טופס 17

ניקה25

New member
טופס 17

אני כל כך עצבנית, בא לי להרביץ למישהו קבעתי לי תור למרפאה בתל השומר,הגעתי לרופא נשים שלי, כדי לקבל הפניה לטופס 17 והוא החליט שהוא לא רוצה לתת לי אחת, ניסיתי להסביר לו בעדינות שהוא אולי מומחה לפריון אבל בכלל לא מומחה לאנדו', והוא מבחינתו אמר לי שהוא הרופא ולדעתו אין צורך שאני אלך ...פוץץץץץץץ.הלכתי אז לרופאת משפחה שלי והיא מבחינתה החליטה שהיא לא מוסמכת ולדעתה אני צריכה לפנות לרופא נשים, אני פשוט בהלם, אני היום לאחר צילום רחם התרוצצתי לי כמו איזה מפגרת ואף אחד לא מוכן לתת לי טופס 17 אני לא יודעת כבר מה לעשות, האנדו' שלי בגלל כל החכמולוגים כבר שנה בהמתנה. יש לי מחר תור בתל השומר,השאלה שלי היא כזו: האם יקבלו אותי בלי טופס 17, כי כבר לא משנה לי לספוג את הסכום, או שעדיף לבטל וללכת לסוריאנו פרטי.

shirzon

New member
תשובה

- קודם כול אין לך להילחץ- ואל תבטלי את התור!!! אני בפעם הראשונה גם באתי בלי טופס 17 ואת לא תאמיני אבל התשלום הוא בסה"כ 120 ש"ח ( אם את מצהירה שתביאי יותר מאוחר- כלומר רטרואקטיבית אז את נותנת צ'ק של 170 ש"ח ואח"כ שאת מביאה את הטופס 17-יש לך3 חודשים לכך קורעים את הצ'ק). שימי לב שאת צריכה להביא בדיוק 120 ש"ח במזומן כי לפי מה שאני זוכרת אין להם שם עודף במקרה שלך מכיוון שעושים לך בעיות כדאי לך פשוט לשלם 120 וזהו ( שזה כלום - אם תחשבי שעל דברים פחות חשובים בחייים את מוציאה הרבה יותר....). במידה וסוריאנו יגיד לך את צריכה ניתוח/ביקורת או להיפגש איתו שוב- תבקשי ממנו שיכתוב לך או ייתן לך טופס המעיד על הצורך הזה- ואז עם הטופס הזה כבר יהיה לך יותר קל להוציא טופס 17 לפעם הבאה אצלו אצל רופא נשים אחר- בתקווה שלא תצטרכי!!! אם יש לך עוד שאלות- בשימחה...

ניקה25

New member
איזה יופי!

ממש הרגעת אותי, צילום רחם לא עשה לי יותר מדי טוב היום, ובנוסף זה .. תודה רבה על התשובה המהירה

galim29

New member
סיפור מוכר ומזעזע. אל תוותרי

לאיזה קופת חולים את שייכת. אני ממתיצה לך לבדוק אם יש רופא נשים שמקבל בקופה ושייך גם למרפאה בתל השומר וככה לא יהיו לך בעיות. לצערי זאת תופעה מוכרת ומזעזעת של קופות החולים. אני הגעתי עד למנכ"ל מכבי כדי לקבל טפסי 17 ולא וויתרתי ושווה לך לשלוח מכתב מפורט למנכל הקופה עם העתקים על מצבך ודרישה לקבל את המגיע לך. יש סיכוי שזה יעזור. בכל מקרה את יכולה ללכת לתור ולא לבטל וכשתקבלי את טופס 17 מהקופה הם יבטלו לך את התשלום בתל השומר. הם בסדר גמור. אבל תספרי לסוריאנו על זה ותבקשי מכתב ממנו לרופא שתחליטי ללכת אליו. בהצלחה

למעלה