טופס ירוק -

matol

New member
טופס ירוק - ../images/Emo53.gif

שלום לכולם ! אני עומד לעשות טסט בקרוב אבל נאבד לי הטופס הירוק, יותר נכון נשאר אצל המורה שלי לנהיגה שאיבד אותו. מה אני עושה עכשיו? אפשר לפנות למשרד הרישוי ולהוציא חדש? ( השאלה פה אם מחתימים על הטופס החדש שעברתי תאוריה)
!!! וחג שמח !!!

learndriving

New member
לדעתי שזו לא אחריות שלך אלא

המורה שלך. פשוט תגיד לו לטפל בסיטואציה שלך. הוא איבד את הטופס הירוק ועליו לטפל בזה ולא לתת לך לקחת אחריות. למה הוא זרק את הכדור למגרש שלך???!!!! לבקשר לתיאוריה שכבר עברת, עליו (מורה שלך) לטפל בזה שוב!!! זה אחריות שלו. אני מצטער שקרה לך דבר כזה. חג שמח ובהצלחה בטסט הקרוב שלך.

matol

New member
תודה על התגובה..עוד שאלה קטנטונת

היי, העניין מסובך...(לא לצחוק) המורה שלי בן 80 ולמרות שהוא נראה הוא הגיע כבר לגיל שהוא שוכח כמעט הכל. כן, גם איך קוראים לי. ניסיתי להשתחרר ממנו אבל כל פעם הוא שכח להביא לי את הטופס ( שנשאר אצלו אחרי התאוריה) בסוף הוא איבד את זה - והוא טוען עכשיו שהוא לא זוכר שזה בכלל אצלו !!! איזה עצבים. אז עדיף לי להוציא חדש, רציתי לדעת מה עלי לעשות, זה רק יחסור לי כאב ראש איתו. תודה בנתיים !!

learndriving

New member
עכשיו אני מבין יותר. אולי יש לי

רעיון שתבקש ממורה שלך לשאול את המורים או המנהל בבית ספר נהיגה על הסיטואציה. אולי הם יוכלו לעזור לך לפתור את הבעיה. אני מבין שהעניין מסובך ואתה רוצה להוציא את טופס מחדש. לדעתי באמת חבל כי עליך ללכת לבדיקת עיניים ובדיקת רפואיות. אתה מוכן לשלם שוב? באמת אין לי מושג שבמשרד רשוי שומר את מס' תעודת זהות של נבחנים שעברו במבחן תיאוריה במחשב? אולי גם תברר על כך. אני מקוה שהם גם שומרים את כל נבחנים מי שעברו תיאוריה במחשב שלהם(במשרד רשוי)??? אני לא שופט על גיל. אבל אני מאד התפלאתי שציינת שהמורה שלך בן 80. מה?!!! הוא עדין לא יוצא לפנסיה כבר??? חבל מאד..... אני יודע שעזרה שלי לא מספיק אבל אני מקוה שבבית ספר נהיגה שלך ימצאו את הפתרון לבעיה רצינית שלך. תודה וחג שמח!

matol

New member
הייפך הוא נכון - עזרת לי המון !

שברתי כבר את הראש עם זה. תודה על העזרה באמת. לגבי הפנסיה, הוא מקבל רק מביטוח לאומי וזה לא מספיק לו אז הוא חייב לעבוד. מסכן - הזיכרון שלו ממש לא טוב ואפילו מסוכן כבר לנסוע איתו ואני מרגיש שמרב שהוא לא זוכר הוא גם "מורח" אותי קצת בשיעורים.. anyway נקווה לטוב ושוב תודה חג שמח !

אולי יש פתרון

תראה האמת לא נתקלתי עדיין במצב כזה אבל אולי המשך דבריי יעזרו לאחר שהטופס הירוק(רש"ל 18) חתום עם תאוריה המורה מגיש אותו למשרד הרישוי שם נרשם כי יש בדיקות בתוקף ותאוריה ואז אתה רשום כתלמיד שממתין לטסט לא ניתן לרשום אותך במשרד הרישוי ללא תאוריה לכן נראה לי שכדאי לך לבדוק במשרד הרישוי ויש מצב שרשום שם זה דבר אחד דבר שני אני מכיר מורה שנגנב לו הרכב עם הטפסים של בתלמידים אני מוכן לבדוק איתו מחר במסר אישי תמצא את הטלפון שלי תתקשר מחר ב15:30 ואני ישאל אותו ובאחריותך לעדכן את שאר החבר'ה בפורום בהצלחה

matol

New member
למורה לנהיגה

היום אני פוגש רק אנשים נדיבים ! זה נשמע הגיוני מה שציינת, השאלה באמת עד מתי הדברים האלו תקפים, משרד הרישוי לא עובד אז ככה שאין את מי לשאול. אני אשמח אם תוכל לבדוק :) ממש תודה רבה וחג שמח !!!

learndriving

New member
לMATOL, נו, רציתי לדעת האם כבר

התקשרת ל"המורה לנהיגה" היום בשעה 15:30 כפי שהוא הציע לך? אם כן אז מה הוא אמר? יש פתרון?

learndriving

New member
ל"המורה לנהיגה" עדין לא שמעתי מתגוב

מתגובתו של MATOL. אני מת רציתי לדעת מה הפתרון למצב שלו?

יש פתרון והוא זה....

ניגשים לממסי מוציאים טופס חדש הולכים לרופא עניים ולרופא משפחה מחתימים - עד כאן הכל כרגיל ניגשים עם הטופס הירוק (רש"ל 18 שמו בישראל) למשרד הרישוי בו בוצע מבחן התאוריה עם תעודת הזהות מוסרים להם את התאריך בו ביצעת את המבחן הם מסתכלים ברישומים וחותמים על הטופס קצת ריצות אבל זו הדרך.... הבעיה שלא כולם זוכרים את תאריך התאוריה שלהם

learndriving

New member
המון תודות על המענה שלך אך אני תוהה

שעליו (תלמיד) לשלם לרופא עיניים ולרופא משפחה עוד פעם או המורה שאיבד את הטופס שלו תשלם לו על ההוצאות?

למעלה