טופ אנשימ

טופ אנשימ

נמאס לי סתמ אני רוצה להגיד..שזה לא יהיה פתאומ.. היומ שמעתי את המניאק והזונה מדברימ *ההורימ שלי..איכס* וזה נראה לי עוד אחד מהתרגילימ שלהמ כדי שאני ידבר עמ המניאק..אבל הולכימל לנתק לי את האינטרנטט..גררר ואינ לי כוח לכתוב לכמ עוד על זה עכשיו כי אני מספיק מרגישה חרא..אבל סתמ שתדעו..שאני לא ילכ יומ אחד בלי להכינ אותכמ נפשית..<הייתי עושה פרצופ קורצ..אבל זה שמיחח מדי..> אז זהו.. תהנו שבת.. בעעעעעעעעעעעעעעע קרנ אני אוהבת אותכ וגמ לולהההה ואלמוגיתת ואת כולכמממ אופ

Im Lost In Hell

New member
../images/Emo7.gif לאחותי....

ילדה שלי... אממ..מנסה למצוא מילימ... זה סופי
שמתנקימ אותכ
לאאא......
אחותי....מה אני אעשה בלעדייכ
אופ... את יודעת שאני מ-ת-ה עלייכ...
אוהבת אותכ
ככה
עוד כמה ימימ אני באה אלייכ..
(את לא שוכחת נכונ,
) מיצי מיצי מיאו
(בומ בומ ככ המ מדברימ איתנו
) פרח נתתי לכ..!!! קחי...
אמ אמ... תזכרי שזה רק אור ה-
אוהבת אותכ הכי שבעולמ...
אני

אופ..ההודעה שלכ שמחה מדייי

גררר אינ לי וכח להגיב.. רק אני אוהבת אותכ המונ המונ..בעעעעע כמונ המונ המונ המונ המונ

VengaGirl

New member
בובה...../images/Emo99.gif

אין לי כל כך מה להגיד... רק שאני
אוהבת
אותך הכי בעולם
אל תשכחי את זה אף פעם!!! ועוד משהו שתמיד תמיד תזכרי...
אני תמיד תמיד כאן בשבילך
So no one told you life was gonna be this way Your jobs a joke, you´re broke, your love life´s D.O.A. It´s like you´re always stuck in second gear When it hasn´t been your day, your week, your month, or even your year but.. I´ll be there for you When the rain starts to pour I´ll be there for you Like I´ve been there before I´ll be there for you ´Cuz you´re there for me too... You´re still in bed at ten And work began at eight You´ve burned your breakfast So far... Things are goin´ great Your mother warned you there´d be days like these But she didn´t tell you when the world has brought you down to your knees and... I´ll be there for you When the rain starts to pour I´ll be there for you Like I´ve been there before I´ll be there for you ´Cuz you´re there for me too... No one could ever know me No one could ever see me Since you´re the only one who knows What it´s like to be me Someone to face the day with Make it through all the mess with Someone I´ll always laugh with Even at my worst I´m best with you, yeah It´s like you´re always stuck in second gear When it hasn´t been your day, your week, your month, or even your year... I´ll be there for you When the rain starts to fall I´ll be there for you Like I´ve been there before I´ll be there for you ´Cuz you´re there for me too... I´ll be there for you I´ll be there for you I´ll be there for you ´Cuz you´re there for me too... אוהבת המון המון...

גמ אותכ אני אוהבתתת

המונ המונ המונ המונ המונ המונ המונ.. וכמו שאמרתי לכמ כבר..אני אפילו לא מצליחה לכתוב נורמלי..אז אני יפסיק..

VengaGirl

New member
סתם משו שצורם לי בעין...

הפרצוף בכותרת הוא לא כי אני שמחה...הוא כי אני אוהבת מאד מאד...

אויש...

למרות שלא הכרתי אותך הרבה זמן...פרידה היא תמיד קשה וההודעות שלפניי הן כלכ-ך עצובות...
אם הבנתי נכון...את לא מדברת עם אבא שלך וכדי שתדברי איתו הם מנתקים לך את האינטרנט? אויש...זה עצוב, ומה שגם עצוב זה שלא ייצא לי ממש להכיר אותך, בת כמה את ומאיפה ואת יודעת ליות ידידים, וכאן אני פונה לשאר-אני רוצה להתחבר אתכם אנשושים, להיכנס לפה בהרגשה שיש לי כאן חברים, ידידים....אוקיי? חיפושית, אני לא מתכוון להיפרד ממך כאילו פרידת נצח כי אני יודע שאת תחזרי לכאן ואולי דיי בקרוב, אז אני רק אומר לך לבנתים להתראות, תשמרי על עצמך, ואל תשכחי מי את ומאיפה באת...(כולנו ילדי אור הירח!!!) שלך, מיקי (זה עצוב לי...
)

רוניההההההה

אוי מתוקה.......אבל אולי זה לא סופי? אולי הם ישנו אתד עתם? אני מקווה בשבילך בכל מקרה אני אוהבת אותךה מונים ותזכרי מי הביאה אותך לכאן טוסט?

