טופיק

Moondust

New member
טופיק ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

דמויות אנימה שמזכירות לכם דמויות מרומח כן כן, אלה העובדות. יש הרבה דמויות אנימה שמזכירות (לי לפחות) את חבורת הרומח, אם במראה ואם באופי. ולא, אני לא מדברת על אינויאשה ורייסטלין. כל אוהבי האנימה - דר, ויספ, ענת וכל מי שרוצה - הגיבו גם! בצירוף תמונה, אם אפשר. דמות אנימה: גאורי סדרה: Slayers מזכיר לי את: קרמון. למה הוא מזכיר לי: גאורי וקרמון הם שניהם לוחמים מיומנים, אבל יש להם יותר שרירים משכל. למעשה, לגאורי אין בכלל שכל. באשר לקרמון... אולי קצת
שניהם בדרך כלל חייכנים וטובי מזג, עם תיאבון של שבט גמדים שלם (היחידה שמסוגלת להתעלות עליהם היא לינה אינברס...
), ולמרות שאינם לא חכמים במיוחד הם חברים נאמנים. זה גאורי

Moondust

New member
2.../images/Emo41.gif

הדמות: איון סדרה: Chrno Crusade את מי הוא מזכיר לי: רייסטלין. בכללי על קצה המזלג: איון הוא שד (בישי *__*) שמחפש את שליחי האל עלי אדמות כדי להשתמש בהם למטרותיו המרושעות. רייסטלין - מי שלא יודע מי זה רייסטלין כנראה טעה בפורום.
למה הוא מזכיר לי: איון ורייסטלין שניהם יצורים מרושעים, אנוכיים וחסרי לב. לשניהם יש כוחות אדירים, ושניהם נחשבים מנודים - איון נחשב "חוטא" בקרב השדים כי הוא לא מציית לשטן ופועל על דעת עצמו, ורייסטלין הפך לקוסם עריק שכל המועצה פוחדת ממנו. לשניהם יש שיגעון גדלות - רייסטלין רוצה להביס את אלי קרין ולהשתלט על העולם, ואיון רוצה להביס את האל המונותאיסטי ולהשתלט על העולם. שניהם ישתמשו בכל אמצעי שעומד לרשותם, ולא יהססו לנצל אנשים ולשחק ברגשות שלהם עד שישברו. לצערי אין לי תמונה של איון. =\

Moondust

New member
3.../images/Emo41.gif

הדמות: אינויאשה סדרה: אינויאשה (כמה מקורי) מזכיר לי את: תניס. בכללי על קצה המזלג: אינויאשה הוא חצי שד שולט, אם כי לא חביב במיוחד. תניס הוא חצי אלף בכיין, מיוסר ומתלבט. למה הוא מזכיר לי: שניהם "חצי". אינויאשה הוא האניו - חצי שד חצי אדם, ותניס הוא חצי אלף חצי אדם. לשניהם לעגו כשהיו ילדים, ולאינויאשה יש גם יחסים... מעורערים עם אחיו השד (אחיו מתעב אותו, רוצה את החרב שלו ולהרוג אותו אם אפשר) שניהם מתלבטים בין שתי נשים: תניס מתלבט בין קיטיארה, הלוחמת המרושעת והסקסית, ובין לאורנה, עלמת האלפים המקסימה והכבר-לא-תינוקת. אינויאשה מתלבט בין קאגומה, תלמידת תיכון חמודה ומלאת שמחת חיים, לבין קיקיו - מיקו מנוולת ומתה למדי. אבל בעוד תניס בחר בלאורנה, נראה שאינויאשה עוד מתלבט ואף נוטה לכיוון קיקיו (לפחות עד השלב שאני ראיתי). ועל כך נאמר: תבחר בקאגומה, אידיוט! אינויאשה, זה עם האדוםשמאל|

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אמרתי שאין לי תמונה של איון, נכון? ואת התמונות של אינויאשה הוא לא מסכים להעלות...

KagomeSama

New member
רק כי אני אוהבת אותך ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

תמונה של אינויאשה! אינויאשה זה הבחורצ'יק שלובש אדום. זה שהוא נלחם בו זה אחיו, סאשומארו. (חצי אח, אני מבקשת...)

KagomeSama

New member
את מרב.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אליה התכוונתי, אליה שרשרתי.

Magma99

New member
אהבתי את ההשוואה

אבל זה ברור שאינויאשה צריך לבחור בקיקיו כי קאגומה היא סתם ילדה קטנה ומעצבנת ^_^

Moondust

New member
וקיקיו יותר טובה?../images/Emo41.gif

קודם כל, היא מתה. לא שמעו שם על להפרות, להמשיך הלאה, לחיות את חייך כי המתים לא יחזרו וכל הקלישאות האלה? חוץ מזה, היא די מעורערת. רגע אחד היא נמרחת על אינויאשה, מנשקת אותו והכול ביניהם כל כך יפה ורומנטי, ושנייה אחרי זה היא מסוגלת לנעוץ בו סכין, לצחוק כמו מטורפת ולנסות להרוג את קאגומה. וקאגומה לא מעצבנת. היא חמודה ואינויאשה יהיה הרבה יותר מאושר איתה.

Magma99

New member
אז אם היא מתה?

החיו אותה, לא? מגיע לה ואינויאשה עוד סיכוי, וחוץ מזה יש לה סיבות משלה לכעוס על אינויאשה (היא חשבה שהוא בגד בה) וקאגומה היא סתם ילדה טובה כזאת ומעצבנת. לא מגיע לה את אינויאשה. קיקיו היא בחורה עם סטייל שיודעת מה היא רוצה מהחיים שלה (או החיים אחרי המוות). קיקו + אינויאשה = 4ever !

Wing Chan

New member
ianimer ----->

(אם זה בכלל אומר לך משהו..כנראה שלא. :p) בכול מקרה, אולי חלק לא יבינו את ההשוואה, אבל בכול אופן - שישיו (קנשין) - רייסטלין. למה? שניהם מוכנים בקלות להקריב דברים, אפילו את מי שהם אוהבים תמורת כוח, ניצחון, שליטה וכ'ו. שניהם חרוכים, תרתי משמע. ההבדל היחיד ביניהם לפי דעתי הוא שלשישיו יש כוח פיזי גדול, ורייסטלין סתם אנורקס.

Wing Chan

New member
תמונה? אה, כן.

הבישיזם פשוט נוטפת ממנו, דונט יו ט'ינק? :E

Wing Chan

New member
איכס נארוטו :<

שנייה, אתה רומז שרייסטלין לא רשע, מגעיל, ומכוער?

Uzumaki Naruto

New member
לא הבנתי את פשר הכותרת

אבל רייסטלין היה אולי קצת מכוער, אבל לא רשע ומגעיל.

למעלה