טופיק 2

טופיק 2

יש לי שאלה אחרת: ברור שאהבנו את כל הפרקים בעונה השלישית אבל איזה אתם זוכרים במיוחד???? ובבקשה לא במספרים פשוט תתארו מה היה בפרק... דבר אחד מיוחד שאני זוכרת היה הפרק שפיבי הופכת לבאנשי הם עשו אותו כל כך מגניב...

Ophel McNeil

New member
פחחח! ../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני לא אהבתי אפילו מחצית מהפרקים של העונה השלישית. אם כי 3X03 (הפרק עם הטרולים, פיבי ופרו שמוצאות את הילדות הפנימיות שלהן, ופייפר שמאבדת את ליאו) ו3X11 (הפרק עם איימס, השד הכי גאוני לנצח, ונטלי, אור לבן שולתת במיוחד) היו פשוט גאוניים. והנה כבר יבוא סם וה3X22 שלו...

טוב......./images/Emo41.gif

אז רק אני אהבתי את הפרקים אבל זה לא משנה ובאמת הפרק של איימס ונטלי היה מגניב אהבתי את השפה שליאו והיא דיברו ואת הלחש של פיבי להסתה של איימס: "i´m rejecting your instigation" או משהו בסיגנון!!!!

Woogyman

New member
322, 322, וקצת 322 ../images/Emo110.gif

אופל, אני עד כדי כך שקוף? :) מדובר בפרק סיום העונה, כהאחיות נחשפות כמכשפות, למקרה שלא הבנתם את המספר. פרק ענק. פשוט ענק. והסיום - נראה לי הסיום היחיד של מכושפות (מלבד חצי מהפרקים בעונה הרביעית) שהשאיר אותי עם פה פעור.

Broom rider

New member
חבל שלא ראית

זה היה פרק ממש יפה גם הפרק עם הפיות היה חביב למדי.. ועוד משהו.. ׁ(לא ממש קשור) אהבתי מאוד את החתימה שלך

1Shir

New member
באופן אישי

קודם כל, העונה השלישית היא האהובה עלי (בהפרש מזערי מהראשונה). הפרקים האהובים עלי היו כמובן עם העלילה של קול-בלת´זור, פרקים שש, שבע ושמונה - המדהים מכולם. משום מה גם את הפרק הראשון נורא אהבתי, את הפרק עם איש הגלידה, את שני הפרקים שקול חזר לפיבי (13-שהן נהיו רעות עם הכוהנת, 14-עם הקללה בעיירה שנמצאת במימד מקביל), כמובן פרק החתונה, הפרק עם מלאך המוות, הפרק עם החטאים. כבר כמעט הגעתי לחצי עונה אז עדיף שאני אפסיק כאן... ואופל-כן, אני יודעת שיש לנו טעם בדיוק הפוך.

menashnesh

New member
אז ככה....

היו פרקים נחמדים אבל העונה לא ממש הפרקים שדי אהבתי זה הפרק שהם רבות ואז מאבדות את הכוחות לא זוכר את המספר. והפרק האחרון לדעתי הכי שולט בכל העונה call me lame אבל אני הכי אוהב אותו

פיתגורס

New member
אני דווקא ממש ממש אהבתי

את הפרק אם קללת האמפת´ שפרו קיבלה על עצמה. זה מאוד עצוב ויפה וממש נהנתי! הביצועים שלה היו ממש ממש מדהימים.

SaberTooth

New member
אמממ..

לפני שאני עונה, תנו לי רק להגיד שהבעיה בעונה היא לא העלילה, העלילה כשלעצמה נחמדה ולפעמים אפילו מצויינת, הבעיה בעונה, לפחות מבחינתי, היא הביצוע הלקוי מה של העונה. עכשיו, פרקים אהובים.. אממ... יש את 311 - הפרק עם איימס ונטלי. יש את 314 - הפרק עם הכהנת האפלה ופרו שהופכת לרעה. 305 "פרימוס אמפת´" (זה השם היחיד שאני זוכר
) - הפרק עם האמפת´ ופרו, את הפרק הזה אני אוהב רק בזכות השחקן המצויין ששיחק את וינסרס. ואחרון חביב, הפרק עם המוות (ארג... לא זוכר איזה מספר) ורק בזכות המוות... שנאתי את השדים האלה שמוצצים מידע מגזע המוח של הקורבן... שדים עלובים למדי
. שנאתי את מערכת היחסים בין פיבי לקול - "אוו קול... אני לא יכולה בעדייך"... "או פיבי... לעולם לא אעזוב אותך, אני לא יכול בלעדייך"... ארג..
.

1Shir

New member
תום-תיקון

הפרק עם האמפאת´ הוא 306, לא 305. פרק 305 הוא עם טרוקסה (ואבי המשוגעת).

nadiwainer

New member
אהה...הפרקים הכי טובים של העונה-

כמובן! 3X11, הפרק עם נטלי ואיימס, שד"א, האורבינג שלו היה כחול לחלוטין, לכן לא כל מי שהוא לא אור-לבן מלא, רגיל, ו"מקורי", יש לו אורבינג כחול... 3X03- פרק חביב ביותר. 3X05- הפרק עם אבי, וטרוקסה.... אההההה, צולע קמת. 3X22- אין מה להגיד, חוץ מזה שפרו מתה...
3X21- גם נחמד... אהבתי את 3X12, עם האקדמיה לשדים... אבל הקווים על היד היו מגעלילם...בעעע

למעלה