טופיק

midnight dragon

New member
אם הוא לא רשע

אז איך הוא יכל למשל לעזוב את קרמון? ואיך הוא יכל לעשות עוד מיליון ואחד דברים רשעים שהוא עשה? אני לא טוענת שיש בו רק רשע.. לפעמים הוא יכול להיות נחמד (בדרך כלל אם הוא צריך ממך משהו...) אבל לטעון שהוא בכלל לא רשע? אני לא חושבת שזה נכון...

Uzumaki Naruto

New member
הוא רשע כמו שאני ואת רשעים...

אני ואת גם רשעים באיזשהי דרך, אבל הרשע שלו שונה במקצת... מכיוון, שקודם כל, הוא יכול להרשות לעצמו להיות רשע. אנחנו החיות היחידות שיכולות להביע רשע ולהרגיש אותו, אז הוא פשוט מנצל את הכוח הבלתי מוגבל בפרופורציה אנושית ועושה מה שבני אדם נועדו לעשות. דבר שני, אז הוא אנוכי. רשע של אנשים אנוכיים הוא אחר, אבל זה לא הופך אותו רשע יותר.

midnight dragon

New member
לא אמרתי

שאנחנו לא רשעים... חחח כמו שאמרתי לפעמים הוא גם נחמד אבל בכל זאת הוא רשע... ולהיות אנוכי זה רשע בפני עצמו.. אז כן.. הסכמנו שהוא רשע.. חחח

בלין

New member
רייסטלין הוא תולעת מרושעת

הוא לא כמוני, לא כמוך, ולא כמו כל אדם נורמלי אחד. רייסטלין הוא רשע. רייסטלין הוא אחד שלא חונך בילדותו

Wing Chan

New member
והכותרת? סתם דיעה..

דיעה שנארוטו סידרה מסריחה וסידרה Over-rated בצורה ענקית כול כך עד כדי גועל, בכי, והתאבדות.

Uzumaki Naruto

New member
זה שאת לא אוהבת אותה, זה לא אומר

שהיא מסריחה. אם זה שאת לא אוהבת אותה אומר שהיא סריחה, אז זה שאני אוהב אותה הופך אותה למעולה ויוצאת מין הכלל לא? או שהדעה שלך בלבד מכתיבה בכל העולם מה מסריח ומה טוב.... לא, נכון? חשבתי ככה.

Wing Chan

New member
האם מערכת החינוך

שוב מראה מציגה לעולם את פירותיה ? הבנת הנקרא אחי - "סתם דיעה". מה שאומר, שכן, זאת דיעה שלי. לא כפיתי אותה על אף אחד, והרי זה ברור שזאת דיעה שלי, ולא עובדה שאני קובע. גם בגלל שזה כמעט ומובן מאליו, וגם כי אחרכך אפילו כתבתי את זה. ראית אותי כותב "נארוטו סידרה מסריחה וזאת עובדה" ? לא. יאללה אנחנו הופכים ת'דיון לאופטופיק.. :O

Wing Chan

New member
בלי "מראה".

טייפוס, טייפוס.. אחח מה לא הייתי עושה תמורת כפתור עריכה פה

Uzumaki Naruto

New member
גם אם לא כפית את הדעה שלך

ובמיוחד בגלל זה, ובגלל שזו ממש לא עובדה, תשתמשי פעם הבאה במלים יותר יפות, בלי ניבולי פה, כי מלים אלה מציגות את דעותיך. ואת רוצה שיראו ויקשיבו לדיעותיך בכבוד, ולא בזילזול על זה שאת מדברת ככה, לא?

Wing Chan

New member
שמע,

לא באתי לפה לפתוח בריב. זאת כולה הדעה המסכנה שלי, שגם ככה לא בדיוק תיגרום למישהו להפסיק לראות נארוטו (וחבל שכך
). זה שאני מזלזל בנארוטו, מה לעשות, זאת דעתי על הסידרה, ודעות קשה לשנות. ניבולי פה לא ממש היו שם בתכל'ס.."מסריח" היא לא ממש מילת קללה, וממתי over rated היא קללה אני לא יודע. כנראה לא הבהרתי את עצמי מספיק כשפתחתי את הת'רד הראשון פה. אני אדם מאוד ציני. לפעמים ציני יותר מדי ואנשים מבינים את זה כפגיעה\העלבה\ירידה\מה שלא יהיה (ומי שמדבר איתי לפחות שנה, שזה לא בדיוןק מישהו מכם, יודע בדיוק.) זזאת ממש ממש לא הכוונה, ואני מצטער אם פגעתי בך או משהו (כיוון שאני מבין שאתה מעריץ גדול של הסידרה :ם) נו מילא. נדע לפעם הבאה להישתמש במילים שלא יישמעו פוגעות. סורי :ם ואני זכר o_o;

Uzumaki Naruto

New member
זה בסדר....

רק זה לא יפה להגיד "מסריחה" ככה סתם, ולא נעלבתי, והיית אומר לפני שאתה זכר... חחח מצטער אם גרמתי לך לחשוב שאני כועס/נעלב. ד"א, היה לנו וויכוח ממש יפה. ^__^

wisp

New member
אם את מתאבדת בגלל שסידרה

היא לא טובה (לדעתך שעליה לא ארחיב) אז אני מציע לך להפסיק לראות סדרות...לטובתך כמובן

Miss Pigmelion

New member
בתור אחת שלא מכירה את הדמויות../images/Emo122.gif

אני אגיד לפי מראה חיצוני. הוא מזכיר לי את לאורנה, רק יותר שובבה

SaberTooth

New member
אמממ...

מוראקי מיאמי נו מטסוי מזכיר לי קצת את רייסטלין. בעיקר שהוא פסיכופת חולה-נקם שלא מתחשב ולא לרגע ברגשות של אף אחד אחר, לא יבחל באמצעים כדי להגיע למטרה שלו (כמה שטסובאקי מעצבנת, לאף אחד לא מגיע שישתמשו בו ככלי ככה), ולא ינוח ולא ישקוט עד שישיג אותה. וכמובן, בגלל הקסמים המגניבים והשיער הלבן.

למעלה