טופיק....(לא מקורי)

pilot promo

New member
טופיק....(לא מקורי)

עיינתי בפורום(בארכיון ובקישורים ובקשרי הודעות ומצאתי הודעה מלפני שלוש שנים(שבעידן הזה עדיין שררה הסברה שקול וליאו עם זוג...) בקיצור מצאתי טופיק של מה איך כל דמות תגיב למצב מסויים וראיתי את זה ואז בדיוק שודרה העונה ה-4 בארץ(5 בחו"ל) ונקרעתי מצחוק(כי אני מכור לעונה 4)וראיתי איך כל זה נכון ואיך מכושפות השתנתה.... אז מה דעתכם לעשות כזה טופיק:"איך כל אחת מהדמויות במכושפות תגיב למצב מסויים... תתפרעו תשתוללו תעשו מה שבראש שלכם אבל תנסו שיהי מצחיק(אני לא כותב כי חוש ההומור שלי שואף ל-0

pilot promo

New member
טוב בגלל שאפחד לא כותב אני מתחיל:

ואל תחשבו שאני רוצה שזה יהיה מצחיק...וסורי על הטעויות כתיב בהודעה הקודמת... המצב:ליאו חוזזר לפייפר|סימן שאלה פקפקני| ליאו:(רואה את פייפר)"פאק!!" פייפר:"אהה אתה עוד פעם..." גרג(זוכרים אותו-הכבאי מעונה 6)-מכפתר את החולצה(ושהמבין יבין) כריס-קופץ עליו ומתחיל להרביץ לו(אופייני לא?!) וויאט הרשע:"אבאאאאאאאאאאאאאא!!!(עם חיוך מרושע)"-זורק עליו כדור אנרגיה... קול-דמיינו אחו ירוק ומלא פרחים-הם רצים אחד על השני ו.... פייג':? פיבי:? בילי:"פייג'-מה שמו חזר..."

Woogyman

New member
אפשר לינק לשרשור המקורי? ../images/Emo110.gif

גם להשראה וגם כי זכור לי במעורפל דבר כזה באמת.

pilot promo

New member
../images/Emo207.gifפותח אתר למכושפות אבל בקשה...

היי אני פותח אתר ויש לי כבר את כל המידע הדרוש אבל חסר לי גרפיקאי וחברי צוות שירצו לקחת חלק בפורטל גדול מאוד של מכושפות(משהו בסדר גודל של P3-יותר גדול אפילו)אספתי אלפי תמונות(לא מגזים...)והמון המון מידע והדבר היחיד שחסר לי הוא עוד פעם חברי צוות וגרפיקאי מוכשר... מי שרוצה לקחת חלק שיפנה אליי באימייל:[email protected] אייסיקיו:329804341 ובמסרים(עדיף מיילים...) תודה רבה...

אני אולי

בתור חברת צוות (גרפיקאית מוכשרת אני לא...). כשאתה אומר חברי צוות למה אתה מתכוון

pilot promo

New member
להיות אחראי לכל מיני עדכונים במערכת

של האתר-כל מיני פינות מסויימות-דברים כאלו...

סבבה.

אולי תגיד לי איזה פינות לדוגמא כי המומחיות שלי זה... לא יודעת... יש לי המון תמונות

למעלה