טופיק.

Ophel McNeil

New member
טופיק.

זוכרים שבעונה הראשונה סיפרו לנו שיש אורות שחורים שתפקידם הוא להכניס אורות לבנים עתידיים להריון? (גם כן עבודה....
). בכול אופן, פתאום חשבתי - מה קורה עם הילדים האלה? האמהות כבר לא נהיות אורות לבנים, ככל הנראה, כי הייעוד שלהן השתנה (אני לא בטוחה, ראיתי את הפרק די ממזמן), אבל לא הסבירו לנו לאן הולכים הילדים... כלומר - הם נהיים אורות שחורים? ילדים רגילים עם כוחות? האם יכול להיווצר מצב שבעצם נולד ילד כזה, שיגודל על ידי אמא שלו להיות טוב, ואז יהיה לנו אור שחור טוב? מעניין....

Paige

New member
הממ...

יש RPG בו אני משחקת אחת שנולדה כתוצאת מ*זיווג* שכזה, ושם יש לה כוחות רגילים... אבל תחשבו. לילדים של אורות לבנים יש כוחות של אורות לבנים, אז אני חושבת שזה מה שיהיה. אולי זה יהיה כמו עם קול, שיהיה לו צד רע וצד טוב, והוא פשוט יצטרך להדחיק אחד מהם. I dunno.

Hogo Oneil

New member
מדברים על אורות לבנים ושחורים ../images/Emo62.gif

איזה מגניב זה יהיה אור לבן ושחור ביחד נגיד אור שחור מאוהב באור לבן יהיה להם ילד והוא יהיה אור שחור לבן מגניב!!!! לא?

Woogyman

New member
הם לא אמרו שזה אורות לבנים עתידיים

הם אמרו שאורות שחורים מתרבים ע"י הכנסת נשים בנות תמותה להריון. בלי קשר לזה שהן אור לבן עתידי או לא. אלק התאהב בדייזי ובגלל זה הכל הסתבך. Prue: The Dark Lighter. Is that what shot you? Leo: Yeah, they seduce innocent women. Their goal is to create evil through reproduction. Phoebe: Great. Generation 666. Leo: He broke the rules, he fell in love with one of his victims, a human. And she loved him back. אף פעם לא אמרו שהנשים חייבות להיות אור לבן עתידי.

Woogyman

New member
וגם בעונה השניה אמרו

שהדרך היחידה למנוע מאור לבן עתידי למלא את יעודו היא לגרום לו להתאבד. לכן אין טעם להכניס אורות לבנים עתידיים להריון. זה לא ישנה כלום.

Ophel McNeil

New member
טעות שלי. ../images/Emo8.gif

אבל זה הגיוני, ככה נוצרים אורות שחורים. תודה על התיקון.

Hogo Oneil

New member
תגידו זה לא יהיה מגניב? ../images/Emo2.gif

אור לבן ואור שחור היחד זה אמור להיות ממש חזק! וזה לא טוב ולא רע! הוא כמו מלאך המוות!

Ophel McNeil

New member
מה הקשר למלאך המוות?

ואני חושבת שיהיה לילד הזה פיצול אישיות קל.... כי להבדיל מקול, שהוא סתם חצי חצי, אורות לבנים ערוכים נגד אורות שחורים, והם בעצם ההפכים שלהם. זה לא משהו הגיוני....
כלומר, מצד אחד הוא פסיב, מצד שני יש לו את מגע המוות... יש לו קשת עם רעל - שקטלני לעצמו. לא הולך.

Hogo Oneil

New member
אבל תקשיבי../images/Emo70.gif

אור שחור(זכר) אור לבן(נקבה) אור שחור מתאהב באור לבן... יהיה להם ילד/ה , והילד/ה יהיה אור שחור+לבן ביחד זה אמור להיות ממש מגניב וחזק! וטוב ורע, נגיד אור שחור רע ואור לבן טוב אז הילד/ה לא יהיה לא טוב ולא רע (מלאך המוות: אני לא טוב או רע אני פשוט קיים!) אז הילד/ה יהיה כמוהו לא טוב ולא רע! וזה יהיה ממש מגנוש!!!!!! לא?

