טופיק!

Hogo Oneil

New member
טופיק!

מי הדמויות שהיתה בוחר שהכי מתאימה לך בה 100% אני 50% פרו - יש לי אחריות שאני שונא את זה (כמו פרו) הכול אני צריך לעשות! להוריד את הכלבים בוקר וערב! להוריד את הזבל! ואף אחד מהאחים שלי לא עוזר! אח שלי הקטן ה**** הזה הלוואי ש**** לא עושה כלום! אחותי הגדולה לא עושה כלום, אני בידיוק כמו פרו! 15% פיבי- בגלל שאני כזה אוהב להיות באינטרנט, להיתבטל! לא לעשות כלום! ואני אוהב את אחותי ואני פוחד לאבד אותה! (כמו פיבי בעונה 1) 13% - פייפר בגלל שהיא נורמלית וזה מה שיצא לי מהאתר של סם שאני פייפר! 2% - פייג´- לפעמים ילדותי וחמוד. אז מי אתם היתם מגדירים את עצמכם? נ.ב עם מישהו לא יקח את האחריות הזאת ממני אני אמות!(אתאבד) אחותי: עשית הסקם עם אבא אז תוריד את הכלבים אני: תורידי את את לא עושה כלום כול היום *מבט כועס עם זעם!*
נימאס לי!!!!!

Hogo Oneil

New member
אז התבלבלתי טיפה עם הכתב אז מה?

זה לא שלאופל ולך אין טעיות! אז שקאט אני מספיק עצבני!

Cole cohen

New member
הכוונה הייתה...

למדת חשבון בכיתה א´?! כי 50 + 13 + 15 + 2 לדעתי זה רק 80... אמרת שיש 100% אז לאן לעזאזל נעלמו להם 20% תמימים...

Hogo Oneil

New member
אופססססס

אז שיהיה 25% 23% אמרתי אני לא היתי במצב רוח ואני עדיין לא במצב רוח טוב *שונא הורים
*

SaberTooth

New member
אממ... דמות שמתאימה לי...

האמת שאין דמות שמתאימה לי בסידרה, אבל בפרק בעונה השלישית עם החטאים (שודר ביום שבת), כשליאו "הודבק" (לא ידעתי איך לנסח את זה) בחטא העצלנות ורק יש על הספה וזלל, אז ככה אני בדיוק
אני יושב ךי על הספה (או מול המחשב) בוהה במסך ומצווה על כולם להביא לי דברים. אבל בבית הספר הכל משתנה, ברגע שאני נכנס בשערי בית הספר אני הופך לפרו, מאוד אחראי ושקול וזה מעצבן אותי
אז אני מין קוקטייל בין ליאו בפרק עם החטאים לבין פרו כל הזמן.

Ophel McNeil

New member
וול....

פייפר צינית ומתוקה, אני צינית. פייפר חולת מצבי רוח וחמודה, אני חולה מצבי רוח. אז יש דמיון.... לא? *מבט מלא תקווה*
ואני אשתגע מהפרסומות של סלקום ימשיכו להישאר בתחתית הדף!!! גררר...!!

SaberTooth

New member
תסגרי את הבאנר....

יש איקס קטן מאוד בצד העליון השמאלי של הבאנר, תלחצי עליו והבאנר יעלם כלא היה ולא יופיע יותר...

SaberTooth

New member
אם אין איקס...

אם אין איקס תלחצי על F11, אז אמור להופיך לך איקס, תלחצי עליו, הבאנר יסגר ואז תלחצי שוב על F11

Hogo Oneil

New member
כן אתן מאוד דומות רק יש לך כמה..../images/Emo2.gif

אחוזי פיבי! פיבי גם צינית, פיבי מתוקה(ויש לך כזה דמוי פיבי קצת) ותום חחחחחח....... ליאו ופרו הלוואי שלי היה את השילוב הזה! *וזה כבר ירד אני לא רואה את הפירסומת שלו יותר* *הוא גם עלה לי על העצבים*

Hogo Oneil

New member
ושחכתי..... ../images/Emo163.gif

פיבי גם כמוך רעה וטובה! (פיצול אישיות בין האופי) *מלמלמל* גם לי יש את זה! (לא שמעתם את זה ממני!)

Phoebe again

New member
אני...

אני הכי דומה לפיבי! כשהייתי קטנה הייתי דומה לפרו, לא היה דבר שהיה יותר חשוב לי מאחריות. אבל בשנים האחרונות אני מתנהגת כמו פיבי: מסרבת להתבגר, לא מחשבת את התוצאות של המעשים שלי,משוחררת ועושה מה שבראש שלי. אני גם דומה לפיבי במראה!

1Shir

New member
אני דומה לפיבי ../images/Emo9.gif

* אני אומרת מה שעובר לי בראש ללא טקט * כשמשהו חשוב לי אני מתעקשת ומתעלמת מההיגיון * יש לי דיבור יומיומי מתלהב * לפעמים אני מרגישה קרועה בין הטוב לרע * אבל בסופו של דבר אני בן אדם טוב * אני אוהבת להנות ולא להתאמץ * כשמשהו מעניין אותי זה הדבר היחיד שחשוב לי וכל השאר משני ותפל * יש לי מזג די קליל שיר.

PopPy

New member
פייפר, פייפר, ופייפר../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

למה? אני מזל תאומים, אני מאוד מאוד מאוד מאוד לחוצה, יש לי מצבי רוח שמתחלפים משניה לשניה, ואני יודעת לעשות הכל חוץ מלהיאבק/להילחם (או לרקוד, או כל דבר אחר בסגנון…). אני גם מאוד צינית, ויש לי גם יציאות נחמדות לפעמים
יש בי קצת מהשתלטנות של פרו, ואני מודה- אני קצת ביצ´ית לפעמים, מפיבי אין לי כלום כי אני רחוקה מלהיות טיפוס תמים וקיטשי, שלא נדבר על חסרת אחריות ומשוחררת, וגם לפייג´ אני לא ממש דומה… ~אתי שאחרי שסם נתן לה רעיון לפאנפיק קומי של מכושפות הלכה לה כל ההשראה
~

למעלה