טופס ירוק

y o s i k a t z

New member
טופס ירוק

אחרי שהוצאתי אותו ועשיתי את הבדיקות, צריך לעבור גם במשרד הרישוי? או שמא אפשר להתחיל ללמוד?

תשובה.

כעיקרון אתה צריך להחתים גם את משרד הרישוי- בפועל לא כול המורים מקפידים על זה..

buda11

New member
חידוד

אחרי שהוצאת את הטופס ואת כול הבדיקות הדרשות תיצטרך לשלם בבנק הדואר ורק אז לגשת למבחן תאוריה. ניתן להתחיל שיעורים שעדין אין לך את התאוריה אבל לא רצוי לעשות הרבה שעיורים.

y o s i k a t z

New member
המצב שלי הוא

שעברתי תאוריה כבר אבל התוקף של הבדיקות פגו (התחלתי ללמוד מזמן והפסקתי), ככה שהוצאתי טופס חדש ועשיתי בדיקות.. אז אני מבין שההליכה הזאת גם למשרד הרישוי לא הכרחית?

אני לא מבינה למה זה לא רצוי../images/Emo26.gif

למה זה לא רצוי למשוך שיעורים ללא התיאוריה
אני משכתי את השיעורים ולהיפך-זה עזר לי באיזשהו מקום כי ראיתי את הדברים על פני השטח...

buda11

New member
גם אני עשיתי ככה

זה לא טוב. ברור במהלך השעירים אתה מתנסה ומבינה יותר את החומר של התאוריה אבל נוצר אח"כ מצב שבו אתה לא ניגש ,בגלל זה אמרתי לקחת קצת שעורים ולגשת!

../images/Emo207.gifטופס ירוק וטסט...

כשנותנים למורה את הטופס הירוק לאחר שעוברים את התיאוריה-לאן הטופס מתגלגל מעתה והלאה
אל משרד הרישוי
והאם המורה מעביר את הטופס ברגע שהבאתי לו אותו או ברגע שאני מוכנה לטסט

ertert15

New member
הטופס הירוק נשמר אצל המורה

או אצל הביה"ס נהיגה עד לטסט פנימי /טסט חיצוני לחום עליו.

buda11

New member
לא מדיוק..

ברגע שעברת את התאוריה [מזל-טוב!] אתה נותן למורה שלך את הטופס והוא מזמין לך טסט. בגלל זה מורה ניהגה לחצים שיותר ויותר תמלדים יגישו להם את הטפסים. בטסט פנימי, עד כמה שאני יודע ,לא חותמים בטופס הירוק :)

ertert15

New member
אה אוקי..אז איך הטסטר רואה שעברת

טסט פנימי? הרי זה מחויב בחוק לפני טסט חיצוני..? אושמא הם כבר יודעים שמי שמוגש לטסט עבר בלאו וכי את הטסט הפנימי?

המורה מחתים במשרד הרישוי לרוב.

אתה רק צריך לעשות בדיקות עיניים, ובדיקה גופנית ולשלם אגרה. ובהצלחה! נ.ב. אני אישית התחלתי ללמוד נהיגה קודם, ואת התיאוריה עשיתי שהגעתי לשיעור 20 בערך... כל אחד ואיך שבא לו :)

למעלה