טופיק

טופיק../images/Emo70.gif

יום הולדת לדריה
כל אחד יכתוב משהו כמו...תסריט? לפרק של היומולדת של דריה

eorion

New member
אם כבר אז כבר...

דריה כמה בבוקר, הולכת לבצפר עם ג'ין. באמצע השיעור נזכרת, ומחייכת חיוך קטן. חוזרת הבייתה, ואיש לא הכין כלום, מתקשרת לג'יין ואומרת לה: "hello you bitch,what an important stuff is to day?" (תסלחו לי על ענגלת) ג'יין עונה: "i dont know, the end of the fashion club maybe?" דריה: "!no you bitch my birthday" ג'יין מזמינה לפיצה דריה לא רוצה לבוא, שוכבת במיטה- ומבינה מה ההתנהגות שלה גרמה...

ailag

New member
הא?

ממש לא. היא צינית מדי בשביל לשים ז' על ימי הולדת.

Synthetic mE

New member
אני בטח הוזה

אבל.. אבל.. מישהו פתח טופיק חדש מרצונו החופשי בלי שהכרחתי אותו לעשות כך.. השם ישמור.. מה קורה לעולם??? בכל מקרה.. יומולדת לדריה.. Jane: Hey.. arn't you 17 today? Daria: I'm not so sure. Wait, let me check in my calander. Yep, I'm 17. Jane: Yay. Daria: Yeah, yay. סתם.. לא יודעת משהו חסר התלהבות..

חחח

מזכיר כשאח שלי סיים תיכון: אני:הי אתה מסיים תיכון הוא:נכון. אני:זה כזה חשוב לא? הוא:כן. אני:O.K.

Silver Fox

New member
אין לי כוח להגיב...../images/Emo82.gif|מאיר|

אני עכשיו חסרת מוזה לחלוטין.

E l i a n

New member
בגלל שביקשת נורא יפה ../images/Emo9.gif

אני מאוד מעודדת את התסריט שגיתית כתבה, ואפילו יכולה לדמיין אותו. אבל תסריט משלי זה קשה.. במיוחד אחרי שהראש שלי ספג את פרק היומולדת של קיטי במש"ה.. הממ.. אז אין לי מה להציע.. אני גם לא תמיד כל כך צינית כמו שהסדרה הזו דורשת..

Silver Fox

New member
טוף, אני אגיב...../images/Emo82.gif

דריה נכנסת לבית החשוך שלה וממלמלת לעצמה "אוי, הטמבלים עושים לי מסיבת הפתעה... למה אי אפשר להזמין פיצה וזהו?" דריה מדליקה את האור וכולם זורקים עליה בלונים וחוטים "יומולדת שמח, דריה!!!" החלק הכי גרוע הוא כשהם מתחילים לשיר "האפי ברסדיי טו יו..." ההורים של דריה באים ומנשקים אותה, היא לא ממש שמה לב, כולם מדליקים את המוזיקה ומתחילים לרקוד. בא מישהו מכוער ושואל: "היי, דריה, רוצה לרקוד?" דריה עונה: "תודה, אבל זה יזיק לריאות שלי". בא טרנט ואומר לדריה מזל טוב, דריה מסמיקה, אבל היא לא יכולה להתנגד לחזות הקודרת שלה עד כדי כך ומסרבת לרקוד איתו. כולם הולכים אחרי שהשכנים קצת צעקו ורק ג'יין ודריה נשארות. ג'יין: "אז... זה היומולדת שלך, מה תעשי?" דריה: "אה... נזמין פיצה?" זהו...^_^ די יבש

Synthetic mE

New member
חחח את יודעת מה חשבתי?

שזה יתחיל כמו שזה התחיל, אבל אז היא מדליקה את האור ולא קורה כלום והיא ממלמלת "או... כמה נחמד מצידם.." (זה היה קטע הקיטש הקטן שהם חייבים להכניס בכל פרק) ואז היא עולה לחדר ושם מגלה מספר חברים (ג'יין, תום, ג'ודי ומק) מכאן זה תלוי באיזה מצברוח כותבי הפרק או שהיא תצטרף אליהם ואפילו תשלח חיוך או שההפתעה הקטנה תגרום לה סבל סוציאלי רב והיא תשאר גראמפי כל הערב..

למעלה