טופס 17

קרנון32

New member
טופס 17

אני שייכת לקופת חולים מכבי ולא מוכנים לתת לי טופס 17 לבדיקה אצל ד"ר ברגבל!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך עצבנית וכל כך נמאס לי וכואב לי ד"ר זולטי ביקש שאני אבדק אצל ד"ר ברגבל יש לכם עצה איך בכל זאת מוציאים את הטופס?

זואילי

New member
או שאת כותבת מכתב

או שתקבעי תור ותשלמי... תלוי כמה סבלנות יש לך. אני לא יודעת איך זה עובד במכבי (אם רופא משפחה כותב לך הפנייה ומה התהליך לקבלת ט. 17) אבל איך התחלתי כל מכתב/מגילה שלי לקופה? שאלתי את הפקידה מה התשובה שהתקבלה (מדוע סירבו לאשר) ואז את מתחילה בסיפור קורע לב ועצבני אש, שבהמשך לסירובכם... מהסיבה.... ומפתחת את הנושא. נגיד אצלי בפעם האחרונה של האולט' תחת - סירבו לתת לי ט. 17 לבארגבל עם הסבר מהמם שיש רופאי גסטרו גם בבלינסון. או! זה פתח בשבילי לדיון נוקב בענייני אנדו עם מעורבות מעיים (הסבר הכולל שלל תיאורים גראפיים מצמררים ולאיזה מצבים ניתן להגיע עקב חוסר ידע מקצועי של רופא שלא מכיר את התחום) ובסופו דרישה לקבל מן הקופה שם של רופא מומלץ אשר מתמחה בתחום עם נסיון מוכח.. וכמובן לקיחת אחריות של הקופה על כך שאם הרופא איננו מבין בקשר של אנדו - מעיים אז ההשלכות עליהם וכו' וכו'. ולא לשכוח להסביר שבתה"ש מרפאת האנדו היא רב מערכתית ולפיכך עובדת עם רופאים ספציפיים ובלה בלה בלה. כמובן להתחיל לצרף מיני בדיקות. ושוב ההפנייה של רופאייך ובעצם כל מסמך שקשור. בקיצור - ככל שהמכתב זועם ודורש מהקופה שלך לקחת אחריות - כך הם יתנערו ממך מהר ויתנו לך את מבוקשך כי אין להם מושג בשיט, ואוי ואבוי להם - כי יש מכתב שנשלח למליון גורמים וזה יכול להתגלגל ולעורר סערה. וכמובן - שלל העתקים. (אני תמיד שלחתי למנהל המינהלת, מנהל המחוז, נציב תלונות וגם פעם לסמנכ"ל....) והשמות והטייטלים זה לא בשביל סתם לאיים. לכל הנמענים גם טרחתי לשלוח את המכתבים כך שמישהו יתן דעתו.... כי די נשבר לי שהגעתי למצב הזה בגלל בורות ולא שלי. הקטע הכי יפה שהיה לי באותה פעם אחרונה זה שהסבתי את תשומת ליבם לרופא של הקופה, שהם שלחו אותי אליו לעשות אולט' בטן, וסימנתי להם בחיצים כשהוא רשם כי
אין שום מימצא
, ואז הסבתי את תשומת ליבם למכתב מבארגבל שביקש לבדוק מימצא ספציפי שבפירוש כן היה... ועוד מכתב מרופא הפריון שמבקש להבין גם הוא מה זה המימצא שבהחלט קיים והוכחתי להם קבל דף ובדיקה שאוי לו לאותו רופא שהם שלחו אותי אליו שלא ידע לאבחן נכון את המימצא. ולסיים בדרישה לקבלת תשובה בהקדם. שניים/ שלושה מכתבים כאלה ומקבלים מיומנות כתיבה כזו שבכל פעם שיעלה שמך על המחשב, הבניין ירעד. ואולי זה נשמע מצחיק אבל זה ממש לא. כי רופא לא נכון=נזק. ונמאס לי לשלם בבריאותי על נזקים של אחרים. אז אני בעד שכל אחת תילחם על הבריאות שלה, אם היא רוצה כמובן.

זה כן מצחיק!

ואל תאיימי עליי בשליחת מגילה לבייתי.
קרעת אותי מצחוק. שיהיה סוף שבוע מצחיק, אניש.

קרנון32

New member
את פשוט מספר אחת!!

זואילי כמה סבלנות יש לך... לי כנראה שאין, אני מתעצבנת בטלפון ולא מבינה מה יותר ברור ממה שכתוב בהפניה שאני בעלת אנדומטריוזיס מדהים!!!!!!! ולהם זה לא משנה ולא מזיז הם רוצים מכתב יותר מפורט מהרופא. מה עוד הוא יכול לכתוב ??? שאני מפליצה בצורה היסטרית וכדאי להם לתת לי טופס 17 אחרת אני יגיע אליהם.... (סליחה על הגועל) יום ראשון אני אתקשר אליהם שוב ואציק להם אני מרגישה כאבים חדשים ומוזרים באיזור הסרעפת ולפעמים גם כאבים בצלעות עד כדי חוסר תזוזה מוכר ?? שבת נטולת כאבים (-:

זואילי

New member
זהו שלא...

