טופס 17 לתה"ש

טופס 17 לתה"ש

לכל המטופלות במרפאה בתה"ש אצל ד"ר סוריאנו, כיצד אתן פונות למרפאה? האם כל פעם מקבלות טופס 17 דרך הקופ"ח? האם קופ"ח כללית נותנת טופס 17 למרפאה בתה"ש? האם אתן מגיעות "באופן פרטי" כל פעם ומשלמות 120 ש"ח? תודה

לוואנדר

New member
קופ"ח כללית

ובכן אמאלתינוק שלום, ככה אני חברת קופת חולים כללית ודי עשו לי בעיות במתן טופס הפנייה לתה"ש( אך זה תלויי במקום מגורייך וההסדר)כי קופ"ח עובדת בעיקר עם ביה"ח השרון+וולפסון אך הפכתי שולחנות וקיבלתי את מבוקשי. כל פעם שאני מגיעה לד"ר סוריאנו אני דואגת לקחת טופס 17 המממן את הביקור לשם. אם לא הספקת לארגן את הטופס יש באפשרותך להשאיר פקדון ע"ס 170 ש"ח ובהמשך לדאוג לטופס 17 ,ולדאוג לפקססו למזכירות של ד"ר סוריאנו ואלה ידאגו לבטל את הפקדון. בכל אופן ביקור באופן פרטי במרפאה הינו ע"ס 120 ש"ח. בהצלחה, לאוונדר

m e i r a v s

New member
עוד שאלה בנושא טופס 17

איזה רופא יכול לתת את ההפנייה? ניגשתי לרופאת משפחה והיא לא יכלה להוציא לי הפנייה, היא גם אמרה שאם אני אלך לבקש מר. נשים הם לא יתנו כי יגידו לי שיש מספיק גניקולוגים טובים בקופת חולים מכבי, מדוע ללכת למרכז בתה"ש? העניין הוא שהייתי אצל 2 רופאות נשים שונות ולא עלה בדעתן בכלל לבדוק כיוון של אנדו'... מדוע שהן יתנו לי הפנייה לתה"ש. בסוף החודש אני הולכת בפעם הראשונה לתה"ש, בהנחה שאני הולכת בלי טופס 17 למרכז בתה"ש ומשלמת 120 ש"ח והרופא שולח אותי למס' בדיקות כמו:CA125 ואולטרה סאונד, איך עובד כל העסק הזה מול מכבי? האם הם יכבדו הפניות מתה"ש שהרי זה לא הפנייה של הקופה... תודה מראש

אוזנית

New member
הי מירב

גם אני במכבי וקבעתי תור בטלפון לתה"ש. המזכירה שם אמרה שגם רופא משפחה יכול לתת טופס 17. אם יש לך רופא משפחה סימפטי ומבין אולי תוכלי להיעזר בו. אגב, נראה לי שהגניקולוג שלי מרגיש מאוים כשאני מדברת על תה"ש
.

אוזנית

New member
סליחה, תיקון ../images/Emo9.gif

רופא משפחה יכול לתת הפניה לצורך קבלת טופס 17. מתנצלת על הטעות.

מה הפרצדורה בקופ"ח כללית לקבלת טופס 17 לתה"ש?

אני מחיפה, וקופ"ח כללית עובדים עם בי"ח כרמל ששייך לקופה, ועושים בעיות עם כל בקשה להתחייבות בבי"ח אחר, אפילו רמב"ם (אין שם מרפאה לאנדו') גילו אצלי את המחלה בצורה וודאית בניתוח לפרוסקופיה אבחנתית הרופא נשים שלי נתן לי הפניה למרפאה בתה"ש לצורך יעוץ מה הפוצדורה בקופ"ח כללית לקבלת ההתחייבות? למי פונים? מה עושים?

מיכל235

New member
בכללית לא נותנים בקלות טופס17 לתל השומר

רופא המשפחה אמור לשלוח בקשה למנהלת במחוז שלך בקשר למתן טופס 17, תבקשי מרופא המשפחה שיציין בבקשה כי אובחן אצלך אנדומטריוזיס ובתה"ש נמצאת נמרפאה היחידה בארץ לטיפול באנדומטריוזיס. אם במנהלת לא יסכימו לאשר לך, תבקשי להיפגש עם הרופא שאחראי למתן אישורי טופס 17 במנהלת, אם גם זה לא יעזור את יכולה לערער ולפנות לפניות הציבור של הקופה. בכל פניה תסבירי שוב ושוב שזו המרפאה היחידה בארץ לטיפול באנדומיטריוזיס. גם לי עשו בעיות אבל בסוף אישרו לי. שיהיה בהצלחה!!!

לוואנדר

New member
טופס 17- המשך

כל מה שאמרה מיכל ובנוסף: בכל מרפאה היום יש אחראית אדמנסטרטיבית שמתפקידה לדאוג לכל הפרוצודורה של השליחה למנהלת וכו' ( הרופא צריך רק לדאוג לכתוב הפנייה למרפאת אנדומטריוזיס). ממני,

אומנם אני אהיה שם

ביום רביעי בפעם הראשונה אבל רופא הנשים שלי נתן לי את ההפנייה ואמר לי שאני יכולה ללכת לאיזה בי"ח שאני אבחר ואכן לא עשו לי שום בעיות עם הטופס 17, למיטב ידיעתי ט. 17 הוא ל-3 חודשים אבל מניסיון שלי עם תה"ש הם רוצים כל פגישת רופא ט. 17 ואין בעיה להוציא אותו מקופ"ח כי זה רבעוני ואת לא צריכה לשלם עליו כל פעם מחדש רק פעם בשלושה חודשים. בהצלחה

להרבה מאיתנו יש קשיים

עם הבירוקרטיה. כדאי להילחם ולא לוותר לקופות.

למעלה