טופ טן ליום שישי

טופ טן ליום שישי

1. Dark Summer - Dirthy Earthy נהדר, יופי של צלילים וגרובי פצצות 2. The Many Faces - Nice To Meet You ואומרים שדארק זה לא מקורי 3. Fragletrollet - Industrial Temple חולה על פראגלטרולט, טראק מצוין. עושה לך חביתה מהמוח 4. Idmercial - Behold The Power Of Brack Metar הפנינה האמיתית בטופ טן הזה... קטע שהוא יותר גליצ' מאשר פסייטראנס, אבל אלוהים אדירים מה שזה יכול לעשות לזוג אוזניים 5. Psykovsky Da Furious - Hydro Phone מתוך קומפייל שהוא פשוט לא אנושי... איזה קטע מדהים! זאת באמת מוזיקה שלוקחת אותי למסע חוצה אונות 6. CPC - Boom Tequila סיפיסי הוא מלך. קטע גליצ'י ושובר 7. Furious - BTK הדארק הרוסי עכשיו פשוט בוער, הפקות שמדהימות אותי כל פעם מחדש בצלילים ובחדשנות שלהן. כמה רעש יש פה זה בלתי נתפס 8. Hefty Output - Arulnathan S.S. לפני שבוע בערך שמעתי את זה בטעות באוטו, קטע ישן פצצות, שובר, גרובי והליד לקראת הסוף פשוט מפלצת. פרויקט ענק שבע"ה ישחרר בזמן הקרוב איפי 9. Whicked Hayo - Hayo עוד גליצ'ים, פרויקט חדש וצלילים מרעננים 10. Re-Animator - Loreena אני לא יכול לסיים בלי משהו רך, והמלודיה פה מעיפה לי את הראש... הפקה אולדסקול מושלמת והוייב פה פשוט כיפי בצורה בלתי רגילה בום ושבת שלום

בום!!!!!!!!!!!!!!!!1

whicked hayo - deadly cargo אגב יש למישהו קצת מידע על ההרכב החולה הזה?

GMN

New member
TOP5 למצברוח שיש לי עכשיו

1. prometheus - 9th 2. talpa - flybeereligion 3. synsun - zygote 4. haltya - hero 5. rinkadink - techmology v3 סתם, זה מה שבא לי עכשיו. ניפגש בטבע:)

yoss67

New member
TOP5 של הוויקאנד

Eat Static & Lucas - Primitive Earthlings משהו בטראק הזה גורם לך לקפץ! נסו את זה גם בכביש המהיר חחח Synsun - On The Tron אמני המלודיות עם הקטע הכי טוב שלהם Talpa - Till We Meet Again Khetzal - Trancefuzion Hallucinogen & Tristan - Strech Tastic

למעלה