טופ אנשים

זיגוטה

New member
טופ אנשים ../images/Emo26.gif

אני כבר כמה וכמה פעמים נכנסת בשעה האחרונה לפה ולא ראיתי הודעה חדשה אז החלטתי להתנדב ולהגיד לכם שאני עכשיו יכתוב לכם סיפור עם ציורים! אבל הנה אוצר תמונות כללי כדי שתבינו-
=שמוליק החנון
=יורם החבר הכי טופ של שמוליק שגם הוא חנון
=מייקל הילד הכי יפה ומקובל בבית ספר
=*אני*חחח משכינת השלום של הבית ספר!!! -יום אחד הלכו
ו-
ל-
*כיוון* שיעור ביוללוגיה, תוך כדי שהם מדברים על
(אלה) הילדה הכי יפה בבית ספר. פתאום
שמע את
ו-
מדברים על חברה שלו
חטף את החאלסטרה ונראה כרגע כך-
.
תפס את
הרים אותו באוויר ואף הגיע לגובה של
! ל
היה מזל שבא היום עם החולצה ש
(אבא שלו) תפר לו, ומי שלא יודע זו חולצה חסינה מפני
לא
בה והוא גם שיכלל ועשה אותה חסינה מפני
הרשע! אז
בשלב מסויים וויתר כי ראה ש
לא מזיז לו מה שהוא עושה לו כרגע אז
הפיל אותו על הרצפה והמשיך הלאה! כל התלמידים ב-
*ביצפר*
*צחקו* עד שהגיע-
משכינת השלום וילדה כלה בטירוף (חחחח) עמדה במרכז של
והתחילה לשחק
ו-
... *אוי סליחה זה קשור לסיפור אחר* היא התחילה ל
*לצעוק* ולהגיד: אנשים אתם יודעים
*מה*
*אני*
*חושבת* על זה!?... כולם עמדו ושתקו...ואז המשיכה-אתם חבורת קנאים!!!! זה מה שאתם!!!! זה שלהם יש ממוצע גבוהה מאוד ולכם
(לא),
אומר שצריך לצחוק על ילד שמוכן להראות ומוכן להשקיע בהשכלה שיש לו! ואני לא אומרת שלכם אין השכלה אתם פשוט לא רוצים להפגין אותה כי זה הרבה יותר שווה! כולם עמדו המומים! פתאום קם אחד-
*מני שתמיד מרביץ לילדים* ואמר- וואלה אחותי כ
עליך את צודקת!...
מצטער אחים שלי!...
*אני או משכינת השלום מה שתרצו* עמדה המומה ואמרה-
אז הנה אחד שמפפגין פה קצת אינטלגנציה! וכך הלאה המון ילדים ביקשו
מ-
ו-
לאחר כמה שבועות הגיע כבר סיום הלימודים (
*למי שלא שם דאורדורנט) והילדים שמחים! פתאום בא-
ל-
ו-
ושאל אותם אם הם רוצים לבוא לבלות איתו בים אחרי הלימודים עם
(אוקיצר כל החברה´!)
ו-
חשבו שזה מעשה קונדס (
) אבל הסתכנו בזה שיחזרו הביתה ולא יראו כך-
אז השניים הסכימו!
אז ככה נגמרו הלימודים השניים הלכו עם כלללללל החברייס לים ומאז היה להם מאוד שמייייייח! ואפילו קנו להם חיות והם-
-ושמה לאה!
-שמיצ!
-ארנון התמנונון!
-דגן הדגד........
-ארנבי טאבי!
-יוסי ירוק בנשמה!
-שנוזזזזזזזזזז
-אוצי תוצי
-שנוב הדב!
-תהילה האלילה!
-עדנה (לא מקורי אבל לא היה להם כבר שמות)
-שזום השבלוז!
-מונה הערפדונה!
-least but not least! זמיר היתוש!!!!! וזהו סוף
מקווה שנהנתם! אוהבת אותכם המוןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!

זיגוטה

New member
אהה ושכחתי-

קנו להם גם-
אוודי טי טי! ו-
רק בשבילם! הם הקימו את-
הכת של השלום!!! הם הקימו
בית משפט חדש!
גיטרות הם ייצרו בקצב וכך גם-
פרחים גידלו בשפע
והביאו לילדים נזזקקים
!
לכל מי שרצה! והכי חשוב לא משנה איפה בעולם הם היו תמיד התגאו בזה שהם מ-
הארץ שלנו! ב-
קרן

peace n love

New member
כמה שהסיפור הזה טיפשי...

יש בו משמעות ומוסר השכל!! וזה...אל תתעסקו עמ המקובלימ...סתם לא...אין לי מוסר השכל אבל אני יחשוב על משהו...וחוצ מזה...לפרות קוראים רוחל´ה...לפרה שלי קוראים ככה...ויש לי עוד פרה שקוראים לה רפי...

זיגוטה

New member
חחחחח בובה הרגת אותי

אוקי ! אממ המוסר הוא ממשלא להתחיל עם מקובלים ! ת´אמת שזה סיפור דפוקקקקק!!!! חח אין בו מוסר השכל! חחחחח זה רק מראה תוצאה של שיעמום! אבל בטוח חבוי פה משהו! חח שמתי לב שלקחת את המשפט שאני הכי אוהבת לחתימה שלך אה?! רק חבל שרשמת קסרות במקום קברות! חחחחח...

