טופסי אימון

טופסי אימון באיזה שלב של האימון?!אשמח אם תפרט

אשמח להעביר תפרט רק בהרחבה, לאילו טפסים הינך מתכוון.

היי לירון

נתבקשנו למלות טיפסי אימון מתאמנים אשר בהם ישנם שאלות כמו שאלות העצמה מטרות גלויות ומשניות חסמי הצלחה חסמי אימון וכ"ו בזה האם יש לך דוגמאות דומות אם תהליך אימוני? מקווה שעניתי תודה חנן

טופסי אימון

היי חנן, אתה בקורס הכשרת מאמנים כעת? אימון מתאמנים, כשאלון הכרות? אחרי חזון?זיהוי ערכים? תדייק, יעש לי המון המון חומר נהדר.

amicar

New member
כדאי לך,איש יקר,גם להפעיל

קצת את "עצמך" ולחשוב על השאלות בעצמך. מה תעשה כאשר יהיה לך מתאמן? תחפש מי שימציא עבורך השאלות? תחשוב,תנסה,תציג בקורס ,ושם תלמד גם מה הטעויות שלך.

לבקשתך

היי חנן, יש המון שאלות בנושא העצמה וכו', ומאידך יש המון שלבים .. שולחת לך המלצה על ספרים בנושא: שבעת ההרגלים המעכבים- כל אחת והדיזי שלה בוחרים להרגיש טוב-מנטה דני ששה כובעי חשיבה- אגוארד דה בונו העיקר להתחיל בעיקר- סטיבן קובי בהצלחה,

Yin

New member
מהן שאלות העצמה?

אני שואל שוב, לא קיבלתי תשובה בשרשור למטה ועדיין זה מסקרן אותי. אני שואל כי זו פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה? וגם מהם השלבים אליהם את התכוונת? תודה, עדי

שאלות העצמה

היי, כפי שכתבתי לאדם שביקש (חנן) אין כובע כזה שתחתיו הנושא של שאלות העצמה, ולכן הזכרתי את החשיבות של השלבים שבתהליך האימוני. בשלבים הראשוניים, טרום אימון/פגישת ההכרות ולמען האמת לאורך כל המפגשים, אך בעיקר בשלבים שמעבים את ההיכרות למול המתאמן אנו רוים להעצימו באמצעות אינפורמצייה שמעביר לנו ע"י בקשה לשיתוף שלו אותנו בחוויות שצבר לאורך חייו. באימוניי כדי לאתר עוצמות שקיימות אצל מתאמן וכדי להציג לו אותן, להכיר בהן, והכי שוב שאילו אבני הדרך הראשונות בתהליך ובערוץ ההכרות ובהכרה על מה שיש, הרי בזכות חוזקות/עוצמות אלו ניתן לנוע קדימה מתוך "היש". לכן, הנני מציינת כי אשמח להכיר אותו/ה דרך מאורע משמעותי שחווה בחייו, שעבד והיה מרוצה וע"י השיתוף שלו אותי, הנני מעניקה לו בתום הפגישה את התהליך שלו אך רישום שלי של עוצמותיו, הרי לא אשאר עם עוצמותיו. ובערת הסיפור שעבד בחייו, הנני שואלת שאלות כגון: האם זה פוגש אותך בתחומיים נוספיים? איזה עוצמה תגייס בכדי לנוע קדימה? מתי העוצמות הללו באות ליידי ביטוי? מה הינו חש כשמסתכל עליהן? באיזה אופן באות לידיי ביטוי? האם יש עוד עוצמות וכו'? מקווה שהצלחתי לסייע,

למעלה