טופיק.

Ophel McNeil

New member
טופיק. ../images/Emo6.gif

אוקי.... העונה הרביעית נגמרה וחלפה לה, והמוות של פרו שינה המון, השאלה אם זה לרע, או לטוב. אז ככה -
מי לדעתכן אחות אחראית טובה יותר (מכל ההיבטים), פרו או פייפר?
מי יותר שווה, פרו או פייג´?
איזה שלישייה יותר אהבתם - פרו-פייפר-פיבי או פייפר-פיבי-פייג´? והנה התשובות שלי ^^ -
ללא ספק פייפר. פרו הייתה כלבה חולת שליטה שהייתה מתמוטטת כל שניה. פייפר חכמה, מבינה, מתוחכמת ומתחשבת. אם כי, דווקא בגלל זה, היא בעצם הייתה פחות "אחראית", ואיפשרה שיקרו בוענה הרביעית דברים שפרו לעולם לא הייתה מרשה.
פייג´ כל כך הרבה יותר מתוקה!
(מעט יותר מדי מתוקה...
).
ללא ספק השלישייה הראשונה. אם כל המתיקות של פייג´, לפרו פייפר ופיבי היה קשר הרבה יותר (כצפוי) עמוק ועשיר. אם אני דווקא מאשימה יותר את פיבי מאשר פייג´ בעובדה שלבנות בעונה הרביעית לא היו כאלה יחסים קרובים (כי נכון שבהתחלה פייפר היא זאת שהתרחקה מפייג´, אבל ברגע שזה הסתדר, וב 4X08 הן כבר היו אחיות לכל דבר, פיבי מיד התחילה לריב עם פייג´ על קול). פותחת הפיקים האימתניים, אופל מקניל ו
.

p3

New member
אני מסכים עם כל מה שאמרת...

למרות שלפעמים הרגשתי שיש קשר הרבה יותר טוב בין פייפר לשפו מאשר בין פרו ופיבי או פייפר ופיבי, עדיין, כוח השלוש הראשון היה יותר משכנע, והקירבה הייתה יותר עמוקה. אבל מי יודע, אולי עם העונות הקשר ייגדל ועד העונה החמש עשר השלישייה השנייה תתקרב יותר (תנו לי להנות מהספק!!!). אממממ..... אני חושב שפרו היא אחות יותר אחראית- למרות שפייפר שולתת בתור אחות גדולה, החופש שהיא נותנת לא תמיד לטובה (4X20).

Ophel McNeil

New member
לא מסכימה באופן גורף!

פייפר הייתה קרובה לפרו (שפו??) ופיבי בדיוק באותה מידה. *מוציאה לשון*

HuGo Hell

New member
את טועה!!

פרו ופייפר יותר קרובות הן גרו ביחד!!!! והן יותר קרובות!!!

p3

New member
שפו רולז!!!!!!! ../images/Emo3.gif

ו...תמיד פיבי הייתה טיפה בצד, לאו דווקא בגלל הסדרה, אלא אולי בגלל הקרבה של שאנן והולי. זה לפחות מה שאני הרגשתי, שהן לא ממש הצליחו להפריד בין הסדרה לחיים האמיתיים- לא יודע, למשל בחיבוקים של פרו ופיבי יש מן ריחוק כזה, ו....אר. יכול להיות שזה רק הדמיון המעוות שלי.אני אסתום, אפילו את עצמי אני מתחיל לשעמם...

Ophel McNeil

New member
נו, איזה שטות!

ממתי שחקנים לא יכולים להפריד בין החיים הפרטיים שלהם לסדרה?! גם אם שאנן (נמאס לי מהגלגלת הארורה) והולי חברות במציאות, הן חייבות להפריד את זה, בתור מקצועניות מהסדרה. מה שכן, נכון שפרו ופייפר גרו בעבר ביחד, כי פיבי הייתה יותר פרועה, אבל אני תמיד הרגשתי שפיפר, בתור האחות המתווכת, קרובה לשתיהן באותה מידה. ושוב להתעצבן על העובדה שב4X22 פייפר ופיבי ישבו בספה אחת ופייג´ בשניה?

p3

New member
ברור שזה איכשהו משפיע.../images/Emo19.gif

זה מתבטא לדוגמא שבסצינות שיש בינהן מריבות, לדוגמא 3X07, כששתיהן ירדו על פיבי ביחד זה היה הרבה יותר אמיןמכשהן ירדו אחת על השנייה. ואני מרגיש, ויכול להיות שאני היחיד, שהסצינות קירבה שיש לפיבי ופרו הרבה יותר אמינות מאשר של אחת האחיות עם פיבי. זה מן נושא שאף פעם אי אפשר להגיע להסכמה, כל אחד עם ההרגשה שלו.

HuGo Hell

New member
*.* אממממממ.....

בואי ניראה
האחות האחראית היא פרו ללא ספק!.
הכי שווה? אני נטרלי, פרו שווה ופייג´ שווה אני אוהב את השתיהן.
נטרלי שלישייה הכי שוה זה הרביעייה הכי שווה שהן פרו-פיפר-פיבי-פייג´ אני אוהב את כולן באותו מידה
אבל באמת עדיף את פרו על פייג´ כמה שהיא חמודה ומתוקה..
ל406 בערך נכון כשפאט פייג´ שרפה חצי מהבית?! ופיבי ופייפר רצו אחרי השרפות אתם לא יודעים כמה קיוותי לשמוע את הקול של פרו, אני לא יודע למה אבל כול כך קיוותי *דמעות* אני ממש מתגעגע לפרו איי וואנט פרווווווווווו ז"ל א.ג.א.מ פרודנס(
)
ששאנן תחזורררר!!!

ChArMeD HaRrY

New member
התשובות שלי!

