טופיק...

FriendlyFriend

New member
טופיק...

האם הייתם אי פעם בהופעה של בריטני? אם כן אז תאמרו איפה, איך זה היה, ומתי...

FriendlyFriend

New member
כמוני..........

רק שאני הלכתי להופעה (בקנדה) היה די מאכזב ובקושי היה משהו מפתיע...........חוץ מזה שהיא הייתה שם.........לא נהניתי מההופעה.......למרות שזה היה חלום שלי- אבל זאת הופעה שפשוט אי אפשר לזכור - היא הייתה יותר מדי "רגילה" ומשהו אחד שם מאוד לא אהבתי בהופעה
אני לא יודעת מה.........

היית בהופעה רק בל בריטני???

מתוך סיבוב הופעות??? אם כן.. מאיזה סיבוב הופעות???? כי שום הופעה בשום סיבוב הופעות לא הייתה משעממת... אף פעם!! חוץ מסיבוב ההופעות הראשון שהיה... בקניונים!!! אני ראיתי את ההופעה בהוואי וגם בלאס ווגאס... בטלוויזיה... חחחחחח !!!

FriendlyFriend

New member
יפה

גם אני ראיתי בטלוויזיה, אבל רק בהוואי! חחח הייתי בסיבוב ההופעות "Dream within A Dream" בנובמבר 5........יום אחד לפני שיצא האלבום של בריטני..חחחחח אבל זה היה הזמן שאני לא הייתי במהריצה השרופה שלה יותר- אלה רק מעריצה גדולה מאוד, אבל לצערי זה לא ככה יותר- ואני פשוט...מעריצה.

plomphy

New member
אני הייתי

שהייתי בת 13 ומאז ההופעה אני מתעבת אותה.... ומה שאמרת ששום הופעה לא הייתה משעממת- חה! הופעה עלובה לגמרי! זה היה בוודסטוק והיא בכלל לא שרה, רק פלייבאק (למה ציפיתם??) ובקטעים שהיא כן שרה אז שמעו את הקול האמיתי שלה (טראומה, אני לא יכולה לחשוב על זה..) בקיצר- רדו ממנה...

אממ..בקשר לפלייבק

אממ..אני דווקא מבינה למה היא שרה.. כאילו אם היית רוקדת בקצב מסחרר ושרה זה היה נישמע גרוע לא? אז היא שרה בבלייפק ורק שירים שקטים היא שרה בקולה האמיתי. כי לרקוד ולשיר זה לוקח המון אנרגיה..ושעה וחצי שעתיים לזוז ולשיר ל אוהלך יחד

FriendlyFriend

New member
נכון

ואם זה מה שאת חושבת- למה את נכנסת לפורום? לא הייתה לי בעיה עם בריט, פשוט הייתי מאוד רוצה להיות בשורה הראשונה........... אבל זה עולה 500 דולר קנדי בערך........... וחבל לבזבז..... ואו-טאון היו באיזה חצי הופעה (באמת היא- חיכיתי שהם ילכו.......הם מאוד עיצבנו אותי.....לא שלא אהבתי אותם, פשוט רציתי לראות את בריט!) אבל ההופעה הייתה קצרה לצערי. לא יודעת למה- אבל שחזרתי הביתה הרגשתי כאילו החלום שלי איכזב אותי. לא נראה לי שהוא גם יתגשם.............ככה זה החיים
...

plomphy

New member
תראי זה עניין של דעה

לדעתי הרבה יותר עדיף לשמוע אותה שרה באמת מאשר לראות אותה רוקדת.. ונכנסתי לפה כי סיקרן אותי לדעת מה התפתח מהפורום הזה. בהתחלה 90% מהגולשים פה היו שונאים בריטני אז רציתי לברר מה קרה!

FriendlyFriend

New member
כן.......

גם אני נכנסתי לפה בגלל זה............עכשיו אני שמחה לראות ש98% הם אוהבי בריטני........ בכל מיקרה- כן, אבל מה שעושה את זה הכי כיפי זה ש- היא נמצאת מול הפרצוף שלך. ממש מלפניך. וזה לא טלוויזיה.

אני מתאכזב כשהיא שרה פלייבק

כי כל הקטע בהופעה חיה זה לשמוע את זמר שר... אני הייתי יכול לוותר על כל האפקטים והזיקוקים וכל הדברים המדהימים שהיא עושה בהופעות, בשביל לשמוע אותה שרה.. כי יש לה קול מדהים שנשמע מדהים יותר בלייב.. הייתי מת לראות הופעה שלה באקאפלה.. או אפילו הופעה שהיא שרה עם גיטרה או פסנתר ובלי כל הריקודים וזה.. הורדתי הופעה שלה אוברפרוטקטד, מסיבוב ההופעות, והיא עושה הכל אותו הדבר, רוקדת והכל, רק שהיא היא שרה באמת וזה נשמע כל כך טוב.. למרות שלפעמים יש עיוותים כאלו בקול.. זה נשמע כל כך טוב!!! אני הכי אוהב לשמוע אותה שרה את נוט א גירל.. היא שרה את זה כל כך יפה!!!

בריטני...

יש לה קול מהמם, עובדה אם לא היה לה קול היא לא היתה מתקבלת בילדותה למועדון מיקי-מאוס והיא לא היתה מפורסת כי באמריקה לא כל-אחד שרוצה ליהיות מפורסם מצליח! ובאמת קצת חבל שהיא שרה בפליי-בק את כל השירים הקצביים, אבל יש לזה גם את הצד השני שהוא "בריטני רוצה לתת את השואו של הלייף" ובישביל זה צריך אפקטים וריקודים! טוב מה שלא יהיה בריטני היא ה-
!!!!!!!!

למעלה