טופיק חדש.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif מי שנונה מי?

אוי קטיה אילו רק היה בך שמץ רדיקליות.

kit k@t

New member
אבל רדיקליות דורשת מוטיבציה....

ומוטיבציה זה לחלוטין מה שאין לי. קאט

MissCunningham

New member
חחחח 'לא נחוץ', כה מאפיין את גיאלי!

eynav br

New member
אמ.... אני בשנה אחרונה בבי"ס פה

כל הכיתה שלי חורשים ולומדים למבחני כניסה לאוניברסיטה, תחילת שנה פה ז פברואר... אני מסיימת ללמוד פה בי"ס ונוסעת באפריל2007 לארה"ב ללמוד אנגלית באוניברסיטה/קולג'..אחר"כ מי יודע??? הייתי רוצה להמשיך ללמוד שם מה שאני לא אלמד... אין לי שמץ מה אני רוצה ללמוד.. יש 2 דברים שאני רוצה ללמוד אבל לא בטוח בשביל מקצוע... 1.צילום והשני אולי אולי אולי מדריכת כושר או משהו שקשור לכושר... בעיקר ללמוד בשביל עצמי לא בשביל לעבוד בזה או משהו.. אבל אין לי מושג...

Psychodish

New member
המממ

לומדת בתיכון קולג' כזה או מה שזה לא היה בתחום התקשורת ולומדת ספרדית בין השאר. לא יודעת במה אני רוצה לעסוק, ועוד 10-15 שנים אני אחייה לי בארץ מולדתי מובטלת וענייה אחרי טיילתי לי קצת.

flame101

New member
כרגע...

סיימתי תיכון בארץ, אני בארה"ב ותקועה שנה ללא מעש כי פספסתי את ההרשמה לקולג' או אוניברסיטה. מתכננת בינתיים לעבוד, לחסוך כסף ולטוס לכריסמס לגרמניה. אממ בינתיים לעבור את כל המבחנים הדרושים שלי בשביל להתקבל לביה"ס לתקשורת, הייתי מאוד רוצה להתמחות ביחסי ציבור ודוברות :) בעתיד הייתי רוצה להצליח בתחום הזה, להתחתן עם בחיר לבי ולהיות מאושרת עם המון ילדים חמודים, ושתהיה לנו משפחה מטורפת. ומה טוב אם זה יקרה כמה שיותר מהר :) למי שיש באמצעותו לסייע לי במידע בשביל להתקבל לקולג', מה התהליך לשם כך וכו' וכו'... אני כרגע גרה בפילדלפיה, אבל שמעתי שגם בוסטון לא רעה בשביל השכלה גבוהה, לא שפה חסר איפה ללמוד בכל מקרה אני חושבת לכיוון של Annenberg- School fo communication בהצלחה לכולם עם המשאלות :) אשמח לקבל תגובות לבקיאים ובכלל יום מעולה לכולם....

lol lypop

New member
את יודעת

שאת יכולה להרשם לסמסטר חורף ..ואם זה מאוחר מדי אז לפחות סמסטר אביב...

למעלה