טופיק!!

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
טופיק!!

איזה כיף! הטופיק הראשון שלי! איזו התרגשות!
טוב אז ככה- העונה השלישית נגמרה, וזה המצב: פייפר ופרו מוטלות על הרצפה, גוססות, וד"ר גריפית זרוק על החלון, כנראה מת. פיבי, קול וליאו כלואים בעולם התחתון, והמקור מחבל בעסקה- ומה עכשיו? כל אלה שראו את העונה הרביעיתת וסליחה מראש על האנגלית- you feel sleepy, you´re falling asleep. when you hear the bell, i want you to forget all the things youv´e seen on the fourth seasoon. או.קיי, כל אחד צריך להמציא את ההמשך שלו למצב- פרו לא חייבת למות, ולעומת זאת פייפר לא חייבת להישאר בחיים ופיבי לא חייבת להצליח לברוח. והמקור לא חייב להראות כזה עלוב עם השריון האדום שלו! זה יכול להכתב כסיפור, או כסתם תיאור של מה שקורה. כדימע, לאוודע! נ.ב- החלטתי שמהיום אני מאמץ את
, וקוראים לו ג´לי! כולם להגיד יפה שלום לג´לי!

Ophel McNeil

New member
אין לי באמת כוח לכתוב סיפור,

אבל רק רציתי להסכים איתך- המקור באמת עלוב.... הוא נראה כאילו מישהו מהכיתה שלי ניסה לשחק מבוכים ודרקונים, או אחי הקטן פשט על שוק הכרמל. בכל המקרים התוצאה זהה- גרוע!

SaberTooth

New member
אמממ.... קצת קשה אבל....

אז ההמשך שלי קצת מתוסבך ומשלב סצינות מסדרות אחרות: למשך שעתיים תמימות היו מותלות בנות הלוואל על הריצפה, ד"ר גריפית על החלון, ד"ר גריפית התעורר, הוא בקושי זכר איך הגיע לחלון בכלל הוא לא הבין מה קורה, לא הבין איפה הוא... אז הכל החל לחזור אליו, הוא זכר את שאקס, את פייפר ואת פרו, הוא לא הבין לאן נעלמה פיבי, אבל זה לא התריד אותו יותר מידי, הוא החל לחפש את האחיות, הוא מצא אותם מכוסות בשמיכה של זכוכיות בסלון, כמו כל רופא הוא החל לבדוק את הדופק, לפייפר היה דופק חלש אבל הוא היה שם, אך לפרו... לפרו היה דופק חלש ביותר, כמעת לא היה ניתן להבחין בו, הוא לא ידע מה לעשות, אם היה קורא לאמבולנס הוא היה צריך להסביר לצוות האמבולנס איך הבנות הגיאו למצב הזה, איך היה מסביר את שאקס? אבל אם לא היה מזמין אמבולנס הבנות יכולות למות, הוא לא ידע מה לעשות, הוא החליט להתפלל לאלוהים, זקני האורות הלבנים שמעו את תפילתו, הם ניסו להעביר מסל לליאו, אבל הוא היה לכוד בשאול. ********************************************************* בנתיים ליאו, פיבי וקול חיכו בשאול לשמוע איזה דיווח מהמקור, אבל כלום, הם חיכו שעתיים, אז למקור נודע שד"ר גריפית התעורר, הוא שלח את המשרת האישי שלו להרוג את קול ופיבי ולקחת את כוחותיו של ליאו אבל הוא החליט לא להיסתכן בלשלוח שד להרוג את ד"ר גריפית, המשרת הפתיע את קול אבל קול הצליח להיתגבר עליו, אך האם זו הייתה תוכניתו של המשרת? כן! המשרת דחק את קול לפינה, אך הוא לא ציפה לליאו, ליאו עזר לקול להרוג את המשרת, הם תהו מה לעשות, ברור שהמקור הפיר את הבתחתו! מה הם יעשו עכשיו? הם החליטו לנסות לברוח... היה ברור להם שאין הרבה סיכויים לברוח אבל הם היו חייבים לנסות! בפרץ אנדרנלין הם הסתערו על הדלת, פיבי זוכרת את קול ואת ליאו נלחמים על חיה, שנים אחר כך פיבי עדיין לא התאוששה מהבריחה, היא זוכרת כדורי אנרגיה עפים באויר, ואת התמונה שהיא תזכור לכל ימי חייה, קול שרוע על הרוצפה, מתבוסס בדמו שלו ללא רוח חיים (ברוך שפטרנו!) היא לא זוכרת בידיוק איך זה קרה אבל היא זוכרת את ליאו מושך אותה החוצה וברגע שהם עברו את מפתן הדלת ליאו הפעיל "אורבינג" ושניהם נעלמו משם, בידיוק כשכדור אנרגיה עבר במקום שבו עמדו ליפני שניות ספורות... אם אתה רוצים אתהלהמשך נא ללכת לתגובה הראשונה של ההודעה הזו ששמה ההמשך להמשך שנכתב ע"י SABERTOOTH

