טופיק!!

Alaithlos

New member
טופיק!!

סופסוף עלה בי רעיון לשרשור שקשור לסדרה! עכשיו, אחרי שהתחילה העונה החמישית, נוספו לנו קצת דמויות לעניינים. ספרו לנו מי הדמות האהובה עליכם כעת, ומי השנואה. מי אתם הכי מחכים שתעבור שינוי, ואת מי העדפתם בעונות הקודמות ועכשיו קצת עבר לכם מהן... בבקשה סמנו ספוילרים בכל דבר הנוגע לעונה 5,( אפילו שם של דמות!) וזיכרו לא לכתוב ספוילרים בכותרת ההודעה!

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

הדמות שאני הכי אוהבת העונה.. ובכל עונה היא ברוק. לדעתי בכל פרק, בכל עונה ברוק משתנה ומתבגרת ולאט לאט הופכת להיות מי שהיא. מי היה חושב בפרק השני של העונה השנייה, כשהיא התפשטה במושב האחורי של לוקאס שהיא תהפוך להיות מעצבת אופנה מפורסמת בגיל 22? הדמות השנואה היא פייטון - היא פשוט לא מפסיקה לרחם על עצמה. כל הזמן. כאילו סבבה היו לך חיים קשים, איבדת את שתי האימהות שלך והבית של אבא שלך זה סירה שלא מפסיקה לזוז. אבל כאילו, גם שקורים לה דברים טובים, היא מתלוננת. מעבר לעובדה שהיא פשוט לא מסוגלת להרפות מלוקאס. שינוי - היחסים של ניית'ן והיילי - כאילו סבבה, התחתנתם, ילדתם ילד. מה עכשיו? תחזרו להתנהג כמו בתיכון? נכון שאתם צעירים, ורוב ההורים לא בדיוק ילדו את הילד הראשון שלהם בגיל 18 והתחתנו בגיל 16.5 17 אבל מה עם שינוי? הרי כל המערכת יחסים של היילי וניית'ן מתחילת היחסים שלהם בעונה הראשונה היא על אופי הplayer של ניית'ן ועל זה שהיילי היא הילדה הטובה... צריכים איזה טוויסט ביחסים שלהם לטובה..

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif ובכןןן...

חשבתי על זה מלא פעםמי אז קל לענות על זה :] חחחח הדמות האהובה תמיד היא ברוק. אי אפשר להרפות ממנה כל סצנה שלה פשוט מעולה בקטעים המצחיקים הדרמטיים פשוט הכל. היא גם עברה כל כך הרבה..וזה לא מכו פייטון שקרו לה מלא דברים גדולים כמו אימהות שמתו פסיכודרק סמים וכו'...לברוק קרו דברים קטנים ולא בולטים ועדיין היא עברה את השינוי הכי גדול. עוד דמות אהובה שלי היא דן. למרות שהוא רשע והכל כילו הוא דמות ממש רעה אבל הוא ממש ממש מוסיף לסדרה!!! הוא אחת הדמויות הטובות! הדמות השנואה וגם הדמות שאני רוצה שתשתנה כבר זו לוקאס. כבר עברו 5 עונות והוא עדיין מתלבט בין פיטון למישהי אחרת..זה כבר מעצבן! בעונה הרביעית שהם היו ביחד כבר היו פרקים ממש טובים כי הם כבר ביחד ואין תבעיות האלה אז מתרכזים בדברים אחרים קצת...ועכשיו הכל קשור אליהם! חלאס! ואני לא אוהבת אותו כי הוא תמיד בוגד! חחחח ואז משחק אותה ילד טוב כזה עם גבות למעלה. יאללה שילך לעבוד על מישהו אחרר עונות קודמות ממש אהבתי את רייצ'ל ובווין ועכשיו קצת ירד לי מהן...כי לרייצ'ל קיוויתי לחיים טובים וקצת הרסו לי בקטע של הסמים...ובווין חשבתי שבאמת אחרי התיכון תהיה אישה חכמה ותשנה את עצמה ולא תמשיך להיות טיפשה והיא נשארה טיפשה חחחחח זהו =)

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifשרון את מכוערת ../images/Emo3.gif.

אממ, אני ממש מחכה לשינוי בניית'ן והיילי. מערכת היחסים שלהם חייבת לעלות שלב, הם מתנהגים כאילו הם עדיין בתיכון. כאילו... לא יודע, משהו שם מרגיש לי לא אמין במיוחד. וגם לוקאס. הוא הדמות המרכזית בסדרה כביכול, אבל בעצם הוא כלכך עציצי. משתמשים בו איך ומתי שצריך, כשהוא עוזר לניית'ן או כשהוא גורם לפייטון לחזור לטרי היל וכאילו... משהו חסר שם, בדמות הזו, משהו יותר אמין ויותר מבוסס. מבחינת דמות אהובה, תמיד התלבטתי בין היילי, ברוק ופייטון. את פייטון הכי אהבתי בהתחלה, ברוק הייתה נורא סתמית כזו והיילי באה ממש אחרי פייטון באיזור. עכשיו פשוט... קו העלילה של ברוק די חומק מבין האצבעות. הם נחים על עניין ה"אני לא חלשה כמו שאני נראית" ו"whats underneath the clothes", הלהיכשל-ולעמוד על הרגליים הזה. אני מאמין שעכשיו, עם החידוש מהפרק האחרון, זה כן יתפוס כיוון חדש. פייטון מעניינת אותי. היא תמיד הייתה מהאנשים האלה שהייתי רוצה שיהיו חברים שלי, כי היא כולה מגניבה. וגם עכשיו, אני מאד מרוצה ממה שעשו עם הדמות שלה ולאן שהביאו אותה.
והיילי פשוט תמיד הייתה ותמיד תהיה דמות הרגש. כשהיא כועסת אני כועס, כשטוב לה אני מאושר וכשהיא בוכה אני מזיל דמעה בעצמי. היא פשוט מזכירה לי אותי, ואני לא יכול שלא לחוות איתה את כל הסדרה הזו. אני הכי פחות אוהב את סקילז. הוא מגניב והכל, אבל מהזה מיותר. :X ולאן מאות' נעלם?!

Dark and Twisty

New member
ממש מסכימה לגבי ניילי..../images/Emo45.gif

ממש לא מסכימה לגבי ברוק ופייטון

Elsewhere

New member
אני לא מבין למה כולם תמיד שנאו אותה.

היא הבנאדם המגניב ביקום!

Dark and Twisty

New member
אני כן../images/Emo3.gif

היא מגניבה והכל.. אבל תכלס היא פשוט ברחמים עצמיים, אובססיבית והיא בגדה בחברה הכי טובה שלה עם חבר שלה, לא עובד אצלי [פעמיים!]פ

לוידעת

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!!../images/Emo123.gif

הוצאת לי ממש ת'מילם מהפה!!!היא חושבת שהיא כזו מסכנה כל הזמן ושקועה בכאלה רחמים עצמיים!! ועוד היא בוגדת בחברה הכי טובה שלה-פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא פשוט דמות מעצבנת!!!!!!!!!!!גם סתם בגלל האופי וגם בגלל שבאשמתה ברוקאס לא ביחד!!!!!

למעלה