טופס 17 מקופ"ח

mich0176

New member
טופס 17 מקופ"ח

שלום בנות אני חדשה בפורום, ובכלל באנדו'. לפני קצת יותר מחודשיים שלחתי את עצמי לתה"ש אחרי שבמשך כמעט שנתיים אף רופא במכבי לא גילה מה יש לי. כמובן שבתה"ש מיד אמרו שהציסטה שאני מגדלת מזה זמן רב היא אנדומטריומה. בפעם הראשונה, כאמור, הלכתי על דעת עצמי ושילמתי באופן פרטי ומלא. אחרי האבחנה הזאת פניתי למכבי בכדי לקבל טופס 17 לביקור חוזר- והם סרבו. לא עזרו מכתבים לרופאה מנהלי, גניקולוג מחוזי ומנכ"ל מכבי. כעת פניתי למשרד הבריאות בתלונה חריפה ועדין אין לי אישור ממכבי. הבנתי שיש לא מעט נשים שכן מקבלות התחייבות ממכבי למרפאה בתה"ש. אני אשמח מאד לקבל שם וטלפון של רופא במכבי שכן נותן הפניה כזאת, מישהו באזור המרכז אם אפשר. תודה

לא ממכבי אבל

שמעתי שנפתח מוקד בתה"ש המסייע במלחמה נגד הקופות לקבלת טופס 17 תנסי לפנות אליהם אולי יצליחו לעזור לך.

נמאס לי מקו"פ המחורבנות האלו.

הן עושות מה שהן רוצות איתנו בלי להתחשב בכאבים שלנו ובטיפולים שלנו. אז מה קורה עם התאגדות ועמותת אנדו? לא הגיע הזמן שנעמוד על שלנו? רוח המלחמה שלי יכולה להיות מוסברת גם ע"י מחזור שמתקרב וגם כי כבר באמת נמאס לי.

maytalita

New member
לא ממכבי

אבל יכולה להגיד לך שנעזרתי במכתב שפורסם פה בטאגליינס עם קצת שינויים שמותאמים למצבי האישי, וקיבלתי את הטופס. אבל אין לי ספק שזה גם הרבה בזכות ברופאה המדהימה שלי, שנלחמה עבורי. כתבת מכתב בנימה אישית? יש לך רופא שמסייע לך? וזה הזמן להגיד- תודה, בואינג! :) (ועכשיו אצלי האייקונים לא עובדים)

mich0176

New member
לצערי הרב

אני לבד במלחמה מול מכבי,אין לי אף רופא שאכפת לו-לא רופאת משפחה ובטח לא רופא נשים.החלפתי המון רופאים כי כל אחד מגלגל אותי הלאה ולא רוצה לקחת חלק או אחריות. המכתבים שלי התחילו מתוך תלונה על חוסר מקצועיות מצד כל הרופאים והטכנאים שראו אותי בשנתיים האחרונות ולא חשבו ליקשור את כל הממצאים (ציסטה, כאבים,חוסר פיריון...) ופשוט נצנצו - כולל רופא פריון! אז אני לבד וביניתיים לא כ"כ מנצחת :(

maytalita

New member
צר לי שזה המצב :(

מקווה שזה ישתנה ושיאשרו לך את הטופס הנכסף! לא מצליחה לחשוב על עצות חכמות .. :(

lider11

New member
../images/Emo207.gif סליחה שאני מתפרצת לשאלתך, אבל רציתי

לדעת אם יש לי הפניה מרופא נשים לתה"ש, זה לא אומר בוודאות שאקבל ט' 17 מהקופה? תודה

זואילי

New member
בבירוקרטיה

שום דבר אינו וודאי. או שמופתעים ומקבלים ט. 17 או שלא וצריך להילחם. ממליצה לך לא להמתין לרגע האחרון. אם יש לך תאריך לתה"ש והפנייה ביד - תלכי לסדר את עניין הט. 17 כי גם אם יאשרו, התשובה יכולה לקחת מס' ימים.

mich0176

New member
מהנסיון העגום שלי

תסתכלי טוב מה רשום על ההפניה.האם רופא מכבי רשם לך הפנייה למרפאה לאנדו' בתה"ש? או כמו אצלי: התחכם ורשם הפנייה ליועץ גניקולוגי במכבי?

lider11

New member
עדיין אין לי הפניה, אבל לא תהיה בעיה

הרופא שלי ירשום את מה שאבקש (סיפור ארוך). אבל תודה על הטיפ

g a l i 2 6

New member
רופאי נשים במכבי

זולדי מקבל ברמת גן ושטוקיים מקבל בראש העין ונראה לי ששניהם יוכלו לתת לך הפנייה לטופס 17 כי הם עובדים בתל השומר במחלקה הגיניקולוגית ומבינים את חשיבות העניין בהצלחה

שי לוש

New member
ד"ר שטוקהיים

את יכולה לגשת לד"ר שטוקהיים במרפאת מכבי בראש העין ולקבל טיפול התואם את מצבך, במידת הצורך הוא יפנה אותך למרפאה בתה"ש, חשוב שיצויין בהפניה - המשך טיפול ומרפאה יחודית. לי זה עזר !

למעלה