SaberTooth

New member
ההמשך להמשך שנכתב ע"י SABERTOOTH

זה המשך להודעה מעלי ששמה אמממ.... קצת קשה אבל.... המקור רתח מזעם על כך שפיבי וליאו הצליחו לברוח. ************************************************ ליאו ופיבי הגיאו לאחוזה, האחוזה היתה שוממת, הם הביטו בפליאה בכתמי הדם על הריצפה ועל הזכוכיות המפוזרות בדמויות אדם מעוותות, לא פייפר, פרו או ד"ר גריפית היו שם, הם התחילו לחשוב שאולי המקור לא החזיר את הזמן אחורה אבל אז ליאו, סוף סוף הצליח להיתבייט על פייפר, הם נסעו למקום שבו ליאו הרגיש את פייפר, הם לא הגיאו למקום ב"אורבינג" מכוון שליאו היה חלש מאוד, הם הלכו אחרי הראדר של ליאו לחדר בבית חולים בו שכבה פייפר, מחוסרת הכרה, ד"ר גריפית עמד לידה, כולו חבול. ד"ר גריפית הבחין בהם וחיוך התפשט על פניו, הוא הסביר לפיבי הכל: הוא הסביר על איך שאקס הביס אותם, איך הוא לקח את האחיות לבית החולים, על התרוצים שהוא המציא ובוף על איך שפרו בסכנת חיים ובחדר ניתוח, הוא אמר שהסיכויים שתחלים הם קלושים. פיבי רצה לאחוזה וחיפשה בספר הצללים כישוף שיעזור להם, היא מצאה כישוף למזל טוב... היא חשבה לעצמה שזו האפשרות היחידה מכוון שלא מצאה כישוף אחר טוב יותר, היא הטילה אותו על פרו, חיכתה מספר דקות לסימן להצלחת הכישוף ואכן הוא לא איכזב, הטלפון צילצל, פיבי הרימה את השפורפרת ובקול שבור ורועד אמרה "הלו", בצד השני היה ד"ר גריפית, הוא בישר לה בשימחה שבדרך פלא פרו חזרה להכרתה והחלימה! היא בקושי יכלה לישמור על הדמעות בפנים מרוב אושר, היא מיהרה לבית החולים לראות את הפרו, אך מי חיכה לה בפתח החדר? קול! היא מיהרה לחבק אותו אך ברגע שידיה נכרכו סביב בגדיו היא הרגישה משיכה חזקה לקול והם נעלמו בתוך כדור אור, פייפר שעמדה מטרים ספורים מהמקום ראתה את כל העיניין, היא מיהרה לפרו. פרו שכבר החלימה החליטה שחייבים להציל את פיבי בכל מקרה (ואם פרו לא מתווכחים), שניהם ערכו טקס לאיתור מכשפה (לאיתור פיבי) ואז בטוח כדור אור בדמות אדם הופיאה פייג´, הם לא הבינו מה קורה, הם קראו לצלע השלישית בכוח השלוש, ליאו הופיע במצוות הזקנים והסביר להם בידיוק מה היא פייג´. שלושתן ניסו שוב את הטקס (לאיתור פיבי) והפעם הוא הראה להם את המקום בו היא כלואה, אותו מגדל בו עדיין יושב המקור, המקוד בעצמו שומר עליה, שלושתן (כולל פייג´) ניסו לארגן מבצא חילוץ, פייפר ופרו חשבו לעצמן שהן צריכות צלא שלישית שתעזור להן בכוח השלוש אם יתטרכו אותו! הם הסתערו למגדל חמושות בכוח השלוש ובשלל שיקויים שימושיים, וכמובן ליאו, לא ברור איך אבל הן הגיאו למקור, נילחמו בו וגירשו אותו למימד שלו, חילצו את פיבי. אחרי שהן הגיאו לאחוזה פייפר ופרו הסבירו לפיבי הכל עודות פייג´ (שמתם לב כמה פ´ יש במשפט הזה?), פיבי מלאת החמלה החליטה להרשות לפייג´ לגור באחוזה ולעזור להם מידי פעם והיא אפילו (תאמינו או לא) הצליחה לשכנע את פרו. ומאז כולם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה
הסוף!

p3

New member
ווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואו!!!! כמה! לא האמנתי שלמישהו באמת יהיה כוח לענות לטופיק שלי...נכנס לי משהו לעין

p3

New member
הנה החלק הראשון של הסיפור שלי...

