סובלים מפציעות (ג'קסון וביינדרינס), ולדעתי העומס והלחץ יוביל לפציעות בקבוצות נוספות (ניו אורלינס לדעתי לא תצליח להמשיך בריאה עד הסוף, וגם קובי סוחב פציעה כבר חודש). ודווקא בגלל הצפיפות הענקית (5 משחקים ממקום ראשון עד האחרון), אי אפשר לדעת מה יקרה. קבוצה שהיום במקום השמיני, עם רצף טוב יכולה להגיע למקום הראשון. קבוצה במקום הראשון, עם מומנטום שלילי יכולה להתדרדר מחוץ לפלייאוף. יוסטון עשו רצף יפה אחרי תקופה רעה, ולכן זה הביא אותם רק למקום השביעי. בכל זאת אתה לא יכול להתעלם מכך שהם החליפו מאמן, והחליפו פילוספיית משחק, מה שלוקח זמן. הם הוסיפו את סקולה ולאנדרי שמקבלים דקות משמעותיות, לכל הדברים האלה לוקח זמן להתחבר. ועכשיו הם מחוברים, הד ואלסטון תורמים, סקולה נכנס לקצב, ולאנדרי מראה פוטנציאל. אני מאמין שזה ימשך, גם אם הרצף ישבר. אני חושב שיוסטון יגיעו לפלייאוף, וטרייסי שוב יעוף בסיבוב הראשון. אתה יכול להאשים את הקבוצה כמה שאתה רוצה, אבל גם ג'ורדן הוביל את שיקגו לבדו בפלייאוף בתחילת הקריירה שלו, ולברון לקח לבד את הקאבס לגמר, אז מספיק לבכות על טרייסי. אם הוא סופרסטאר כמו שכולם מספרים, שיוכיח את זה.

WorldCenter

New member
נראה איך מוטמבו יסתדר

עונה שעברה שיאו גם נפצע.. מוטאמבו שיחק טוב מאוד והיה לו חודש וחצי של ממוצעים 6 10 1 עם חסימה וחצי מעניין אם גם השנה הוא יצלח לשחזר את זה בגילו המופלג...

זה כולל את הפלייאוף, כן?

לא שזה בטח ישנה משהו...גולדן סטייט ודנבר הכי הרוויחו היום.כמו שמישהו הזכיר פה...יוסטון עם 12 ניצחונות רצופים ורק מקום 7 במערב(!), הם בטח יהיו הקבוצה התשיעית חסרת המזל...

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון קורעים את וושינגטון 94:69

מה שמוזר זה שאף אחד ביוסטון לא תפקד בצורה יוצאת דופן ומגריידי היה חלק וסיים עם 11 נק' ב-4 מ-15 והוסיף 6 ריב' ו-2 אסיסטים. כנראה שוושינגטון סתם התפרקו.

למעלה