טופס ירוק... תגידו אפשר להוציא טופס ירוק איזה 3-4 ימים לפני 16 וחצי או שהם מקפידים בדיוק על היום?
A AeroDar New member 12/11/06 #1 טופס ירוק... תגידו אפשר להוציא טופס ירוק איזה 3-4 ימים לפני 16 וחצי או שהם מקפידים בדיוק על היום?
T talush2005 New member 12/11/06 #2 הם מסתכלים בת.ז. אז אני מניחה שהם מקפידים אבל מה זה משנה? תחכה 3 4 ימים ..אם בא לך תנסה 3 4 ימים קודם ...אולי לא יעשו בעיות כי בתכלס זה הכי משנה מתי אתה ניגש לתיאוריה.
הם מסתכלים בת.ז. אז אני מניחה שהם מקפידים אבל מה זה משנה? תחכה 3 4 ימים ..אם בא לך תנסה 3 4 ימים קודם ...אולי לא יעשו בעיות כי בתכלס זה הכי משנה מתי אתה ניגש לתיאוריה.
I InFeCtEd MusTool New member 12/11/06 #3 כן.. זה בסדר לפחות כשאני עשיתי והוצאתי טפס ירוק זה הוצאת בגיל 16 ושלושה חודשים אני מניח שלא יעשו לך בעיות עם זה
כן.. זה בסדר לפחות כשאני עשיתי והוצאתי טפס ירוק זה הוצאת בגיל 16 ושלושה חודשים אני מניח שלא יעשו לך בעיות עם זה
B b l i p New member 13/11/06 #4 תאמת... ממש ממש אין טעם להוציא לפני 16 וחצי... ממילא אתה לא צריך להתחיל ללמוד בול בגיל 16.5 שישה חודשי למידה זה המון...
תאמת... ממש ממש אין טעם להוציא לפני 16 וחצי... ממילא אתה לא צריך להתחיל ללמוד בול בגיל 16.5 שישה חודשי למידה זה המון...