טופש הרשמה

מיקס מפ

New member
טופש הרשמה

מספר שאלות חשובות... (וגם דחופות כי אני צריכה להרשם כבר)
בטופס הרשמה שואלים אותי מה אני רוצה ללמוד אבל אני לא יודעת!! אז עדיף סתם לכתוב עדיפויות שנראות לי, או פשוט לרשום בהכל "לא החלטתי"?
וגם, ששואלים אם אני רוצה שהציונים ישלחו באופן אוטומטי לאוניברסיטאות אחרות, ושוב, אני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד עדיף לרשום כלום, או עדיף לרשום איזה אוניברסיטאות טובות שיש שם??
ומה אני עושה עם הממוצע בגרות שלי? עשיתי תעודת בגרות מלאה אבל אין לי עדיין את הציונים! לרשום את הממוצע ממה שיש לי, או להשאיר ריק?
אם לא מלאתי את מה שאני רוצה ללמוד, אז זה יכול להשפיע עלי בצורה כלשהי בעתיד?
הממוצע של הציוני בית ספר, זה הממוצע של הציוני הגשה שלי או של מחצית א'? (כי לא קיבלנו תעודה של מחצית ב', קיבלו רק ציוני הגשה) אני מצטערת ממש, אבל הטופס הזה לא הכי ברור!! ותודה רבה לכל מי שיטרח ויענה

moriai

New member
ס"כ זה טופס לא כזה חשוב-רק

לסטטיסטיקות כי לא באמת חשוב מה את רוצה ללמוד. גם לא משנה לאן הציון ישלח-כשתרצי ללמוד מקסימום תשלחי את הציון שוב לאותה אוני'-רק שמרי על הטופס עם הציון. זה בטח לא יפגע אם לא תמלאי את הפרטים האלו .

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif OK ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שום דבר לא כזה משנה, ואת לא חייבת למלא, חוץ מהקטע של- לאיזה מוסדות לימוד את רוצה שהציון ישלח. שם אני ממליצה לך לסמן הכל- כלומר כל האונ' והמכללות. פשוט, בגלל שאין לך מושג איפה תלמדי ומה, עדיף לך לסמן הכל, מאשר אח"כ להתעסק בהעברת ציונים - מה שגם כרוך בתשלום. לגבי הממוצעים וכל זה, אל תמלאי... או תכתבי סתם. במילא זה לא משנה לך כלום, כמו שאמרו, זה מיועד להסקות סטטיסטיות וכדומה...

BanjoKazooie

New member
הם ממש חטטנים שמה במרכז הארצי

מה אכפת להם מאיפה ההורים שלי, מה אני רוצה ללמוד ומה ההכנסה של המשפחה שלי? זאת פשוט חוצפה.. גם רוצים כסף, גם מנסים להכשיל אותך בבחינה ורוצים ממך מידע כאילו מדובר בחברת ספאמרים או שמשהו שקשור לפירסום..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לא איכפת להם ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הם מנסים להסיק מזה מסקנות כלליות.

MOD1212

New member
רק את הטופס עצמו צריך לשלוח

להם? כי יש שם קבלה אחת שהיא בשבילי והשניה זה בשביל הבנק? אז במעטפה אני רק שם את הטופס עצמו?

למעלה