טופיק

1Shir

New member
טופיק

לאור הסקר של "את מי הייתם מעיפים ראשון מהסדרה?" יש לי שאלה: את מי הייתם מעיפים אחרון מהסידרה? אני הייתי שומרת אחרונה את פיבי שיר.

Ophel McNeil

New member
זאת בעיה... ../images/Emo4.gif

כי אני לא חושבת שסדרה על אחת הדמויות בלבד תשרוד (כמו אנג´ל ובאפי?).... תחשבי על זה, סדרה על פיבי לבד.... זה יהיה חמוד לתקופה מסוימת - אבל מה זה יהיה שווה בלי האחיות שלה
כלומר, זאת תהיה כמו אלף ואחת סדרות אחרות - מישהי צעירה, חמודה, שמנסה להתמודד עם חייה בעיר הגדולה וכו´ וכו´....
שום יחודיות, אין את כוח השלוש המדהים, או אפילו בן זוג....
כלומר, הסדרה ככה סתם לא נראה לי תהיה שווה בכלל.... אבל איזה דמות אני הכי אוהבת זה משהו אחר לחלוטין....

1Shir

New member
תראי...

ברור שמכושפות עם דמות אחת בלבד זה לא אותו דבר. מצד שני, השאלה שלי נבעה מהזווית הזאת: הרי עכשו קרה הבלתי יאומן, ואחת המכושפות (ועוד הבכירה מביניהן) עזבה את הסדרה. במקומה מגיעה דמות אחרת, שאם נרצה ואם לא, אנחנו נתרגל אליה ונלמד לאהוב גם אותה. אם הסדרה תמשיך עוד עונות רבות, באופן טבעי כנראה ששחקנים ראשיים נוספים ירצו לעזוב, אבל במקומם תגענה דמויות ראשיות אחרות. הסדרה תמשיך באותה מתכונת של סדרה מכושפת על טבעית. היא לא תשנה את עורה לדרמה רגילה על החיים בעיר הגדולה... לדוגמא, בבחירה שלי, של פיבי, הכוחות ימשיכו להתקיים באמצעות פיבי, פייג´ (שאותה אני עדיין לא מכירה), אולי יהיה אור לבן חדש, אולי פיבי תמצא שד חדש להיות החברה שלו... מי יודע, אולי בתסריט שלך, אופל, ליאו ימצא מכשפות אחרות להיות האור הלבן שלהן... או שמבחינתך, עם ליאו אך בלי פייפר ופיבי, לא שווה להמשיך את הסדרה? שיר.

Ophel McNeil

New member
אני ממש לא בטוחה....

כל האהבה שלי לסדרה נובעת מהדמויות האלה, מהאופי שלהן - והשילוב שלהן יחד.... תחשבי על קול ללא פיבי? או ליאו ללא פייפר? כלומר, הדמויות קשורות אחת בשניה - אי אפשר להפריד בניהם, זה יהרוס הכל (בעיקר בהתחשב במה שקרה עד עכשיו בסדרה). ואם אחת מהאחיות תעזוב - הסדרה תיגמר. למה, כמה חצי אחיות יכולות להיות להן? מתישהו זה נהיה מופרך. (ואני גם לא חושבת שהיא תימשך כל כך הרבה זמן.... משך סדרה מצליחה ממוצעת, כמו מכושפות, זה שבע עונות).

p3

New member
אני חושב, שהשאלה הזאת ממש...

מקבילה ל"מי הדמות האהובה עליך"... ואז אנ קרוע- פייפר או פיבי? תעזרו לי!!!
בבקשה?

Ophel McNeil

New member
אני חושבת שפייפר.

כלומר, בעונה השניה והראשונה - פיבי, ללא ספק. אבל אפילו אוהבי קול חייבים להודות שהוא מעט הרס אותה (ואני מדברת כרגע עליה בלבד, אין לי כוח להיכנס שוב לוויכוח על קול). היא פחות חמודה, היא עושה שטויות, והיא יותר מדי תקועה בקטע של אני-אוהבת-את-קול-אבל-מה-לעשות-שהוא-שד.
ופייפר? היא חמודה.... ^______^ פשוט מותק. נכון, צינית ומצוברחת, אבל גם חמודה, עם כל השטויות שלה ("אתה פשוט קרן שמש, הא?"), ואפילו ההתעלולות בליאו.....
בכלל, קשה לעמוד בפניה, כל פעם שהיא זורקת איזה משפט חצי ציני לחלל האוויר ואז עושה פרצוף מתוק.

p3

New member
*מעוצבן*

אררר... ארררררר... ארררררררררררר!!! למה? למה? למהההה???? למה אחרי שקראתי ת´הודעה שלך ההתלבטות שלי יותר קשה? למה אני לא מצליח לעשות רווח של שורה פשוטה ב-html? למה השמיים כחולים? למה לקחו לי את בומי ואת שמיל? ולמה לעזאזל אף אחד לא קורא את השיר שכתבתי בכרטיס האישי שלי? שלא לדבר על זה שזה לא עושה רווח בין שורה לשורה!!! למה? למה?
מתוסכל.

p3

New member
אחד אחרון. מבטיח.

למה העונה של מכושפות נגמרת מחר??????

הוגו

New member
יותם, אני יודע שאתה חולה אבל...

אתה חייב להציף פה זה לא צאט ומחר לא נגמר העונה של מכושפות *חושב* שתהיה בריא במהרה

Ophel McNeil

New member
מחר כן נגמרת העונה של מכושפות.

