טופיק

A n g e l u s

New member
טופיק../images/Emo124.gif../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אוקי, אז הטופיק הראשון [
] כמו כל פורום חדש שירשור הכרויות
שם: רועי גיל: 12 ובקרוב 13!
כיתה: ז' תחביבים: לשחק במחשב, לדבר עם אנשים, ללכת עם חברים.. :X מקום מגורים: ראשל"צ סדרות אהובות: זהות בדויה, סברינה, באפי, מכושפות, סמולוויל, טרו קולינג... ועוד :}

ברודי

New member
אוקידוקי.

אני ברודי. בת 17 וחצי (
) כיתה יב'. אינלי תחביבים, נו דארק אנג'ל אנערף. סתם, הרגילים... טלויזיה, מחשב, מוזיקה, לצייר וכ"ו. חוץ מזה אני אוהבת זינה, מלאך שחור, דוסון, מכושפות, חברים, CSI, ויש עוד.. וזהו:)

אולמוסט

New member
אני ../images/Emo29.gif

אולמוסט (לא רוצה שמפרטי) ראשל"צית גאה
בת 17 וחצי גם, כיתה יב' גם (אני לא מקורית) תחביבים? באפי, אנג'ל, דארק אנג'ל, מכושפות.. טלויזיה (אם עדיין לא הבנתם), מחשב, צופים, חברים וכל שאר הרגילים.

אגוזי17

New member
אני אני!

אני אלכס. גם ראשלצי, גם 17 וחצי גם כתה יב. תחביבים-קצת מהכל. וצופים הם סתם חרטות:]

Dafi the Mighty

New member
אני דפי

בת 17 וכמה. כיתה י"ב. תחביבים- אני אוהבת את ברודי. וגם לעשות סרטים (אכן!) וגם לכתוב. אבל בעיקר לאהוב את ברודי. זינה ומלאך שחור! ופיטר פן...

Art Freak

New member
טוף...

שם: שלומית גיל: 15 וחצי כיתה: י' תחביבים: לצייר, לדבר עם חברות וכ'ו מקום מגורים: מה זה השב"ק?! סדרות אהובות:מלאך שחור (כמובן..חחח), דוסון קריק ז"ל, מכושפות, כולם אוהבים את ריימונד, סמולוויל

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אני אורלע בת 15.5 מאשדוד אההה...אני קשורה נפשית למחשב שלי מאוהבת באנג'לינה ג'ולי[712] ובגוד שארלוט
ואני גם מנהלת את הפורום שלהם בתפוז-805 אני ממש אוהבת את מלאך שחור וג'סיקה ממש יפה גם!
עוד סדרות: מכושפות, סברינה, רוזוויל [שנגמרה העונה לא מזמן
], חברים, משתגעים מאהבה, כולם אוהבים את ריימן ועוד כל מיני כאלה

שלי|באפי||פיית|../images/Emo96.gif

שם:יונתן גיל:14 עוד חודש בערך 15 כיתה:ט (תיאטרון) תחביבים:לגלוש במחשב להסתובב עם חברים. עיר:רמת גן סדרות אהובות:באפי,אנג'ל,טרו קולינג,סברינה,מכושפות,סמולויל,24ורוזוול.

mmhbk

New member
שלום

שם: גדי גיל: 20 תחביבים: מחשבים, קולנוע עיר: נצרת עילית סדרות אהובות: טווין פיקס, חברים, זהות בדויה, תיקיפ באפלה, מלאך שחור

shanyz

New member
אני../images/Emo9.gif

שלום לכולם אני חדשה! שם:שני גיל:18 כיתה:י"ב תחביבים: להיות במחשב, טלויזיה, מוזיקה, להיפגש עם חברים...
מקום מגורים: ת"א סדרות אהובות: זינה, בוורלי הילס, מלאך שחור, דוסון קריק, מכושפות, אהבה מעבר לפינה, ימי חיינו
, בנות גילמור, והרשימה ארוכה...

ברודי

New member
אללה שני..

הם מתלהבים שהראשלצים התנחלו על פורום מלאך שחור אנחנו נראה להם התנחלות בסיגנון זינאי על הפורום הזה.

shanyz

New member
נכון../images/Emo70.gifיאלה כל הזינאים לשרשר לפה../images/Emo70.gif

נראה יל שאלו ר אני את ודפי.. או שמא יש פה עוד זינאים שעדיין לא נחשפו בפומבי?

ברודי

New member
גם את עדי ראיתי

פשוט היא החליפה ניק אז את לא מזהה וחכי נסחוב לכאן את אביב.

למעלה