אהההההההההה

בעעעעעעעעע המ לא ישנו את דעתמ..איכ שאני מכירה אותמ.. ואנ יאפ פעמ לא שוכחת מי נתנה לי את הפורומ הזה.. אפילו קר נבאה לכתוב לכ תודה שנתת לי אותו..כי ככה היא הכירה אותי..אבל כנראה היא שכחה..פחחחח... מתה עלייכ בובה.ה..תודה תודה תודה תודה תודה תודההההה ומיכאל..אממ אני רוני,14,ליד ירשולימ.. בעעעע תודה עלה הודעה שלכ.. גרררר

VengaGirl

New member
גלי...../images/Emo51.gif

תודה שהבאת לפורום הזה מלאך כמו רוני.. ורוני..שום דבר לא סופי.. אוהבת המון המון...

KoKolita

New member
רוני מתוקה שלי............./images/Emo7.gif

(האינטרנט שלי נדפק, והאייסיקיו לא עובד עכשיו אוףףףףף) רוני חומד! אני ממש ממש אוהבת אותך
וכל-כך עצוב לי אם תעזבי..!!!!!!!! אז תנסי שוב לדבר עם ההורים שלך או.. לא יודעת.. משהו!
בכל-אופן- אני ינסה עוד מעט להתחבר שוב לאייסיקיו כדי לדבר איתך.... אבל בינתיים תזכרי שאני ממש מתה עלייך ושאני לא רוצה שתעזבי את הפורום!!
אה ו..
u r my sunshine
my only sunshine u make me happy when skies r grey סיוון

רוני שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

"והכאב לא ינצח, הדמעות לא יירדו לנצח"..
יפה שלי, אני מכירה את ההרגשה של הניתוק הזה מהחברים לאינטרנט.. דווקא עם האנשים שלא פגשת את מרגישה הכי בנוח.. את יכולה להתבטא כמו שצריך..לשתף בכל וגם לבכות.. בשקט, בלי שאיש מהחיים יראה..
שמחתי איתך, כאבתי איתך..ואני אוהבת אותך
"זה שיר פרידה, אז בואי רק אימרי שלום, אני אומר(ת) תודה, ואת יודעת שחלום, סופו להתגשם..." רוני, אני אוהבת אותך..תבטיחי שתישארי איתי בקשר הא
אוהבת המון המון המון, שי (שירלי) אחותך בנפש

יוו איזה באסה....../images/Emo7.gif

למרות שאני לא מכירה אותך כל כך.... אבל את תהיי חסרה פה... נתגעגע אלייך!! וד"א מה האיציק שלך? (איי סי...)

זיגוטה

New member
ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא רוני את לא יכולה לעזוב אותיייייייי אני לא הייתי פה כמה ימימ בגלל שהמחשב שלי כרס(גרררר) ולאאאאאאאאאאאא רוני את לא יכולה לעזוב אותייייייי אופפפפפפפפפפפפ יו את לא יודעת איכ אני בלחצ ואני מתה להתקשר אליכ עכשיו אבל אין לי איכ!!!!!!!! כי אני לא יודעת אם הפאלאפון של חברה שלך אצלך וגם יום שבת היום ולא נעים לי להתקשר עכשיו!!!!! לא לא לא את חייבת לפחות לעלות מחרררררררררר חיייייייבתתת!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את לא יכולה ככה לעזוב אופפפפ!!!!!
אוהב-תותח!!!! -קרן-

זיגוטה

New member
אהה ושכחתי עוד משהו

אממ אוקי שוב רוני אני כל כך אוהבת אותך וכמו שמישהו אני לא בידיוק זוכרת מי אמר שעם האנשים שאני הכרתי פה אני הרגשתי יותר בטוחה לספר דברים ולבכות בלי שאף אחד יראה! זה נכון!!! ורוני נקשרתי אליך ואני אוהבת אותך מאוד!!! אני כל כך בבאסה עכשיו שנודע לי שאת עוזבת!!! את חייבת לדבר עם ההורים שלך!!!!!!חייבת!!!!! ואני עכשיו ישלח לך שוב את המס´ שלי במסרים למקרה ששכחת אותו או שאת לא זוכרת איפה רשמת אותו!!!!! ואת חייבת לנסות להתקשר אליך איכשהו!!! את עדיין חייבת לבוא לרעננה ואני לירושלים!!! אז תנסי כמה שאת יכולה להתקשר אליי!!! בבקשהההההה!!!!! והדבר השני שאני רציתי לומר זה- גלי תודה רבהההההההההההההההההההההההה שבאת הבאת לנו מלאך כמו רוני לפורום!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תתודה תודה תותדה תודה תותדה תודה~! אני אוהבת אות כולכם!!!!!!!! ורוני תסתכלי במסרים! אוהבת אותך הכי שבעולם ותמיד מוכנה להיות פה בשביל לדבר !! תמיד אם את צריכה משהו אני פה!!!!!!!!!! ואל תשכחי את זה ואני מאוד ישמח אם תבואי ותדברי איתי על זה ואני אשמח לעזור לך -ת-מ-י-ד!!!!!!!! אוהב -תותח!!!
"...אל תעזביני, את המלאך שלי..."

yellow cheese

New member
פששש...הודעה שלמה עם סופיות../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

קבלי ח"ח.. מעולה..את מתקדמת קרנוש..
רוני, אני כתבתי לך מאצל דודים שלי.. <שי אצל דודים>..
אני אוהבת אותך ואני תמיד כאן, או שם..בשבילך!
,
שי
תמיד איתך...

למעלה