הנה התשובה שלי =]
אני אחלק את זה לפי עונות כי ככה יותר קל לי. עונה 1-היו שתי דמויות שהכי התחברתי אליהן,מימי ומאט, מימי בגלל שהיא הייתה מפונקת כמוני,ילדותית כמוני,ורודה כמוני,ובגלל שהיא כנה כמוני,היא אומרת כל מה שבראש שלה בלי לעשות חשבון לאף-אחד,היא לא אוהבת לפגוע באנשים..אבל לפעמים זה פשוט קורה,בדיוק כמוני! למאט התחברתי בגלל שהוא בודד,ודיכאוני וגם בי את הצד הזה של ההתבודדויות והדיכאון. עונה 2-התחברתי מאוד לקן ולמאט שהספיק להתגבר על הדיכאון. לקן התחברתי כי הוא האשים את עצמו,ובאותה תקופה גם אני חשבתי שאני אשמה בהרבה דברים,שלא בהכרח היו אשמתי,עד עכשיו יש לי את המנהג הזה להתחיל להאשים את עצמי בדברים שהם לא ממש אשמתי. ולמאט בגלל שהוא עבר את הקטע של הדיכאון שהיה לו,וגם אני יצאתי מדיכאון וכל מיני דברים כאלה. עונה 3-פה התחברתי להנרי,הוא היה דמות שהייתה בנויה בצורה טובה,הוא היה חברותי אבל יחד עם זאת לא היו לו הרבה חברים. הוא היה גם שקוע במחשב כמוני..חחחחח.. עונה 4-פה היה לי קשה להתחבר לדמויות,אבל בסוף מצאתי שלוש דמויות שהתחברתי אליהם =] התחברתי לג'ייפי בגלל שהוא די כמוני,מנסה להרשים אנשים על מנת שיהיו לו חברים,מנסה להיות חבר טוב של אנשים אבל דוחים אותו,לא שממש דוחים אותי,אבל הייתה תקופה שאני דחיתי אנשים והם בחזרה דחו אותי,לא ממש רציתי להתקרב אל אנשים כי שמתי לב לאיך שהם מביטים בי-אז התחלתי להתרחק והם התרחקו בחזרה,עכשיו אני התקרבתי אל אנשים,והם מתקרבים בחזרה,למרות שעדיין יש ריחוק כלשהו בינינו. התחברתי גם לזואי,מאותה סיבה של ג'ייפי =] והתחברתי משום מה לקואיצ'י,לא יודעת למה,הוא דמות שמאוד התחברתי אליו =]