טופלס ואני ...
אז ככה ...
לא וויתרתי והלכתי להשתזף טופלס , בגעש. כמובן שהיתה התלבטות , פחד, בושה קלה אבל מה ? שאני אוותר ? נראה לכן ?!!
אז עשיתי הכנה מראש ובררתי איך להגיע לחוף הנודיסטים בגעש, שהוא בכלל לא ממודר או מגודר או מופרד, הוא פשוט צפונית חצי קילומטר לחוף געש. נסעתי,לבד,הגעתי לחוף, הירידה היא לחוף "הרגיל" ואז רגלי צפונה יותר. מכיוון שזו פעם ראשונה בחוף, התלבטתי אם להמשיך יותר צפונה או פשוט למצוא כוך בין שני צוקים שבו פשוט יהיה נוח לפשוט את החלק העליון. נודיסטים לא ראיתי באופק אז מצאתי כוך , מאה מטר ממני כמובן היו זוג ועוד זוג בנות. זהו! התמקמתי,התרטבתי התמרחתי ו...צריך להתפשט, חייבת להתפשט כי לא רוצה את הסימנים של בגד הים, וברור שעדיף שחלק מעם ישראל יראה לי את הציצי
אז פשטתי את החזיה ושכבתי לי וכיסיתי את הפנים כי אני לא משזפת את הפנים. והתחלתי לחשוב , יטרידו ? לא יטרידו ? פחד ..שלא יעשו דברים מטרידים ממש
ואם כן מי יבוא לעזרתי ? מה אתן חושבות ? הטרידו ? ברור שכן ...לפי הקולות (כי הפנים היו מכוסות) זהיתי את הגילאים. האדמה בחוף היא מאבנים ולא חול אז שומעים מי מתקרב ומתרחק. ואני לא זזתי ממקומי לא הסרתי את הכיסוי מעל הפנים כי אחרת הם יתחילו לקשקש,הנחתי... הזקן חשב שאני עדנה והוא קרא לי ...עדנה ? עדנה ?לא עדנה ? והמשיך בדרכו. אחד אחר, התקרב..עצר, ראה שאני לא מגיבה והלך. אחד אחר, התקרב , ישב על ברכיו לידי ושאל אם אפשר להטריד אותי 3 שניות שעברו מזמן, לא היתה ברירה הסרתי את הכיסוי מעל פני ואמרתי שלא. ברור שאם הוא היה ג'ינגי , בהיר או דומה לעופר שכטר אני הייתי מטרידה אותו יותר מ 3 שעות לא שניות
החזרתי את הכיסוי על פני והוא שוב שאל , ועניתי בבקשה לא, והוא הלך. עוד אחד שהתקרב ,עצר והמשיך. הערס, התקרב "הלו מותק יש לך אש ?" ואני ...מומיה, פחד אלוהים!!! ערס ..כאילו מה ? בין לבין הייתי חייבת לשים את החזיה ולהתרענן במים ולקרר את עצמי. הפחד הלך ונעלם והנוחות הלכה ותפסה מקום מפעם לפעם. ואז ..אחרי כל יפי הנפש האלו, באחת הפעמים שקמתי לשטוף את עצמי המתין לי איזה ערס,לא מפותח,דוחה וטיפש...בכל פעם מחדש אני מתפלאת שהם קיימים. והוא בא לבקש אש, לחשיש שגלגל , אני עשיתי את עצמי לא מבינה ,הוא סימן לי עם הידיים לסיגריה , ושאל אם אני לא מדברת בכלל , אמרתי לו באנגלית עילגת "no speak hebrew" כמובן שהוא רצה לדעת מה אני מדברת אז אמרתי טורקית.... הוא בלבל לי את המוח עןד כמה דקות ואני רק שתקתי לא שתפתי פעולה כי אני לא יודעת עברית. והוא הלך ..הלא מפותח. בשלב זה ראיתי כמה נודיסטים צפונית ממני ....וידעתי לאן אני צריכה ללכת בפעם הבאה. זהו ... השתזפתי אני מרוצה, חוויתי עוד חוויות, לא השתפנתי והתגברתי על הפחד,שוב הוכחתי לעצמי שכשאני רוצה משהו שום דבר כמעט לא יפריע לי,כמובן שאני אמשיך במנהג, אתן מוזמנות להצטרף
הכל הכל אני יכולה ....אבל להתנתק ממנו ? לא!!! לכל הרוחות
אז מה מניע אתכן לעשות דברים חריגים ? לא מקובלים ? ואיזה סיפוק אתן מקבלות מזה ? תהנו מהשבת
אז ככה ...