אני ידועה בתור מישהי עם מעט מאוד סבלנות. אבל, את כל העצבים/כעסים/ מתח וכו' אני מנתבת למקום אחד... זה שרשום שיש לך אנדו לא מעניין אף אחד, והגיוני שאף אחד גם לא יודע מה זה, על אחת כמה וכמה לנסות להגיד את המילה. רוצים מכתב מפורט יותר מהרופא? תבקשי את זה מהרופא. ועל זה תוסיפי מכתב משלך, ואת כל שאר הדפים שיש לך. תרגישי טוב

נעמי 17

New member
או ש..

את פשוט מתחילה לנבוח/ לצרוח על כל פקיד אפשרי בטלפון עד שהם מסיימים להעביר אותך הלאה לבכירים מהם בגלל הצרחות הם מודיעים לך לבוא לקחת את המכתבץ

galim29

New member
נעמצ'וק, או ש...

שולחים את אמא (במקרה שלי היא גם קיבוצניקית וגם פולניה שזה שילוב קטלני) שתצעק פנים מול פנים על מנהל/ת הסניף... הרבה יותר אפקטיבי מהצרחות האשכנזיות שלי שלא עזרו עד כה.

קרנון

ד"ר ברגבל מקבל גם במכבי, אז אולי תגשי אליו במרפאה של מכבי במקום להילחם על טופס 17.

קרנון32

New member
אני אנסה

גם וגם מעדיפה בתל השומר כבר קבעו לי את הבדיקה את יודעת במקרה איפה במכבי הוא מטפל?

לא יודעת

תנסי לעשות חיפוש באתר של מכבי או לשאול במוקד. אולי עוד מעט יכנסו חברות מכבי שיודעות איפה הוא מקבל.

זואילי

New member
תגידי, זו אחת מהבדיקות

הידועות או רק פגישה לדבר? (וסליחה אם אני לא זוכרת
) כי את הבדיקות ההן... הוא לא עושה במרפאתו, רק בבי"ח. אבל אם תצאי ממנו עם מכתב אז זה יכול לקדם אותך.

קרנון32

New member
כן כן זו אחת מהבדיקות הידועות

ועד שהסכמתי מרצוני החופשי לעשות את הבדיקה הזו כי הבנתי מכן שהוא מקסים ועדין אז הם עושים בעיות... זה עבר לטיפולו של בן זוגי לי אין כח להתעצבן אני מרגישה איך הבטן שלי מתכווצת כשאני עצבנית כמה עולה ללא טופס 17?

זואילי

New member
אה, אז זה לא עוזר

ללכת אליו בפרטי. אם מדובר באולט' - תחת אז זה מאה ארבעים ומשהו ש"ח או מאתיים ארבעים ומשהו. צריך פשוט להתקשר למח' גסטרו ולשאול. לדעתי גם היה איזה מס' 7 איפשהו, לא זוכרת.

galim29

New member
אבל זוזו../images/Emo2.gif

אבל אז מכבי יכסו את האולטרסאונד לא? אם היא תלך דרך המרפאה שלו במכבי אין למכבי הרבה ברירות אם הוא אומר שזה מה שצריך.

זואילי

New member
כן, אבל מה היא בדיוק תעשה אצלו

כשכבר הוא רוצה לעשות לה את האול'? או שאני באמת כבר לא מבינה כלום
. אם זו פגישה ראשונה אצלו אז בטח ששווה לעשות דרך הפרטי ואז מכתב הסבר ממנו יכול להועיל כדי שמכבי תאשר אולט' בתה"ש.

galim29

New member
אז יהיו לה 2 פגישות אצלו. מה זה משנה?

ממה שראיתי אצלו בחדר שם הוא די מצויד. יש לו חדר נפרד. אני מודה שהייתי אומנם היסטרית
אבל לדעתי יש לו שם את כל מה שצריך כדי להתעלל בה בחדרו הפרטי בלי ללכת לתל השומר. אולי אני טועה? לשמחתי הצלחתי להתחמק ממנו עד היום.

זוזו

לפי מה שהבנתי זולטי שלח אותה לבדיקה, היא עדיין לא הייתה אצל ברגבל. גלים צודקת ברגע שהיא תלך אליו הוא בעצמו יכתוב מכתב שהיא זקוקה לבדיקה ואז יש יותר סיכויים שיאשרו לה.

בלה73

New member
עולה המון

עשיתי אצלו בתה"ש לפני כחודש גם את הרקטלי וגם פריאנלי ועלה לי 1,092 ש"ח, כי כמובן שגם הקופה שלי (כללית) לא מימנה לי. למען הדיוק - השארתי צ'ק פקדון מתוך כוונה להלחם בהם ולנסות להשיג טופס 17, אבל תשובתם היא שעבור האידיקציה הזו זה לא כלול בסל. כשהייתי היום בתה"ש "קפצתי" גם למרכז סיוע לציבור, והם אמרו לי שמאחר ולא כלול בסל העניין בעייתי. ייעצו לי לפנות ל'נציבת קבילות הציבור לחוק ביטוח בריאות ממלכתי'. הפרטים שלהם: פקס - 02-6714308 וטלפון 02-5681231. כדאי להפגיז גם אותם בפניות, כי בלחץ הזה בסופו של דבר מחליטים איזה בדיקות מכניסים לסל.

למעלה