טוב אז הנה התשובות:
לדעתי פרו יותר אחראית, כי לדעתי פרו הייתה יותר אחראית כי היא ידעה מתי להיות אחות ומחתי להיות אחראית, לעומת פייפר שתמיה ניסתה לשלב בין שניהם...(הבנתם משהו?! כי אני לא!)
מאיזו בחינה? מראה - פרו לגמרי!!! בעצם האחות שהכי אהבתי היא פרו, אז אין ממש תחרות
!
אני אישית יותר אהבתי את פרו, כמו שאמרתי אבל יותר אהבתי את השלישייה השניה, כי הפרקים גם היו יותר מצחיקים, ואולי גם בגלל שהכי אהבתי את העונה הרביעית... לא יודע... נ.ב. רק אני שמתי
שהתשובות שלי מטומטמות?

Phoebe again

New member
או.קיי

ללא ספק, פייפר היא אחות גדולה הרבה יותר טובה, למרות שלפעמים היא לא יודעת בדיוק מה לעשות (ראה הניתוח שלי ל4X20 *שיעול*), אבל סה"כ היא נוהגת בחוכמה ולפעמים נותנת לאחיות שלה ללמוד על בשרם, כי היא מבינה שבביצ´יות ושתלטנות זה לא ילך. פייג´ הרבה יותר שווה מפרו! היא מתוקה, קלילה (ראה הניתוח שלי ל4X20 וזה ממש לא פרסומת סמויה), מתחיקה וילדותית. אני חושבת שהשלישייה הראשונה אולי הייתה בעלת קשר יותר חזק ומבוסס, אבל השלישייה השנייה ביססה את הקשר שלה לאט ובזהירות כשכל פרק הוא מתוק ומצחיק יותר מהשני, גם כשהכל אפל!

P3H2O

New member
ומה שאני חושב:

אז ככה אחות אחראית היא פרו כי יש לה גם יותר כוח על פיבי כלומר פיבי מסובבת את פייפר על האצבע שהיא רוצה ואת פרו לא כל כך לפרו יש את הכוח לעמוד ממולה ולפייפר לא אבל לפייפר יש יותר כוח סיבולת מאשר לפרו. יותר שווה אי אפשר להגיד כי את פייג´ אנחנו מכירים רק עונה 1 ואת פרו 3 זה שונה! וועל השלישיה גם אי אפשר להגיד כי השלישיה הראשונה יותר אחיות אבל זה לכך להם 3 שנים ולשנייה אנחנו מכירים רק אחת אולי אחרי העונה החמישית אני אוכל לענות!

Ophel McNeil

New member
ממש לא.

פיבי מסובבת את פייפר על האצבע הקטנה?
ממש ממש לא. תראה, לפייפר יש מידת הדחקה בתור אחות בוגרת (היא תמיד האחות שהכי רצתה חיים נורמליים, והיא גם אדם שמדחיק מטבעו רגשות, כמו עצב), אבל
מתי בדיוק פיבי גרמה לפייפר "להסתובב"?? מתי פייפר, כשהיה צריך, לא עמדה כנגדה והטיחה בפניה את האמת? ברגע שפייפר קלטה את המצב, היא פעלה בשביל לתקן אותו. העובדה שלמשל היא לא רצה אל פיבי ב4X18 וצעקה "בעלך שד!" (כמו שפרו הייתה עושה) מוכיחה שהיא חכמה, לא חסרת כוח. פייפר מבינה שפיבי בהריון ואוהבת את קול, וגם רוצה לברר קודם את כל הפרטים, לפני שהיא מטיחה אשמות. ותבין, נכון שפרו בטח הייתה מחסלת את קול כבר בהתחלה, אבל זה כי פרו שתלטנית. זה כי היא בחיים לא הייתה מרשה לפיבי לעבור דירה, למשל. פייפר הרבה יותר מתחשבת, יותר נעימה, ויותר בוגרת.

c o l e

New member
לדעתי את צודקת!!!

למרות שגם אם פרו הייתה נשארת היה טוב. אבל זה שהיא מתה עשה יותר אקשן ופייג´ ממש שחקנית טובה ושחקנית שמתאימה יותר ממנה לא היו מוצאים!

HuGo Hell

New member
יש סקר בצ´ארמד נט...

ופרו מובילה לפרו יש הרבה אחוזים יותר מפייג´ ופייפר באמת דיי אחראית פרו היית יותר בוסית מאחראית אז פייפר יותר אחראית (לשנות בתשובות שלי)

Ophel McNeil

New member
**

ראיתי אלפי סקרים באלפי אתרים, ולפעמים פרו הובילה בגדול, ולפעמים פייג´ לקחה את כל הקופה. דעות הקהל מאוד חלוקות, כי בעוד שפייג´ היא מאמי אמיתית, פרו הרבה יותר ותיקה ומוכרת.

charmedmen

New member
תראו אני חושב

1) יותר אחראית זה פרו ודי ברור היא גם הייתה יותר חזקה והדריכה את הבנות ושימשה להן אמא. 2) אי אפשר לענות על זה את פרו אנחנו מכירים 3 עונות ואת פייג´ רק 1 אבל אני חושב שיחסית זה פייג´ (גם במראה החיצוני , המתיקות, והרצון הטוב שלה, והיא לא שתלטנית והיא מקריבה הרבה מעצמה לאחרים יותר מפרו אבל אני עם פייג´ בכול מקרה). 3) זה קשה מאוד כי השליישיה הראשונה היו אחיות כל החיים שלהם והשניה רק הכירו ופייג´ די חדשה בקטע א אין מה להשוות אבל מבחינת חיסול שדים זה בהחלט השליישיה השניה הם חיסלו את המקור שלוש פעמים.

למעלה