"א...איפה אני?" קול הסתכל סביבו. חושך. פיבי וליאו היו מוטלים לצדו, מחוסרי הכרה וחסרי אונים. הוא לאט לאט נזכר מה קרה. המקור ניגש לבצע את העסקה עם טמפוס, ופיבי הלכה אתו כדי לבדוק שהיא ואחיותיה לא רומו. קול וליאו נשארו מאחור, תוקעים מבטי שנאה אחד בשני, אך שניהם רצו יותר מכל שהעסקה תתנהל כמתוכנן- ליאו למען פייפר וקול למען פיבי. הם חיכו מספר דקות, עד שקול אמר: "הם בוודאי כבר ביצעו את העסקה, אני אהבהב לשם ואזהיר אותם..." "לא, חכה," אמר ליאו, "ומה אם לא תספיק והבנות כבר ישכבו על הרצפה, גוססות, כמו בפעם הקודמת? לי יש את היכולת לרפא, ולא לך. אני אעלה לשם. הוא אמר, בעוד שהניצוצות הכחולים והלבנים הקיפו אותו והוא נעלם. קול חיכה שם ולא ידע מה לעשות- הוא החליט להכנס לחדר אליו הלכו פיבי והמקור ולראות אם העסקה כבר בוצעה. בדרכו לשם הוא החל לחשוש- מה אם המקור יגלה שהם שינו את הפרטים בעסקה וליאו הלך להודיע לבנות במקום קול? מה הוא יעשה לפיבי אם זה יוודע לו? הוא החל לרוץ לכיוון פיבי, מנסה לרוקן את מוחו ממחשבות על מה שיכול לקרות לה. הוא פתח את דלת החדר בחוזקה, רק כדי למצוא את פיבי זרוקה על האדמה, פצע ענקי בראשה, מדממת למוות. השארתי אתכם במתח? no! מוכנים למכור את סבתא שלכם בשביל לקרוא את החלק הבא? no! אז תעברו לחלק ב´, החופש לקרוא הרבה יותר! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

p3

New member
והחלק השני...../images/Emo19.gif

בסיפור עטור הפרסים שלי. משום מה המקור שהמצאתי מזכיר לי טיפה את וולדמורט...
המקור עמד מעל פיבי, לבוש בגלימה שחורה ארוכה, עם גרזן בידו. "אתה הבא בתור..." הוא אמר בקול שטני, רעב לדם... "אתה רצחת את אהבת האמת שלי! אתה... אתה... אתה תשלם על זה." הוא הושיט את ידו, וכדור אנרגיה נוצר. בתחילה זה נראה ככדור אנרגיה רגיל, אך הוא גדל, וגדל. קול רתח מזעם, והעיף מבט בפיבי- שהפסיקה לנשום. דמעות החלו לזלוג בעיניו, פרצופו אדום מכעס... הכדור כבר נהפך להיות בגודל עצום, כשקול זרק אותו על המקור בשארית כוחותיו. המקור התפתל והתעוות, ונראה כאילו הוא הולך להתפוצץ... אבל אז הוא התיישר והזדקף, לגודל עצום ממדים, צחוקו הקר מהדהד בחדר. "חשבת שכדור אנרגיה מסכן מסוגל לחסל את המקור לכל הרוע בעולם? אז מסתבר שטעית, זה רק חיזק אותי." קול לא ידע מה לעשות- תקוותו היחידה היא שפיבי עדיין בחיים, ואז ליאו יוכל לרפא אותה... הוא רכן לפיבי וחיבק אותה בחוזקה, מתכונן להבהב לאחוזה, אך בדיוק כשעשה זאת, המקור תפס בבגדיו. "החיסרון היחידי בתפקיד," אמר המקור בקול משועמם "הוא שאי אפשר לצאת מכאן, אפשר למות מרוב שעמום. אבל עכשיו בזכותך, יצאתי לחופשי!" הוא אמר, בעוד שהשלושה מצאו את עצמם באחוזה, ולא האמינו למראה עיניהם. טו בי קונטיניוד.........................

p3

New member
../images/Emo19.gif

תגובה!
בקרוב...כשיהיה לא כוח וזמן ושלא יהיו לי שיעורים...אררררררר...מנהג ארור להשאיר הכל לימים האחרונים של החופש...

p3

New member
../images/Emo19.gif

תגובה!
בקרוב...כשיהיה לא כוח וזמן ושלא יהיו לי שיעורים...אררררררר...
מנהג ארור להשאיר הכל לימים האחרונים של החופש...

למעלה