ואוווווווווווווו!

קנו להם אאודי טיטי
זה האוטו שאני הכי אוהבת בעולם אבל בצבע כסוף ועם גג נפתח.... חחחחה זיגוטה~ קרן את גנובההההההה סיפור מהמם! יש לך כישרון! קבלי ח"ח+
אוהבתתת

קקקקקרררררררררקקקקקקררררררררר

אז ככה?!?!?! אחרי שאני מכירה לכ אנשימ חמודימ ושווימ את ככה?!?!?!! מזה משווימ אותי את שנוזה הסטלנית ל.the one and the only one ל-
חוקפצה.. אז פסדר אינ בעיה... את לא תקבלי שובי ירוק...ואני לא באה אליכ ביומ שלישי ורביעי וניצנ גמ לא יבוא איתי!... ואני בכוונה יגיד לגיא שאני באה.... ו...ו...ו...אני יגיד עכשיו גמ ליותמ שאת אמרת לי להגיד לו שיסימ חזיה!!! יבעעע חעל"ס... אני זתזי לבנתיימ בהביי...

זיגוטה

New member
ללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאא

זה א היה אמור ליהות ככה שתעלבי זה סתכלי ! מה זה לא הדבר הכי חמוד שראיתם בחיים שלכם?!
שנוזה את רואה התכוונתי שאת הכי חמודה בעולם!!!!! רואה ראוה ראוה?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!? נה נה
תחת של איגואנה!!! ו...את כן באה יום שלישי! ואת באה עם ניצן! ואת לא אומרת לגיא שאת תיהיה ברעננה ואת לא אומרת ליותם נאדה! ! ! ! ! אם לא אני לא ינסה להשיג לך שקית!

../images/Emo26.gifקרן *אור*../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif

את מצחיקה
הצחקת אותי
ושוב אם לא הבנת הצחקת אותי
אהבתי
עד מאוד את סיפורך
כמה זמן עבדת על הסיפור הזה
ולמה לעזאזל את ל-א עונה לי לאי סי
ידעתי את לא אוהבת אותי יותר
הבנתי, הכל מובן עכשיו...

זיגוטה

New member
לא מה פתאום נראה לך?!

למה נראה לך שאני לא
אותך?!?! אני מתה עליךך! חח...והנה אני עכשיו באיציק פשוט ההורימ שלי ביקשו ממני לפנות את המדיח גררררררררררררר!!!! שונאת לעשות את זה! וכמה זמן לקח לי?!.. אממ בערך רבע שעה! חחחחח....היה לי אחווושש משעמם!

אממממממ קרקר

לא!... הדבר הכי חמוד שראיתי בחיימ שלי זה...אממממ.... הדבר הראשונ היה שי אחר ככ מאור אחוריזה ליאור ואחר ככ יעקובו... אבל זה כבר לא ממש נכונ אז עכשיו זה כלב סיני כזה מאוכ וחמוד ולא כלב מגעיל ומכוער כמו זה.... אז בעעעעע אותי לא משווימ לכלבימ מגעילימ...

זיגוטה

New member
אני מצטערת שנוזה!

אני מצטערת את צודקת
לא התכוונתי
איי אמ סו סורי! פורגיב מי פליז?!
שנוזה! you are the one and only snoza in the world!

דיי דייי...

אנחנו במילה נבוא.. ניצנ בטח יחריח אותי!.. התנינ הזה... שיש... טוב אני זתזי לי ואל תידעגי במילה לא רוצה ליראות את גיאא המגעיל הזה....... ו...ו... כימאט שאפ אחד מרעננה לא יודע שאנחנו באימ אז תגידי למי אני יכולה להגיד!

peace n love

New member
סליחה...אבל אתן כאלה מפגרות!!!

אתן נשמעות ככה:"הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל....אנחנו מעשנות גראס!!!" אתן רוצות תעשנו אבל למה אתן מתכננות את כל הסטלה שלכן באינטרנט...ועוד בפורום!!!! סלחו לי אבל אתן דיי מפגרות!

VengaGirl

New member
עכשיו זה רישמי...

אני שמחה להודיע שהצלחתי
לא להבין..כאילו גם את זה הצלחתי אבל זאת לא הכוונה.. אממ...כמו שאמרתי אני שמחה להודיע שהצלחתי למצוא מישו יותר משועמם ממני..
באמת כל הכבוד לך קרן..
(לא על זה שאת יותר משועממת ממני...כאילו גם על זה..אבל התכוונתי על הסיפור..) אני עכשיו סתם כותבת את ההודעה הזאת כדי להעביר לעצמי ת´זמן...מעניין כמה זמן אני יכולה להמשיך לפני שאני אשלח אותה.. אממ..ניסיתי לכתוב עכשיו סיפור מרתק כמו של קרן המאאאאגניבה(אני לא מתחנפת..באמת!) אבל כנראה אני לא מספיק מוכשרת..באסה לי..
אממ..נראה לי שההודעה הזאת מיצתה את הזמן.. *ד"א..למי שלא שם לב..ההודעה הזאת היא בעצם קריאה נרגשת לבידור..אז..אממ..תבינו ת´רמז..*

למעלה