טופ טרנטינו

timboy123

New member
האמת שבכלל לא ניסיתי להצחיק,

לשים את ספרות זולה וכלבי אשמורת בשלושה האחרונים ואת קיל ביל 2 וחסין מוות בטופ זה לא מובן מאליו
 

GK_FF

New member
מתנצל.. :]

קיל ביל 1 הוא תחתית הרשימה וחסין מוות הוא ראשה, בהפרש גדול מאוד. חסין מוות הוא אחד הסרטים האהובים עלי אי פעם.
 

timboy123

New member
חחח זה בסדר


תמיד טוב ללמוד משהו חדש על חברי הפורום, במיוחד על המנהלים
 

GK_FF

New member
כעת אחר שראיתי את ג'אנגו, אני ממקם אותו כך...

חסין מוות
קיל ביל 2
ממזרים חסרי כבוד
ג'אנגו משוחרר
ג'קי בראון
כלבי אמורת
ספרות זולה
קיל ביל 1
 

aשרון

New member
בסט עוף של טרנטינו


אפשר בהחלט לעשות בסט אוף של טרנטינו so far ....

אז ככה :
מקום ראשון - קיל ביל - הסרטים האלה כל כך כייפיים, מעניינים, מסוגננים, ומעיפים אותי כל צפייה מחדש, ממש כיף גדול .

מקום שני - ממזרים חסרי כבוד - אולי הסרט הטוב ביותר של טרנו בכל הזמנים, אבל זה יוחלט רק כשיפרוש מהמקצוע.

מקום שלישי - ספרות זולה - תמיד שיעשעה אותי העובדה שדמותו של ברוס וויליס בוחרת בחרב סמוראים כדי להתנקם בשני סוטים סדיסטים מכל המבחר שראתה, כבר כאן רואים את הרצון לגעת בנושא הסמוראים שהגיע עשוראוחא יותר בקיל ביל .

מקום רביעי - כלבי אשמורת - כי אני לא אתווכח עם טרנטינו כשהוא מסרב לקחת את הצבע החום בגלל שזה צבע של קקי .

ג'קי בראון - מזמן לא ראיתי את הסרט, אז אני לא יודע מה להחליט לגביו, אבל ממה שאני זוכר רק ב20 הדקות האחרונות שלו הסרט התחיל לתפוס תאוצה ולעניין .

חסין מוות - רק הסצנה במכונית שקורט ראסל נוהג בפראות והורג את רוז מגוואן שמיטלטלת במושב ליד הנהג נחשבת לטובה ביותר בסרט מבחינתי .

את ג'אנג'ו עדין לא ראיתי אז הוא נעדר מהרשימה....
 

mrpink3

New member
יש כמה

שבט האפצ'י רוקם תכנית נקמה במהגרים האירופים באמריקה.
הילדים המקוריים של אמריקה הדרומית פולשים לחצי האי האיברי במטרה להתנקם בפורטוגלים והספרדים.
ארמני יוצא לחיפוש אחיו בטורקיה העותומאנית בתחילת המאה ה-20.
היהודים מתנקמים ב[חצי עולם].
 
פשוט בגלל שכתבת

"מטאליסטים נוקמים באנשים נורמלים" אתה מתכוון שתמטאליסטים הם לא נורמלים ולכן אתה קורא גם לי לא נורמלי. כנראה משקעי העבר גרמו לי ישר לחשוב שניסית לפגוע, אבל עכשיו אני מבין שלא. כל הפוסל במומו פוסל, או משהו.
סליחה.
 

serginho7

New member
צצוק צחוק, אבל

אני מקווה שבסרט הבא נראה נושא אחר מאשר נקמה, שנמשך כבר שלושה סרטים (פרוייקט קטן של חסין מטות לא נחשב)
 

GK_FF

New member
ברור שחסין מוות הוא

סרט נקמה!

אבל מעבר לזה אני מסכים איתך. אני גם לא חושב שכל סרט דורש סצינות גור ומרחץ דמים....

אותי מעניין לראות ממנו סרט דרמה וסרט מיוזיקל..
 

serginho7

New member
הייתי רוצה שיחזור למקורות.

לא העתק של ספרות זולה או כלבי אשמורת, אבל משהו בסגנון...

ושוב, הייתי מאד רוצה לראות אותו כותב סדרת טלוויזיה
 
למעלה