טופיק.

ואני...../images/Emo60.gif../images/Emo167.gif

אני אהבתי את העולם שבו הם מגיעים למקום שאין בו אנטיביוטיקה. וקווין של העולם הזה הוא המפיץ של המחלה... אהבתי מכיוון שזה היה יפה
... וגם את העולם שבו היה גש חומצי... אותה סיבה
...

Elanor Rigby

New member
יש גם את הפרק ההוא

שלכולם יש מין שרשראות על הצוואר שנותנות מכת חשמל לכל מי שמשקר... זה היה פרק מגניב :)

גן אני חשבתי בדיוק על הפרק הזה!

הוא באמת יפה! איך שהפרופסור מכין את האנטיביוטיקה מעובש שהיה להם שם מתחת לאדמה במתחתרת... איכססס....
ושכולם שם צהובים לגמרי מרוב שהם חולים.... אחד הפרקים שנחרטו בזיכרוני!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif העולם האהוב עלי...

אממ היו לי כמה כאלה... את העולם עם הדינוזאורים... העולם שבו צריך להלחם איפה שהפרופסור מאבד את הראיה שלו.. ואממ לוזוכרת את השאר..

SaberTooth

New member
אמממ...

אהבתי במיוחד את הפרק עם "אנשי הערפל", שחיו במן שטח שמכוסה בערפל גופריתי שרק הם מסוגלים לנשום בו. זה היה עולם מגניב.

King Of Kromags

New member
../images/Emo99.gif- פרק יפה!

אם אני זוכר נכון, לא כל העולם היה מכוסה ערפל, רק חלק ממנו. נכון?

neta18

New member
קווין של העולם הזה

הפרק הזה באמת היה לא רע... זה בעצם מראה לך שהכל עניין של הרגל, זה לא שהם אנשים מיוחדים שיכולים לנשום שם, הם פשוט התרגלו אליו. והאמת שהוא גם דיי חשוב כי הקווין שנמצא בתוך הערפל (שדרך אגב נמצא רק בחלק מעולם, במקון שהאנשים הרגילים לא נוהגים להתקב אליו) הוא הקווין ה"ראשון" שעזר לקווין שלאורך הסדרה לפתור את המשוואה שבפרק הראשון... כל זה רק מזכרון אבל אני יכולה לבדוק אם צריך... והוא זיהה את הקווין הרגיל, יכול להיות שההוא גם מדבר על הקרומגס ועל זה שהוא זה שהביא להם את טכנולוגיית הגלישה. אז לכל מי ששאל על העולם של המשחק הקווין של אותו עולם גילה את הגלישה והתפרסם בשל כך, הוא לא אותו קווין שעזר בפרק הראשון. חוץ מזה היות והוא היה מעורב בצורה כלשהי עם המאפיה הוא טען שהוא הולך לבדוק עולמות אחרים וכך הוא נעלם. עד שקווין שאנחנו עוקבים אחריו הגיע לעולם הזה.

Lockergnomie

New member
כולכם שכחתם את העולם...

בו הם היו לפני שהם גלשו ל"כלוב הגלישה"?? זה היה עולם שמסאאאאאז'ים ופינוקים הם חובה!!! ואיזה כיף היה להם - אחרי שהם ייצאו מכלוב הגלישה הם חזרו לשם שוב (לעולם עם הפינוקים)! אבל במחשבה שנייה עולם כזה, למרות שהוא כייפי הוא דיי משעמם (כי כמה אפשר לשתות משקאות ולקבל מסאז'ים?) אז כניראה הייתי מעדיפה את העולם עם ההיפים, או את העולם ההוא שמטאוריט הולך לפגוע בו וכולם עושים מסיבות סוף עולם (כי ככה הייה לי הזדמנות להיתנשק עם קווין...
).

igurman

New member
העולם ההוא..

שלכולם שם יש הרגשה טובה תמיד
עם המערבולת הזאת, לכולם שם תמיד יש הרגשה טובה וזה מאוד מאוד יכול לעזור

Boran

New member
אני חייב לציין...

את הפרק המדהים מהעונה הראשונה נראה לי, שבו הם היו בשלושה עולמות בפרק אחד העולם האחרון מבין השלושה היה עולם שבו הזמן חזר לאחור, קווין רצח כביכול מישהי ואז מנע את הרצח שלה, ועם הרבה רעש וצילצולים והרבה אפקטים ממוחשבים השמיים נקרעו, הירח התמוסס (כי קווין כביכול שינה את העבר), ומשפט המחץ של ארטורו- "אפרנטלי, דיס וורלד וונט ליב טו סי טומורו" שאחריו הגלישה בשניה האחרונה לפני שהיקום קרס. פרק מדהים, הרבה פילוסופיות בפנים, עולם מעולה.

Nemo Girl

New member
../images/Emo172.gifהייתי חייה

בעולם שכולם גלשו ממנו אבל רק עם החברות הכי טובות שלי.

למעלה