טופמקס...

liort19

New member
טופמקס...

שלום לכולם, מה נשמע??? אני כרגע מטופל בדפלפט כרונו (היה לי התקף פרכוסי), אבל אני לא ממש מרוצה בגלל הרעד שזה עושה לי!!! מישהי שאני מכיר המליצה לי על טופמקס... רציתי לשאול אם זו תרופה מומלצת, מה תופעות לוואי וכו'... כמו כן, אם יהיה אפשר לקחת אותה פעם ביום ולא לחלק לכמה פעמים כמו רוב התרופות תודה

liort19

New member
תודה חיים...

אולי יש פה אנשים עם המלצות מניסיון??? אני אשמח לשמוע

מותק שלנו מה שלומך?../images/Emo25.gif

איך אפשר להמליץ לך על תרופה נשמה? זה לא דיסק או סרט
אתה כבר יודע שלכל תרופה תופעות לוואי משלה ושעל כל אחד היא תשפיע אחרת, אם הרעידות מפריעות לך כל-כך , לך אל הנוירולוג המטפל שלך, תדאג לעבור את כל הבדיקות שצריך אם צריך EEG ובדיקות דם וכו', תקרא את כל מה שיש לנו כאן על הטופמקס. אני עברתי בראש השנה לטופמקס 100 מ"ג +קלונקס 0.5 שאני נוטלת 3 פעמים ביום, נראה לי שמאז שהתחלתי את הטיפול אני עצובה, אני לא כותבת מדוכאת כי אני לא, אבל עצובה כן וגם בעיות של בלאקאאוטים מדי פעם, שים לב שכשנטלתי 150 מ"ג לא יכולתי לאכול כלום ויש כאן אנשים שדיווחו על מינון הרבה יותר גבוה ולא השפיע על התאבון שלהם. תשתמש בחיפוש המתקדם שלנו תכתוב בתוכן "טופמקס"

liort19

New member
היי דינה

תודה רבה... אני אבדוק את הסיפור ואקווה שפעם הבאה סופסוף נוייפלד תהיה כי היום הייתי והיא שוב טסה לחו"ל!!! ממש מעצבן הקטע הזה...

ליאורי...../images/Emo24.gif

תשלח מסר לאתי אברהמי מפורום זכויות ומגבלות נכים, היא אולי יודעת מתי הרופאה נמצאת ותקבע תור מראש כמובן, אל תגיע בלי תור , זה סרט.

liort19

New member
ברור....

הגעתי עם תור... אבל זה לא עוזר, היא לא מודיעה לפני שהיא לא תהיה או משו כזה... היינו צריכים להתקשר לפני, עשינו טעות.. (-: לא ייקרה שוב תרגישי טוב!

למעלה