טופיק.

Ophel McNeil

New member
טופיק. ../images/Emo108.gif

(למה אני היחידה בעולם הזה שכותבת הודעות?? למה אתם גורמים לי להרגיש תלותית?? אתם רוצים שאני אבכה, נכון? אתם רוצים שאני ארגיש רע....
). אה. כן. טופיק. בעקבות הטופיק - איזה סצנות לא היו צריכות להיות בסדרה, הנה טופיק אחר - איזה סצנות הייתם מוסיפים לסדרה? אני הייתי מוסיפה ב1X17 סצנה עם סם. אפילו לא צריך לראות אותו, או להגיד עליו משהו, פשוט לשמוע את פאטי צועקת את השם שלו. סם (עכשיו סם מהפורום) גם אמר שלדעתו היה ממש טוב אם הם היו מראים את ניקולס בא ב3X17, מנפץ את האגרטל, וחוזר מאוכזב - אני מסכימה במאה אחוז. מה גם, שלדעתי ב2X02 היו חייבים מעט יותר סצנות על מלינדה. היא פשוט מושלמת!

../images/Emo58.gifזה היה צפוי שמישהו יגיד אבל

ס פ ו י ל ר ס פ י י ס (פעם אחרונה שעשיתי ספוילר ספייס לין אמרה לי שהיא אוהבת אותי אז אני אנסה עוד פעם..) הקטע החסר בין 3x22 ל 4x01 - מה קרה מששאקס פגע בהן עד שפייפר הטילה את הכישוף למציאת אחות אבודה (המוות של פרו, פיבי וקול חוזרים מהעולם התחתון, ידה ידה ידה...).

P3H2O

New member
זה הטופיק הכי גוסס שיש בפורום!!!

תשתתפו אנשים!!! טוב אז שלי זה: יותר סצינות של פיבי נותנת מכות לשדים ולהוציא את הסצינה המזויעה של מאטריקס מ306 זה היה ממש ממש דפוק!!!

Pixy led

New member
הייתי מוסיפה לפרק הראשון לסדרה...:

סצנה שבה רואים בחור בלונדיני (?) עם עיניים ירוקות (במיוחד בשבילך, אופל) וחולצה משובצת נדרס על-ידי משאית. (לא תכעסי עליי, בייב, נכון? *מבט מלא תקווה*)

Ophel McNeil

New member
כל כך חבל שהוא התחיל

בפרק השלישי, ושגם אם משאית הייתה דורסת אותו זה לא היה עוזר, כי טכנית, הוא כבר מת....
אבל מה שכן - עיניים יקרוקות, הללויה!

HuGo Hell

New member
אמממממ..

אני מסכים עם יותר סצנות של מלינדה המאמי *מרגיש טיפשי* מי זה ניקלוס מ3x17? *.* אני חושב וחושב ומששיך ולא מוצא מי הוא?! ומה קרה ב3X17 *שיעול*יש לי זיכרון דפוק*שיעול קולני* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני חושב שהיו צרכים לעשות את פייפר נילחמת בכול פרק! לדוגמא : 306 שווינס(רוס) ניכנס ולבית פייפר מקפיאה אותו, הוא משתחרר, פיבי בורחת, פייפר זורקת עליו אגרטל(כרגיל) ופיבי עושה בעיטה סיבובית על השולחן. אז אני חושב שפרק היו צריכים לעשות את פייפר מרביצה. ועד שהיו צריכים לגלות את פייג´ לפני שפרו מתה
זה לא פייר שפרו בחיים לא תכיר את אחותה למחצה!! פרו א.ג.א.מ

Phoebe again

New member
הסצינה בה קול מגלה אותי ואנחנו

רצים יחד אל השקיעה... *חוטפת מכות רציניות מאופל ושומעת כל מיני מילמולים פדופיליות* *חוזרת לעצמי* זה היה בצחוק, אני שונאת את השקיעה!
אהמ... סצינה שהייתי מוסיפה... סצינה בתחילת 1X01 בה היו מראים לנו קטעי ילדות של הבנות, ודברים מוזרים שמתרחשים סביבן... או משהו על מלינדה... אניוואי אני יודעת שזה צולע אבל הפורום הזה פשוט מת!

Woogyman

New member
אני, כמו שסיפרתי בכל הזדמנות

אשמח לראות עוד מכשפות טובות בעלות כוחות. כבר ראינו המון מכשפות טובות אחרות אבל לאף אחת מהן לא היו ממש כוחות, או לפחות לא כאלה שראינו (מכשפה טובה אחת אפילו קפאה!). אני אשמח לראות עוד מכשפות טובות (דמות קבועה של מכשף טוב ממין זכר תהיה נחמדה, כזה ראינו רק פעם אחת וגם הוא לא נלחם בשדים) בעלות כוחות שנלחמות בשדים כמו האחיות, כי בינתיים זה נראה שכל מה שקורה לאחיות (הופכות מדי פעם לרעות, ספר שעובר במשפחה, כשפים שמשתבשים) קורה רק להן ולא נראה שיש עוד מכשפות. אנחנו יודעים שיש עוד מאות מכשפות טובות שקורים לרובן דברים דומים. חבל שלא רואים את זה. סוג נוסף של סצנות שאני מאוד אוהב הוא הקרבות, עם כוחות או בלי. הייתי רוצה לראות יותר קרבות, למרות שיש המון כאלה בעונות האחרונות (וזה דבר טוב).

למעלה