אסור בנים תבחרי מישהי אחרת..
O odel123345 New member 6/2/08 #23 אממ....לי יש../images/Emo70.gif מישו רואה הישרדותתת?! נכוןןן נועם חחחתתתיייךך?! גם דן חתיך אבל הוא רע! אממ... אמ.... זהו
אממ....לי יש../images/Emo70.gif מישו רואה הישרדותתת?! נכוןןן נועם חחחתתתיייךך?! גם דן חתיך אבל הוא רע! אממ... אמ.... זהו
L l i r a z 5 New member 7/2/08 #25 נועם מושלם !!!!! גם מולי. . . החדר שלי מלא תמונות שלהם, הם כאלה מושלמייםם !!!!! אני מזה מאוהבת בהם, אתם לא מבינים בכללל !!!!!! אתתם יודעים שנועם ויעל יוצאים !? יש לי קשרים ל.. מולי, יעל,נועם,ויקה,נעמה
נועם מושלם !!!!! גם מולי. . . החדר שלי מלא תמונות שלהם, הם כאלה מושלמייםם !!!!! אני מזה מאוהבת בהם, אתם לא מבינים בכללל !!!!!! אתתם יודעים שנועם ויעל יוצאים !? יש לי קשרים ל.. מולי, יעל,נועם,ויקה,נעמה
ז זיף XD New member 7/2/08 #26 כן גם אני שמעתי אל זה. חח ילדים מהשכבה שלי הולכים לפעמים למושיק חחח.. כיהוא גר בסביון ואני גרה בקרית אונו וזה קרוב חח..
כן גם אני שמעתי אל זה. חח ילדים מהשכבה שלי הולכים לפעמים למושיק חחח.. כיהוא גר בסביון ואני גרה בקרית אונו וזה קרוב חח..
ז זיף XD New member 8/2/08 #28 ../images/Emo12.gifיש לי נושא שיזעזע אותכםם..!! המורה שלי לספרות הראתה לנו את התחת לשה חחח..!! והיה לשם כחול וסגול זה היה מגעיל!!!
../images/Emo12.gifיש לי נושא שיזעזע אותכםם..!! המורה שלי לספרות הראתה לנו את התחת לשה חחח..!! והיה לשם כחול וסגול זה היה מגעיל!!!