טופיק

N i c o l e

New member
טופיק../images/Emo175.gif

איך הכי אהבתם את השיער של ניקול? מקורזל בצבע בלונד כתמתם חלק או קצת גלי בצבע כתום אדום אדום כמו במולין רוז' שחור כמו במשחקים מפתים או אולי בלונד כמו שיש לה היום? אני חייבת להגיד שהכי אהבתי אותה עם השיער הכתום חלק שהיה לה, או אפילו קצת גלי, לדעתי היה לה הכי יפה אז..שהיא שחקה בשרטים כמו באטמן לנצח וקסם מעשי- כמו בתמונה:

Padme Amidala

New member
לפי דעתי, הכל...

לפי שעתי הכל מתאים לה. ניקול היא מסוג הנשים שהן כ"כ יפות עד שפשוט כל תספורת שתעשי לה- גלי, מתולתל, חלק, קצר, ארוך, בלונדיני, אדום, כתום, שחור, חום- פשוט הכל יראה עליה כ"כ מהמם!! אבל עדיין לפי דעתי באמת הכי מחמיא לה כמו בתמונה, עם היער הכתום ככה- זה גם הצבע הטבעי שלה...

American Girl

New member
גם אני חושבת כמו דירטי...

ככה אני אוהבת את השיער שלה כמו שבתמונה.

shiray

New member
שיער ג'ינג'י

היא מהממת עם הכל, זה ברור, אבל אין כמו השיער הטבעי! הכי יפה לה זה עם שיער ג'ינג'י והמשקפיים כי ככה היא הכי טבעית...

American Girl

New member
אני ג'ינג'ית!

והרבה צוחקים עליי בגלל זה
אני אישית אוהבת את השיער שלי ומתנחמת בזה שגם ניקול ג'ינג'ית

shiray

New member
חחח

אני חיוורת נורא (אשכנזיה אנמית... שילוב קטלני) ולא הולכת לים בגלל זה וגם אני מתנחמת בזה שגם ניקול חיוורת... ואח שלי ממש ממש גבוה לגילו (1.90 והוא רק בן 14) אז אמרתי לו פעם שלא ידאג ואם כשהוא יגיע לתיכון תהיה שם איזו ניקול קידמן אחת רק איתו היא תוכל לצאת...

American Girl

New member
גם אני מאוד....

לבנה וחווירת בגלל שאני ג'ינג'ית ואני לא יכולה להשתזף רק לקבל מחלות מהשמש ולהיות אדומה כמו עגבנייה. ודרך אגב מה צבע השיער הנטורלי של ניקול?

Padme Amidala

New member
הצבע הנטורלי שלה זה ג'ינג'י- כתום..

כמו בתמונה שצירפה N i c o l e- רק שהוא מקורזל כזה ומתולתל במקור. אני לא כ"כ לבנה, אבל גם אי אפשר לומר עליי שאני ממש שזופה... חוץ מזה לי יש שיער בצבע חום כהה גלי והרבה נמשים, אבל אני מתנחמת בכך שלניקול בטוח יש גם!! ואני 75% פולניה, 25% יווניה...

אין ספק שהכי יפה לה ג'ינג'י חלק

אבל היא אחת מהנשים האלה שפשוט מתאים לה הכל וזה פשוט מטריף!

למעלה