טופס הצהרת הון

• פותח הנושא JudaB
  • פורסם בתאריך

JudaB

New member
טופס הצהרת הון

אני עצמאי וקיבלתי איזה טופס גדול שבו אני צריך לרשום כמה כסף יש לי נכסים, חובות, רכבים וכל מיני דברים כאלה, נוסף לזה צריך למלא את זה תוך 120 יום מהיום שקיבלתי 1) מה קורה אם לא מוסרים את זה 2) איך אפשרלקבל הארכה 3) האם אדם פשוט יכול למלא את הטופס או חייב חתימה של רו"ח

אים אתה עצמאי . יש לך כניראה

מנהל חשבונות לא?. למה אתה לא שואל אותו הרי הוא מנהל לך את עניין הניירת . והוא כניראה ימלא לך את הטופס

JudaB

New member
הוא לא עובד בשבת

קרמר נכון יש לי רו"ח הוא שומר שבת כך שאי אפשר לקבל ממנו תשובה כרגע , מה גם שרציתי לקבל תשובה מהפורום ..

כרגע היגיע המיכתב אחרי כניסת השבת

או לפחות בבוקר שיכולתה לישאול אותו . תיתאפק עד יום ראשון שוחח איתו הוא מכיר את התיק שלך . ויענה לך . יש לך 4 חודשים זמן עד מישלוח התשובה . שהם 120 יום

אפשר למלא לבד אים יודעים איך

את הטופס . ואים תוזמן לתת הסברים על הפרשים אים יהיו . או שאלות אחרות בעניין הצהרות הון

לימור75

New member
הצהרת הון

1. עלולים לא להכיר לך בדוחות השנתיים בעתיד ולהגיד שהרווחת יותר, ואז לא תוכל להוכיח שהרכוש הוא מהעבר. 2. לא צריך הארכה, הטופס פשוט 3. אפשר למלא ולחתום לבד, עדיף לתת למנהל החשבונות/יועץ המס/רואה החשבון שלך לעשות זאת עבורך.

shlomiz100

New member
תשובה משומר שבת....

1. אתה תקבל קנס כספי בסך של כ- 600 ש"ח על איחור בהגשה ועדיין תיהיה חייב להגיש את הדוח 2.תשלח למ"ה מכתב ותציין בו את הסיבה לבקשת הארכה, אם הם יהיו נחמדים הם יאשרו לך אורכה 3.אדם פשוט יכול למלא את הדוח ולא חייבים חתימה של רו"ח/יועץ מס 4.גם אדם פשוט יכול להחליף ברקסים ברכב ולעשות טיפול 10,000 אם יש לו את הכלים הניסיון והידע.......

shlomiz100

New member
תשובה משומר שבת....

1. אתה תקבל קנס כספי בסך של כ- 600 ש"ח על איחור בהגשה ועדיין תיהיה חייב להגיש את הדוח 2.תשלח למ"ה מכתב ותציין בו את הסיבה לבקשת הארכה, אם הם יהיו נחמדים הם יאשרו לך אורכה 3.אדם פשוט יכול למלא את הדוח ולא חייבים חתימה של רו"ח/יועץ מס 4.גם אדם פשוט יכול להחליף ברקסים ברכב ולעשות טיפול 10,000 אם יש לו את הכלים הניסיון והידע.......

למעלה