טופיק

CaerBannog

New member
אנ לאמ בין גדול בסוניק יות'

נחשב פוסט פאנק נדמה לי? לפי אול מיוזיק זה אקספרימנטליף קולג' רוק, אינדי ועוד כל מיני, מילא

עזבו שטויות ענת כנסי לכאן

למה אתם מסתבכים "פוסט פאנק " "אקספרימנטליף קולג' רוק" משחקים אותה כאילו אנליודע, פשוט נירוונה זה לא רוק כבד, זה סתם רוק, רוצה לראות מה זה רוק כבד? תלכי לאיזשהו חנות דיסקים תחפשי את האיזור של הרוק הכבד זה לא יהיה קשה- העטיפות יהיו בצבע שחור או אדום עם צלבים גולגלות וכאלה, זה יהיה תקוע בפינה הכי תקועה בחנות, כזאתי שהכי קשה להגיע אליה, וזה גם יהיה הדיסקים כמעט הכי יקרים שם, וזה רוק כבד! ועוד דבר- להזכיר את מטאליקה ונירוונה באותו משפט - חטא גדול, מטאליקה דורשים שתחזרי מהשטויות האלה!

CaerBannog

New member
סליחה, על מה אתה מדבר?

את הדיון ההוא כבר סגרנו, אפחד לא פיקפק בשום קביעה, סתם דיברנו על מזה סוניק יות' וחוצמזה, מטליקה המאוחרים זה קקי לילידים קטנם בדיוק כמו ניונה, המוקדמים יותר זה נחמד

0r0r

New member
../images/Emo9.gif

אמ... אחי שמע לו מוסיקה בחדר (כרגיל בזמן שהוא בבית מחופשות הצבא שלו) יום אחד החלטתי שאני מתעסק לו במערכת שמתי במשך השבוע בערך את כל הדיסקים שהיו לו בעברית (כי אני שונא אנגלית!) ומשם החיבור אוטומטי
ברי

MUSIC FOREVER

New member
אז ככה......

תמיד הכרתי את השם "ברי סחרוף" אבל אף-פעם לא ראיתי אותו או התעמקתי במויקה שלו. התאהבתי ב"לאהוב את עצמך" בעקבות ההתאהבות ב"שבתות וחגים" ומכיוון שאח שלי הוא האדם שמכיר את כל הזמרים/שירים/סוגי מוזיקה/דברים שקשורים במוזיקה שקיימים בעולם, שאלתי אותו מי שר את השיר. הוא כמובן התחיל להרצות לי שזה ברי סחרוף, האליל הדגול, ובמהרה דחף לי את "נגיעות" למערכת... בסופו של דבר הקשבתי והאהבה התעצמה מיום ליום והיום כבר יש לי את כל האלבומים, וברי זה כמו סם בשבילי... הארכתי קצת בדברים אבל לא נורא.....

למעלה