טופיק חשוב!

טופיק חשוב!

אוקיי, במסגרת סלידתנו הרבה מגיא פינס, הידוע בפורום זה גם בשמו הנכון, גיא*פיכסה*פינס, החלטתי (ואיי זה נשמע מאוד אגואיסטי מצדי) לנסות שוב... [הסבר למי שאין לו מושג על מה אני מקשקשת בסוף ההודעה]. בכל און, את התוכן, ברגע שאני אכתוב אותו, אני אפרסם פה לפני, לאישורכם, אבל חשבתי (ושמרית עודדה. *גוו מיכל גוו מיכל גוו גוו גוו מיכל! סתאאאם*) שאולי נכתוב בסוף משהו בערך בנוסח של... "על החתום, מיכל, [email protected] שמרית, [email protected] (וכו´...)" עם הכתובות של כל חברי הפורום המדהים הזה (ב"ג לנצח), או לפחות חלקם. אם אתם רוצים להשתתף, שרשרו להודעה זו את כתובתכם (אי מייל) הקטה, והיו בטוחים שהיא תהיה שם! כמו שאמרתי, התוכן יפורסם פה קודם לאישור כל המשתתפים. אפשר גם להוסיף כתובות של אנשים שלאו דווקא חברים בפורום, אבל מצטרפים לעמדתנו, בלה בלה ידה ידה אני מתחילה ממש להשמע כמו איזה memo ממש מגעיל, אבל בבקשה לא להמציא כתובות. (אהמ, כל קשר ביני לבין ילדה בשם Trory בצ´אט שרמזה להמציא כתובות הוא מקרי בהחלט... *מתחבאת*). מי שלא רוצה לפרסם את הכתובת שלו בשרשור זה, יכול לכתוב לי מסר יפה וחתיכי ע"י לחיצה על השם שלי, כן, כן, ממש פה ליד הכותרת, ושם בצד ימין ללחוץ על "שלח מסר", או, לחילופין (ואוו, איזו שפה גבוהה, אני גאה בעצמי! *מוחה דמעה*) לכתוב מסר חדש ל"Gilmore Girl Rules". שזאת אני. דה. ועכשיו, למי שאין לו מושג על מה אני מקשקשת. לכם, אנשיי החביבים, זו בטח הייתה הודעה ארוכה ומשעממת! אבל יישרו כוח, אם הגעתם עד לפה, יהיה טוב. בסכל אופן, שמרית, מנהלתנו האהובה, כתבה ל, אמ, איך אני אקרא לזה, תכנית "גיא פינס" אי מייל בו הצעה לעשות ספיישל לבנות גילמור, כפי שעשו כמדומני לדוסון קריק או משהו כזה. בכל אופן, ההצעה נדחתה (מכאן השם גיא*איכסה*פינס) וחשבנו, היי, we might as well kick it, ואנחנו עושים עוד נסיון. אז, לסיכום, שרשרו את כתובותיכם במרץ! (אופיר, שמרית, לאנה, עודד, וכרמל - יש לי כבר את הכתובות שלכם, פשוט שרשרו את הסכמתכם
) מכל ה
, מיכל
(the power to the ppl!) נו? אני מצפה לראות שרשור ארוך כאורך הגלות!

לא מאשרת ../images/Emo46.gif

חחחחחח סתם, באמת, הייתם מצפים ממני לא לאשר
אנחנו נראה לגיא פיכסה הזה את יכולתנו
יכולת הבנות ו.. שני בנים. כן
זוכרים את מה שהוא כתב לי
זוכרים
שהם החליטו לא לעשות ספיישל
חראים שכמותם.

אה כן שכחתי את התקווה

אז פּכל מקרה, אנחנו נגרום לעתיד טוב יותר
(ושישה בלונים עפו בשמים)
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ועוד שישה בלונים
ובלה בלה בלה ג´ינג´ר..

חחח.... *פורצת בצחוק היסטרי...

כן. שוב פעם ללא סיבה נראית לעין.... אמ, נראה לכם שאני צריכה ללכת לרופא בקשר לזה? חברה שלי מאיה הציעה את המקום היפה עם החלוקים הלבנים... שאלתי אותה איך היה שם ואז צעקתי "סטגדישששששששש!!!!!". היא הסתכלה עליי כאילו גדלתי שלושה ראשים. הו וול. בכל אופן, לא איכפת לכם נכון? *לוחצת על שלח/י*

YaLdoNet 4 EveR

New member
*מנענעת את הראש בעצב*

*מצקצקת* לא נורא שמרית, אנחנו נעבוד על הקטע הזה אצלך.. *מבט מלא חמלה* טוב?
כעת, בנוגע לגיא פיכנס. טוב, נו, גיא פינס, אני לא רוצה צרות עם ההנהלה, אני מסכימה. ברור. כאילו, לאאאאאאא אני לא רוצה שיעשו ספיישל בנות גילמור.. או"ש!
כל הכבוד על היוזמי (אין לי כוח לתקן.. נו, ראבק, יוזמה), ואולי ביום מן היום אני אקדש גם אותך.

יש לי שאלה . . .

יפריע לך עם, אני שבינתיים נמצאת בפורום בנות גילמור שאת מנהלת אותו (ודרך אגב: את עושה עבודה מצוינת) יהיה גם בפורום בנות גילמור אחר באתר אחר???????? מחכה לתשובה!!!!!!!!!!!!111
סתיו

זו לא שאלה אפילו...

אבל את יודעת את הכתובת החדשה? אני מתכוונת, את זאת של הוטמייל?

זיושי

New member
מאשר+מקפיץ

זאת ההקפצה אז אל תקראו...:בלע בלע בלע בלע בלע בלע בלע בלע בלע בלע בבלע בלע בלע

*קליאו*

New member
ברור שמאשרת גמכן!../images/Emo105.gif

(אבל בקשהה.. כשזה יקרה {וזה יקרה
} אל תשכחו לכתוב פה שנראה.. כי אמו שאני מכירה את עמצי אני אשכח..
) מאיה - [email protected]

למעלה