מקגריידי שחקן מוכשר.
הוא אף פעם לא הצליח בקבוצות שבהן היה, משום שהקבוצות לא היו מספיק טובות. הוא שחקן שתלוי רק בעצמו. הבעיה שאין לידו עזרה. חוץ מיאו, שהוא שחקן מוגבל בכמה מישורים במשחק שלו, אין עוד שחקנים שאתה יכול לסמוך עליהם. אתה מדבר על סקולה ולאנדרי, שבמקרה הם רוקים. אלה באמת שחקנים שאתה יכול לבנות איתם קבוצה ? זה לא שחסר להם שחקנים צעירים ומוכשרים (למשל לותר הד) אבל אתה לא יכול לבנות ככה קבוצה ולצפות ממנה להגיע לפלייאוף דרך המערב החזק. בכל אופן, ניצחון של 12 משחקים ברציפות, ובכל זאת להיות במקום שביעי בלבד, זה לא מצב טוב להיות בו. אני לא אומר שיוסטון קבוצה לא טובה. אני אומר שלפי דעתי במערב החזק הם לא מספיק טובים כדי לתפוס מקום בפלייאוף. יש לך את דנבר וגולדן סטייט, קבוצות לא פחות מוכשרות, שיכולות לסכן את יוסטון גם אם יאו לא היה נפצע. הקבוצה נמצאת רק 3 משחקים מהמקום הראשון במערב, אבל קיימים הבדלים משמעותיים בינה ובין הקבוצות שמעליה. אני חוזר על עניין רצף הניצחונות. אני יכול לומר לך שגם מיאמי עשו רצף כזה לקראת סיום העונה שעברה, כשהקבוצה לא הבטיחה את הפלייאוף עד שלב מאוחר של העונה.. ומה קרה בסוף ? הם הובסו נגד שיקאגו, ובצדק. רצף ניצחונות יכול לשקר לגבי היכולת של הקבוצה. זה הרבה יותר עניין פסיכולוגי כשהמומנטום לצדך וכשאתה חושב שאתה יכול לנצח כל קבוצה בליגה, אבל כשזה נגמר רואים עד כמה הקבוצה לא דומה למה שחשבנו שהיא. אני שוב אומר את מה שכתבתי בהודעה הראשונה, מומנטומים נגמרים מתישהו, וכך גם רצף ניצחונות. יבואו הפסדים, וכשהם יבואו רק אז נראה ממה יוסטון עשוים באמת. לעובדה שיאו איננו אין חשיבות מכרעת, וזה בודאי לא אסון לעניות דעתי. הקבוצה יכולה לנצח גם בלעדיו. השאלה היא מה יקרה כשהמומנטום יגמר, ואיך שחקן כמו מקגריידי יקח את הקבוצה עליו. אני מקווה שהוא יביא את הקבוצה לפלייאוף, כי זה מגיע לשחקן כמוהו. סוף סוף הוא יקבל את החשיפה ואת ההערכה שהוא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף. אני מבין שאתה לא מסכים איתי ואני מקבל את זה במלוא ההבנה, אבל תעשה בשביל עצמך השוואה בין יוסטון לשתי הקבוצות האחרות, ותראה שיוסטון נמצאים בעמדת נחיתות כמעט בכל פרמטר מול דנבר וגולדן סטייט. אדלמן מאמן שמגיע לו הרבה כבוד, אבל מולו עומדים מאמנים לא פראיירים. ג'ורג' קארל מבין בלקחת קבוצה לפלייאוף, ודון נלסון האגדי. העבודה לא תהיה קלה ליוסטון, למרות שאפשר לומר את זה על כל הקבוצות המובילות במערב.