טופיק.

King Of Kromags

New member
טופיק.../images/Emo13.gif

זה היה מתבקש. בכל מקרה, ההודעה הזאת תדחוק הודעה לדף הבא ויהיו לנו שני דפים! "מהו העולם המועדף/אהוב עליכם בסידרה?" (ניתן לציין כמה, והסבר יהיה נחמד).

Charmed 4ever.

New member
שאלה מסובכת ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

וקשה, בעיקר בגלל שיש חמש עונות ולא זוכרים את כל העולמות... אבל עולם אחד שאני זוכרת ואולי הייתי רוצה להיות בו הוא העולם בו הנשים שלטו. למה? כי העולם היה במצב של שלום עולמי ונשים היו מצליחות. עוד עולם הוא העולם המאושר של התהום, כמובן שהקטע של התהום הוא לא טוב מבחינתי, אבל בהחלט הייתי רוצה לבלות שם קצת בשלווה.

Elanor Rigby

New member
אוי...

בדיוק חשבתי על העולם הזה גם
לא יודעת אם הוא הכי טוב, אבל הוא נחרט בזכרוני הכי טוב...

PorkchoP

New member
הדבר היחיד שלא אהבתי

בעולם של הנשים היה הקיצוניות של השלטון הנשי. בעולם שאמור להיות הפוך משלנו מבחינת כוח של גבר ואישה הוסיפו מרכיב של קיצוניות כדי להפוך את הפרק למעניין. אם תשימי לב, כיום בעולם שלנו, יש שוויון זכויות. לא מוחלט, אבל הוא קיים. הייתי מעדיף להיות אישה פה מאשר גבר שם. את לא?

Charmed 4ever.

New member
אני מסכימה. ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

בעיקרון מה שאהבתי באותו עולם היה השלווה הבינלאומית בכל העולם, אין מלחמות, העולם שקט... זה דבר שהייתי מאוד רוצה שיהיה כאן, אבל לא מאוד נראה לי שזה יקרה בקרוב.

התהום נחמד אבל..

הץהום נחמד אבל לא כשמקריבים אנשים אבל זה רעיון נחמד לפרד שבוע של חופש מכל הבאיות אבל זה קצאת אחזרי שרחרים היסבלו בגלל אנשים אחרים ובקשר לפרק שאנשים שלטו אני לא זוכרת אותו. אז לבלות ולהיות בשלווה על גב של מישהוא אחר זה לא נחמד כל כך. נעמה כמו תמיד

buffgirl

New member
טוב..... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני לא ממש זוכרת את העולמות, אז די קשה לי להגיד איזה הכי אהבתי. אני דווקא לא ממש אהבתי את העולם של הנשים, כי כמו שיוני ציין - זה באמת היה ממש קיצוני אבל יוני - תחזור כמה שנים אחורה ותראה שזה בדיוק איך שהתייחסו לנשים. בכל אופן, קשה לי למצוא עולם אהוב. אני לא ממש זוכרת את העולמות, אבל אחד שכרגע חשבתי עליו הוא העולם עם המכשפים והעולם עם הנביאים (לא זוכרת אם זה אותו עולם). העולם עם המכשפים זה העולם שבו אחת היא עוזרת של איזה קוסם שרוצה להרוג את כל המלורים והיא היתה ארוסתו של מלורי אחד, והקוסם עזר לה להסתיר את הפגמים בפרצוף שלה וכל זה... נראה לי. והנביאים, זה העולם עם החבר של וויד שהיה "נביא גדול" כזה. אבל מה שהכי עצבן אותי, היה שבסוף הפרק, הוא אמר: "ראיתי לאיפה הם הולכים", ובפרק אח"כ לא קרה להם שום דבר מיוחד. מה הקטע של זה?

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo58.gif518- מכושפות...

