טופס ההרשמה,

EverMan

New member
טופס ההרשמה,

אז נכון שאתה קונה את חוברת ההכנה לפסיכומטרי בכל חנות ספרים ? אז נכון שיש בפנים "טופס הרשמה" ? אז ב"יעדים להעברת הציון" מפנים אותי שם ל"דף 3", בנוהלי ההרשמה. כנראה שבמקום שקניתי לא הכניסו/לא קיבלו את הדף הזה. מישהו יכול בבקשה לרשום/לסרוק את "רשימת המוסדות וסמליהם" ? תודה מראש

mesoo

New member
משעמם לי אז אני ארשום לך אותם

02 - מכינות קדם אקדמיות 03- המכללה האקדמית תל אביב- יפו 04- המכללה האקדמית תל-חי 05- המכללה למינהל 06- בית הספר העליון לטכנולוגיה,מכון לב,מכון טל 07 - מכון אקדמי טכנולוגי,חולון 08 - המרכז הרדמי רופין 09- המרכז רב תחומי ללימודי עסקים,משפטים וטכנולוגיה 10- שנקר 11 המכללה האקדמית ספיר 12 המכללה האקדמית נתניה 13 מכללה אקדמית הדסה,ירושלים 14המכללה האקדמית עמק יזרעאל 15 המכללה האקדמית יהודה ושומרון 16 המכללה האקדמית עמק הירדן

mesoo

New member
המשך...

17 - המכללה האקדמית,קרית אונו 18- המכללה האקגמית אחווה 19- המכללה האדמית אשקלון 20- עתודה אקדמית 21- המכללה האקדמית לחינוך על שם קי,באר שבע 22 - "חמדת הדרום"- המכללה האקדמית לחינוך 23- המכללה האקדמית לחינוך על שם דויד ילין 24- מכללת יעקב הרצוג 25- המכללה האקדמית הדתית לחינוך על שם רם ליבשיץ 26- מכללה אמונה 27- מכללת בית ברל 28- מכון וינגט,מכללה לחינוך גופני 29- המכללה האקדמית לחינוך גבעת ושינגטון 30- המכללה האקדמית הדתית לחינוך "מורשת יעקב" 31- מכללת "בית רבקה" 32- מכללת החינוך על שם לוינסקי 33- מכללת סמינר הקיבוצים 34- מכללת אורט בראודה,כרמיאל 35- אורנים,המכללה האקדמית לחינוך 36- אקאדימיית אלקאסמי- מכללה אקדמית לחינוך 37- מכללת סכנין להכשרת מורים 38- המכללה האקדמית הערבית לחינוך בישראל,חיפה 39- גורדון,המכללה האקדמית לחינוך,חיפה 40-שאנןהמכללה האקדמית הדתית לחינוך 41 - מכללת אוהלו בקצרין 42-המכללה האקדמית לחינוך תלפיות 43- מכללת ירושליים 44-המכללה לעיצוב וחינוך ויצו,חיפה ההההה כמה מכללות לחינוך יש במדינה הקטנה הזאת

למעלה