(הרביעית, בארה"ב). *בכי היסטרי* ויותם בכלל לא הציף....
כלומר, הוא סתם כתב שתי הודעות אחת אחרי השניה, כולנו עושים את זה כל הזמן.

הוגו

New member
ממממממהה*מגמגם* *המום*

לא נכון, לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!! *בכי* למה אוףףףףףףףף
*אופל שלחתי לך משהו הדואר זה אמור להגיע אליך עוד בערך 20 דק´ אז תפתחי את זה ויש דברים בישבילך
*

As I Am

New member
פייפר? ../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

גרר.. למה? את קולטת שכל היציאות האלה שלה הן רק בעונה השלישית? כאילו, בעונה השנייה (ואני חושבת שגם בחלק מהראשונה, לא ראיתי מספיק כדי לדעת) יש מלא קטעים שהיא מתוסכלת ומעצבנת, משהו בסגנון של פרו לפני העונה השלישית. אז בעונה השלישית פיבי הדרדרה קצת - היא עדיין שולתת לחלוטין... יש איתה עדיין קטעים קורעים, כמו עם פייפר - אבל עם פייפר זה רק בעונה השלישית... בשתיים האחרות ממש לא אהבתי אותה. חוץ מזה, כל הסדרה בכלליות הדרדרה בעונה השלישית... עצוב, אכן.
*מתכננת דרכים יצירתיות לגרום לג´וליאן מקמהון לפרוש* אולי נשלח אליו את אתי? ^.^ *בורחת מהארץ*

p3

New member
תודה רבה, שתיכן ממש עוזרות לי פה../images/Emo46.gif

Ophel McNeil

New member
לשלוח את אתי לג´וליאן!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

*צחוק היסטרי* בכולפן, כמו שאמרתי - בשתי העונות הראשונות, פיבי סופר שווה ושולתת!!1 ( וזה לא שגיאת כתיב). היא כל כך מצחיקה וקורעת... (*מכשפה רעה מכסחת לבנות את הצורה ונעלמת בהבזק אור* פיבי: "מגניב!" *פייפר ופרו נועצות בפיבי מבטים כועסים* פיבי: "מה?! זה היה מגניב...") אבל בעונה השלישית, פיבי התדרדרה מאוד. אם בשתי העונות הראשונות היו לה פליטות פה חמודות, בשלישית הם כבר נהיו פוגעות, בפרקים עם האחווה פשוט ציפיתי היא תפנה את גבה אל קול א-לה אנטונלה, ותתחיל ליבב (מה שהיא, דרך אגב, באמת עשתה), היא התחילה לשקר, לעשות מעשים מטומטמים, ובכלל השתנתה. להשוואה - זוכרים את הפרק שבו כולם נדבקו בחטאים?
זכינו להצצה קצרה בפיבי הישנה - והיא שווה! ושלא נדבר על העונה הרביעית.... בה פייפר (שגם בעונה השניה מתוקה מאוד, למרות התקפי העצבנות) היא אחד הדברים היותר שולטים בעולם, (*פייפר מפוצצת כיסא* פיבי: "האאמממ... פייפר, אני חושבת שזה היה הכסא של פייג´..." פייפר: "אני יודעת.") ועל פיבי אני אפילו לא אתחיל לפרט (קול רע. לא, קול טוב. רגע, אולי בבעצם קול לא רע? אה.... הוא טוב. הנה, הוא שוב רע. לא, הוא אהבת חיי - בטוח שהוא טוב! אבל אם הוא רע? אבל הוא מתנג כמו טוב.... *מקיאה*)

Woogyman

New member
מה לא שגיאת כתיב?

"שולתת"? למיטב ידיעתי זה עם "טת". שולטת.

PopPy

New member
חחח לא, הכוונה הייתה../images/Emo85.gif

שהיא יודעת שבמקור זה שולטת, אבל "שולת" זה יותר מ"שולט"- "שולת!!1" (כן, שני סימני קריאה ו1-..) זה סלנג שולת (
) שהגיע מפורום הארי פוטר מתפוז והתפשט בכל הפורומים שהמנהלים שלהם יצאו מפורום ה"פ (סופרים צעירים, מכושפות, מדונה, מייקל ג´קסון, דוליז, ויש עוד הרבה…), וגם בHNI (www.hni.co.il)
(אני? פרסומת סמויה? מה פתאום?!) בקיצור- כל מי שקשור בדרך כלשהי לפורום ה"פ נדבק בזה, גם אופל שנדבקה בטח מלין… אז בד"כ מי שמשתמש בזה אומר שהוא יודע שזה "שולט" ו"שולת" זה לא שגיאת כתיב
עד כאן להיום ב"הגיע זמן לשון", להתראות בפעם הבאה *ווינק*
שלום!

Ophel McNeil

New member
סליחה?? מפורום הארי פוטר?!

ילדה.... הטעות שלך גדולה משל סם. ה"שולת!!1" התחיל בפורום IOL, כשילדים קטנים וטיפשים השתמשו בו, משם התחילו באתר "עין הדג" להשתמש במושג, ורק אז ילדה כלשהי (נראה לי שרה) לקחה את זה לפורום הארי פוטר. כך שיצא, עקב היותי גולשת קבועה בעין הדג, שהכרתי את המושג שולת!!1 הרבה לפני לין.

למעלה