זה קצת מזכיר את העניין המטומטם עם הקטע של הבובה בסוף. הראו את זה, ולא התייחסו בכלל. ממש כמו עם המשפט שציינת בהודעה הקודת שלך.

buffgirl

New member
כן. זה טיפשי. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל כולנו יודעים שמכושפות עונה 5 היא עונה מטופשת. או, וול...

../images/Emo101.gifזה קשה

זה קשה אבל אני חושבת ש.. היה עולם אחד שקווין היא אחד משושלט של קוסמים והיא לו אח קפו שהקוסם הרע שמר והוא ניסא להרוג את קווין והיו דרקונים ושליח שהפך לציפור וזה היא פרק ממש ממש מגניב בעיקר בגלל שאני מתה על קסמים מהסוג של פעם כמו תמיד נעמה

המסקנה שלי היא

שהעולמות הכי משפיעים ושניחקקו בזיקרון של אנשים הם התהום והפרק עם המכשף מלורי כי כל הזמן מדברים על זה מה אייך עולמות אחרים היה עולם נחמד שאני זוכרת הוא היא עם האנשים מתחת לאדמה שחתפו תינוקת וכיאלו סרדו דרך לאכול אחד את השני או העולם שהפרופסור נפצע וקלעו אותם והיא את האוכל הזה שהיא מה שחשבתהשהוא זה היא די מגניב איזה עולמות אתם הכי זוכרים?

King Of Kromags

New member
אפשר היה לשרשר את זה.

יכולת לכתוב את זה בטופיק שפתחתי, ולא בהודעה חדשה. הפעם, אני אשרשר במקומך.

neta18

New member
egg head

בעיני זה אחד מהפרקים היותר טובים בסדרה, למי שלא זוכר זה מהעונה הראשונה. ברגע שהם נוחתים מתנפלים עליהם המון אנשים , על קווין בעיקר, ומבקשים ממנו חתימה, הם רואים שהוא מפרסם את "נייקי" ופרסומות בכיכובו נמצאות בכל מקום... מתברר שבעולם הזה במקום כל ספורט אחר המשחק האהוב והנצפה ביותר הוא מן משחק מוחות שמשלב אסטרטגיה מדהימה ידע רחב וכושר גופני שזה אחלי של דבר. מאוחר יותר מתברר שקווין של העולם ההוא מפורסם כאדם שהמציא את הגלישה והלך לחקור עולמות אחרים הוא גם היה מעורב בדרך כלשהי עם המאפיה (שמצטטת משפטים בלטינית) וכל מיני כאלה... בכל מקרה זה אחלי של פרק... היו עוד עולמות שאהבתי לא את כולם אני זוכרת אבל היה את העולם של הרייך מקליפורניה שאני בטוחה שגרם לאנשים לחשוב. היה גם את קיץ של אהבה שהיה דיי נחמד, אהבתי את העולם עם הנשים ששולטות אבל לטעמי הוא היה מוקצן מידי, וגם את העולם עם השיבוטים לא זוכרת איך קראו לפרק... אם אני אזכר בעוד דברים אני מבטיחה לעדכן...

שאלה לי אליך...

אמרת שקווין של העולם של המשחק טלוויזיה ( גם אני מאד אהבתי מהפרק הזה) הוא זה שהמציא את הגלישה. תזכירי לי אם אני צודקת - הכוונה פה לקווין שגילה לקווין "הרגיל" את הסוף של הנוסחא שעזרה לו להתחיל לגלוש? תודה!

Piglett

New member
לפי מה שהבנתי לא..

בעולם של קווין עם המשחק הוא המציא את הגלישה.

מה זאת אומרת?

קווין הרגיל המציא בעולם הספציפי הזה את הגלישה ולימד אחרים בעולם הזה? זאת הכוונה?

דודל

New member
הכוונה היא

שכפילו של קווין, הספורטאי, המציא את הגלישה בעולם שלו, וקווין ה"אמיתי" המציא את הגלישה בעולם האחר. לדעתי, אין כל קשר בין השניים.

למעלה