טופס 17 כללית

מאיהג5

New member
טופס 17 כללית

איך ניתן להוציא מכללית טופס 17 להחזרת עוברים טריים בארץ באסותא ראשלצ. מטופלת של דר מיכה באום. בכללית אומרים שאי אפשר. במושלם לא מבינים מה אני רוצה.

מעל גיל 45 לא מקבלים טופס 17 בכללית לא ציינת בת כמה את....
ההליך הוא שמשלמים לאסותא את החזרת העוברים (משהו בסביבות 6000 ש"ח) אח"כ תובעים את הקופה ואת מה שהקופה לא החזירה תובעים מהמושלם....תהליך קצת מתיש זה נכון. אם תרצי אנחה אותך במדוייק מה עושים
בהצלחה
איילת

מאיהג5

New member
איילת היקרה

אני בת 42 לאחר 4 הזרעות ו6 הפריות שלא צלחו מתאומת זרע. כעת עברתי למיכה באום בפרטי בגלל בעיות שרירנים שהפריעו לשאיבת הביציות במסלול קייב החזרה בארץ באסותא. אשמח לקבל הנחיות לגבי טופס 17 כי לא בכללית ולא במושלם יודעים על מה אני מדברת וקראתי שעליי לקבל אישור מוקדם מוועדה בכללית בכדי שאוכל לקבל בעתיד החזר כלשהו. פשוט הסכומים שאני משלמת לרופא ולמסלול ולאולטרסאונד ששלח אותי מטורפים

rabbitm

New member
כן, כן... קופ"ח כללית...

אני יודעת שאני עשיתי החזרת טריים באסותא תל אביב הם דאגו לי לטופס 17
מה שכן, הכללית הם פשוט נוראיים!!!!
שמתי לב שאת רשומה במחוז שרון, והבנתי שהם ה כ י עושים בעיות
אני נלחמתי חודשים על טופס 17 להחזרת מוקפאים (ואני עוד לא בת 45)

אז אני רק יכולה להגיד לך נסיוני (גם מחוז שרון) - הרבה הרבה סבלנות, אורך רוח וקצת צעקות גם יעזרו

בהצלחה!!!

מאיהג5

New member
המשך לשאלה

תודה רבה. אך למי לפנות? מרפאת אם? מושלם? כל אחד אומר שלא קשור אליו. בכל מקרה יבצעו החזרה ופשוט אשלם סכןם מלא? כמה עןלה בערך? אכן שייכת למחוז שומרון

למי פונים לקבל טופס 17 לטיפולי פוריות? כפי שכתבתי לך מחיר מלא לאסותא עבור החזרה הוא בסביבות 6000 ש"ח.
אבל מתחת לגיל 45 מגיע לך טופס 17.
לי ב IVF דאגו לטפסי 17 דרך המרפאה של בר חוה, בתרומת ביצית הייתי מעל גיל 45.
צריך לברר למי פונים על מנת לקבל טופס 17 בכללית לטיפולי פוריות ו....
במקביל הייתי פונה לשירות לקוחות של הכללית עם השאלה
איילת

מאיהג5

New member
בivf לא היתה בעיה. היה אישור.

הבעיה כללית מול אסותא. כנראנ לא מתקשרים

מי נתן את האישור ל IVF? אותו הגורם אמור לתת גם עכשיו לדעתי....
אל תוותרי, אני יודעת שעד גיל 45 הם אמורים לתת. תפני ללינק ששלחתי לך ואנסה לברר לך דרך מקום אחר
בהצלחה!
איילת

מאיהג5

New member
תגובה

ממש ממש תודה. פניתי ללינק ששלחת לי וחזר אלי מישהו במיידי שאמר כרגיל שכללית לא עובדים עם אסותא ושיבדוק שוב. לא נראה לי שיחזור אלי. בהזדמנות אספר על כל ההיסטוריה שלי בנושא שהיא לא קלה בכלל שתביני במה מדובר. שוב תודה

את לא יודעת מה ההיסטוריה שלי.....
אין כזה דבר לא עובדים עם אסותא....
אנסה לברר לך ממקום אחר במקביל. גם אם הוא אומר את זה לא הייתי מוותרת, מדובר על החזרת עוברים ועד גיל 45 מגיע לך טופס 17 מהקופה.
איילת

אולי תפני לפניות הציבור בכללית

מה שכן מכבי באסותא ראשון נותנים טופס 17 גם לנשים מעל גיל 45.

זה באמת מעצבן. אם אין לה פלטינום

אז אולי באמת שתעבור למכבי רק בשביל התרומה. ככה אני עשיתי ובינתיים אני עוד במכבי. מאד מרוצה.

היא לא אמרה שאין לה פלטיניום.... העניין הוא הטופס 17 להחזרת עוברים....
מאמינה שיימצא לזה פתרון

עדכני אותי אם הסתדר עם הטופס 17 אם לא אנסה לברר לך עם מי שעזרה לי.....
איילת

למעלה