גדיל../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
(מגיע לגן עדן) גדיל:הלו חבר'ה, מה זה המקום הזה? לא ראיתי אותו במפות שלי.. מלאכים:זהו הגן עדן, תחנתך האחרונה בעולם גשמי זה. גדיל:אתם מתכוונים שאני מת? תמיד רציתי לדעת איך מרגיש מת. אבל אני לא נראה מת במיוחד. כלומר, אני לא שקוף והכול. חשבתי שזה אמור להיראות קצת כמו לורד סות'. לא הייתי רוצה להיראות כמו לורד סות' - בלי להעליב כמובן- מלאכים:לאיזה גזע אתה משתייך, רוח? האם אתה אדם, חווה או חיה? גדיל:חווה? דבר כזה שמגדלים בו פרות? הום. אני לא חושב שאני חווה. *מגרד בציצית* פעם הייתי בחווה. היה שם ריח מסריח מאד. הגעתי לשם יחד עם חלמיש, וחלמיש ניסה לרכוב על פר, אבל לא בדיוק הצליח, ואז.. מלאכים *מצליבים חרבות*:ענה על שאלותינו, ישות. גדיל:אממ.. אה, כן. אני קנדר, כמובן. שמי גדילן קוץ רגל. נעים מאד. *מושיט את ידו למלאכים* הא. נראה לי שאין לכם בדיוק ידיים. מילא. מי אתם? מלאכים *מתלחששים*:קנדר? האם אתה אחד מברואי האלוהים? גדיל:כן, כמובן. זאת אומרת, חלמיש אומר שלא, אבל אני חושב שהוא סתם מתרגז, כי באותו יום הכנסתי בטעות צרעה לחדר שלו, והוא די התעצבן, כי אתם מבינים, זה לא הכי נעים שנכנסת לך צרעה לחדר. אבל זה היה בטעות.. מלאכים:האם עשית רק טוב ואמת לפני שעלית לשמיים? האם לא רצחת, לא גנבת, לא שיקרת, לא קינאת, לא נאפת? גדיל:*מזועזע* כן, כמובן! אני לא גנב! ו.. אממ.. הרגתי כמה אנשים, אבל זה היה למטרות הגנה! ובטח שלא שיקרתי! מלאכים:אם כך, רשותינו נתונה לך להיכנס לגן העדן. גדיל:תודה. איזה מן מקום זה גן העדן? חלמיש נמצא שם? נראה יפה שם בפנים. אני לא חושב שחלמיש שם. הוא לא אוהב במיוחד את האביב, אתם מבינים. זה עושה לו דלקת פרקים. נראה ששם אביב, לא? הייתי מת די הרבה זמן, כנראה, נדמה לי שכשמתתי היה יבש נורא.. מלאכים:אתה מסרב להיכנס לגן העדן? גדיל:*נבהל* לא.. מה פתאום.. ממש יפה אצלכם.. אני חושב.. שאני אכנס. *נכנס* מלאכים:*בהקלה* נקסט! מלאכים:זהו גן העדן, תחנתך האחרונה בעולם גשמי זה. מלאך א':הי, איפה חרב האור שלי?