Ophel McNeil

New member
לא, לא הבנתי בפעם הראשונה.../images/Emo4.gif

הוגו, קלטתי גם בפעם הראשונה שאמרת - פשוט לא הסכמתי. אני לא בטוחה שהוא יהיה כזה חזק, כי יהיה לו קשה מאוד להשתלט על הכוחות שלו, כי הם מנוגדים. חוץ מזה, אני גם לא חושבת שאורות שחורים ולבנים יכולים להתאהב... (זה לא אומר שלא יכולים להיוולד להם ילדים, לא צריכים אהבה בשביל סקס
). חצאי אורות שחורים, אם זה אפשרי, אז כן. אבל לא שלמים.

Hogo Oneil

New member
תאמיני לי שבסידרה הזאת הכול אפשרי../images/Emo3.gif

ומי יודע? אולי זה באמת יקראה? לאורות לבנים יש 6 כוחות טובים! אז לאורות שחורים אמור להיות 6 כוחות רעים! ביחד יהיה לו 12 כוחות רעים וטובים! הוא יהיה רעטוב כזה הכול אפשרי!

Ophel McNeil

New member
הוגו, אם אתה לא יודע את האמת,

אל תדבר שטויות, בבקשה. לאורות לבנים או שחורים אין שש כוחות, איך הגעת לזה?! יש לאורות לבנים את כל הכוחות של המכשפות, והראו לנו יותר משש כוחות. אין לנו מושג כמה כוחות יש לאורות לבנים, כי לא אמרו לנו, אבל אני עדיין לא חושבת שראינו שש כוחות (שינוי צורה, "אורבינג", מגע מוות, לקרוא לקשת... יש עוד?). ומה ז"א רעטוב?? אין כזה דבר... יש או רע, או טוב. אם הוא ישתמש בכוחות שלו, הוא חייב יהיה לבחור צד.... חוץ מזה - מה זה כוחות "טובים" וכוחות "רעים"
יש שימוש לרעה או לטובה עם כוחות, הכוחות עצמם לא מסווגים. להבא - לבדוק עובדות לפני שאתה מדבר, תודה.

SaberTooth

New member
כוחות "טובים" וכוחות "רעים"

אני חושב שבכוחות "טובים" הוא מתכוון לכוחות שיש למכשפות טובות ובכוחות "רעים" הוא מתכוון לכוחות שיש לשדים ומכשפים...

Ophel McNeil

New member
ומה עם כוחות של שדים שהם גם כוחות

של מכשפות טובות? ומה עם כוחות "רעים" כמו כדורי אנרגיה, שהבעלים שלהם משתמשים בהם למטרה טובה? כמו קול? למה הם נחשבים – רעים או טובים? ומה אם מישהו שהיה טוב, ואז נהפך לרע – ושמר על הכוחות המקוריים שלו? ומה עם שדים רעים שגנבו כוחות של מכשפות טובות? עכשיו הכוח נחשב לרע או טוב? לא מסווגים כוחות, מסווגים את האנשים שמשתמשים בהם.

SaberTooth

New member
אלא זכור לי שאמרתי דבר כזה...

לא זכור לי שאמרתי שכדור אנרגיה נחשב לכוח רע, רק אמרתי שבכדי לסווג אותו (אני לפחות) משתמשים במושגים "כוחות טובים" ו-"כוחות רעים". אנסה להסביר את זה ככה: כוחות רעים נתנים ע"י המקור וכוחות טובים ניתנים ע"י ה"אלדרז´" קפיש

