טופיק

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Gal6

New member
טופיק

תשמעו, חשבתי על זה ואת רוב חברי הפורום אני לא מכיר ממש חוץ מהכינוי ואני בטוח שיש פה עוד כמה כמוני אז אולי נעשה שרשור שכל אחד ירשום על עצמו קצת.. אני יתחיל: טוב, קוראים לי גל, אני בן 14 (עוד מעט- 20 לאוקטובר) כך שנראה לי שאני הכי צעיר פה..לומד בליידי דייויס בתל אביב ואני אוהב אינטרנט (דהה!!), טלויזיה, לשמוע מוזיקה... תשתפו פעולה!

אליגטור

New member
שמע אני חדש כאן אז חיכיתי לשאר

נראה לך שאני אתפרץ ככה ואגנוב לאחרים את ההצגה. אבל אם ביקשת- שמי תני (לא להיבהל), 17, מראשון, ואם יש מעוניינים בעוד פרטים אשמח לפרסם, רק תשאלו.

Outlast

New member
אם אני כבר ערה בשעה כזאת...../images/Emo3.gif

(באמת, אמצע הלילה!) אוסי, מחר בת 16, לומדת בתיכון אזורי קיבוצי (פחות או יותר), אוהבת מוזיקה, אמנות ועוד מלא דברים, אתם מוזמנים לכרטיס האישי...

amitooshacham

New member
עלי....

עמית, בן 14 עוד מעט, מהרצליה. בכיתה ט´ (קפצתי כיתה), אוהב הישרדות וסדרות מציאות אחרות. משחק כדורסל בזמן הפנוי

Boran

New member
"וסדרות מציאות אחרות"... מול לנצח!

למי שלא מכיר אותי עדיין ירון, בן 16 (כיתה יא), מראש-העין, אוהב הישרדות (היום הישרדות 5 פרק 1!) , כותב תקצירים לסורבייב, מול-אוהוליק- לחלוטין מכור לחפרפרת לסוגיה השונים. אוהב בכלל סדרות שלא שודרו בארץ
(ע"ע אמריקן איידול, מול 1,2 וכמובן, מול אוסי (חי, חי חי) 3.

Gal6

New member
מה עם נואו באונדריז?

זה מעולה..אין לי מושג למה אבל מזכיר לי נורא את בוט קאמפ..

shira245

New member
ואני

שירה מושב בית יוסף עמק בית שאן 14 וחצי כיתה י´ כמו אוסי לומדת בביה"ס איזורי תחביבים? כמו כל בנאדם רגיל.

liorlord

New member
ואני...

ליאור מחדרה 15.5 לומד בעמל אני אוהב: איטנרנט, מחשבים, חברים(התוכנית), הישרדות, תהרוג אותי וזהו, טומב ריידר, והלתבטל!

HoNeY14

New member
ואני...

דנה בת 14 וחצי מהרצליה אני ממש chuch potato אז לא נפרט ואם בא לכם לדעת עוד אז תשאלו

אילקו

New member
ואני......

איל בן 15 מחיפה כיתה י´ אוהב לראות טלויזיה (חברים חברים חברים חברים - התוכנית) וגם הישרדות, לגלוש באינטרנט ולשחק במחשב!! וגם אני chuch potato!!!

Idomania

New member
אוקי אני חדש אני אנצל את השרשור

אוקי אני עידו רואה השרדות קבוע מאז השרדות 1 כתבתי פה קצת בהשרדות 3 וב אז עידו, 16 ,י"א, נווה סביון, ואני לא שונא את נליה! זהו

ליאת 17

New member
אני מבקרת פה לפעמים :)

אני ליאת בת 18 וחודשיים מהרצליה מחכה לעלות על מדים בינואר וזהו פחות או יותר

למעלה