Ophel McNeil

New member
ומה עם כוחות שניתנים

גם על ידי האלדרז´, וגם ע"י המקור? ויותר חשוב - ממתי המקור מעניק כוחות?! איך הגעת לזה?! חוץ מזה, אתה רוצה להגיד לי שע"פ התאוריה שלך כוח, אשר במקור הוא של מכשפה טובה, ועכשיו משמש להרס, הרג והשמדה - הוא עדיין כוח טוב? הסיווג הזה פשוט פגום מהיסוד. (ולאן נעלם סם, מומחה הכוחות שלנו?
)

Woogyman

New member
המקור לא מעניק כוחות, הוא גונב אותם

בניגוד לאלדרז (למה ז´?) שאכפת להם מכל הצד שלהם (כל הטובים - מכשפות, אורות לבנים וכו´), למקור אכפת רק מעצמו. אם חסר לו כוח אחד, הוא יגנוב אותו, אפילו משד. בניגוד למה שהרוב חושבים, המקור לא יוצר שדים. הוא מפקח על שדים שמתרבים לבד. אין לו שום שליטה על כוחות של שדים והוא לא מהסס להרוג שדים, אם כדי לקבל כוחות ואם סתם בשביל הביטחון שלו. אל תשכח שהמקור בבסיס הוא שד רגיל שברגע שממליכים אותו כמקור הוא מקבל המון כוחות דמוניים ובמסגרת התפקיד שלו הוא גם הורג מכשפות ושדים אחרים ומקבל עוד כוחות. הוא לא מעניק כוחות לשדים (אלא אם הוא רוצה שהשד יבצע איזה משימה שצריך כוח מיוחד בשבילה, אבל גם זה רק השערה שלי). בכל מקרה, כמו שאמרו בעונה הרביעית (ספויילר) - כוחות לא רעים או טובים לבדם. כשמכשפה חדשה נוצרת, יש לה אפשרות לבחור באיזה צד היא. הכוח שלה לא משתנה. אם פייג´ הייתה בוחרת להיות שדה, עדיין היה לה את כל הכוחות שלה. האלדרז אמנם לא היו נותנים לה כוחות אחרים, אבל היא הייתה יכולה לגנוב לבד. והוגו - לאורות שחורים ולבנים יש כוח לחוש אחד את השני. ילד כמו שתיארת יחוש כל הזמן את עצמו. ברגע שעושים אורבינג של אור לבן לאור שחור, הוא מת (עונה שניה, ליאו עושה לאור שחור אורבינג כדי להרוג אותו... או שהוא לקח אותו לאיזה מקום. לא חשוב). הילד הזה ימות בשניה. מכשפה ואור לבן ניתן לערבב כי זה אותו צד. אור שחור ושד אפשר לערבב (אפילו שלא ראינו כזה דבר) כי זה אותו צד. שני צדדים שונים אי אפשר לערבב. שד ומכשפה אולי אפשר כי הם לא "מתוכנתים" אחד נגד השני. אור שחור ואור לבן קטלניים אחד לשני גם אם לא מתוך רצון. ככה הם בנויים.

Ophel McNeil

New member
ליאו לא הרג את האור השחור,

אני בכלל לא חושבת שליאו יכול להרוג. הוא "אורב" אותו, ככל הנראה לאלדרז´. כך שהילד המעורב לא ימות תוך שניה - אבל הוא כן ישתגע. חוץ מזה, לדעתי שדים ומכשפות יכולים להתרבות. הם אמנם נאבקים אחד בשני, כך שמבחינה רגשית - הילד יקרע בין שני הצדדים, ולא ידע לאן הנאמנות שלו שייכת. אבל לעומת האורות השחורים והלבנים, הכוחות שלהם לא ערוכים אחד נגד השני, ולא פוגעים באופן טבעי אחד בשני. אבל כרגיל - הסבר מפורט ומקסים.

Woogyman

New member
חחח

כמו שאמרתי - אורות שחורים ואורות לבנים "מתוכנתים" אחד נגד השני. מכשפות ושדים פונים אחד נגד השני מתוך רצון, ורצון אפשר לשנות. אצל אורות שחורים/לבנים זה לא תלוי בהם בכלל.

למעלה