טופיק חדש!

טופיק חדש!

לאיזו דמות מדיג'ימון הכי התחברת ולמה התחברת אליה?מה גרם לך לאהוב אותה הכי הרבה ולהתחבר אליה!?!

Ray girl

New member
מממ...

אני חושבת שאני די מתחברת לזואי מאיזה שהיא סיבה... כלומר, גם אותי בכיתה לא אוהבים ואני נחשבת לסנובה מגעילה, ותמיד צוחקים אליי בגלל שאני לא ארץ-ישראלית... זהו...

הנה התשובה שלי =]

אני אחלק את זה לפי עונות כי ככה יותר קל לי. עונה 1-היו שתי דמויות שהכי התחברתי אליהן,מימי ומאט, מימי בגלל שהיא הייתה מפונקת כמוני,ילדותית כמוני,ורודה כמוני,ובגלל שהיא כנה כמוני,היא אומרת כל מה שבראש שלה בלי לעשות חשבון לאף-אחד,היא לא אוהבת לפגוע באנשים..אבל לפעמים זה פשוט קורה,בדיוק כמוני! למאט התחברתי בגלל שהוא בודד,ודיכאוני וגם בי את הצד הזה של ההתבודדויות והדיכאון. עונה 2-התחברתי מאוד לקן ולמאט שהספיק להתגבר על הדיכאון. לקן התחברתי כי הוא האשים את עצמו,ובאותה תקופה גם אני חשבתי שאני אשמה בהרבה דברים,שלא בהכרח היו אשמתי,עד עכשיו יש לי את המנהג הזה להתחיל להאשים את עצמי בדברים שהם לא ממש אשמתי. ולמאט בגלל שהוא עבר את הקטע של הדיכאון שהיה לו,וגם אני יצאתי מדיכאון וכל מיני דברים כאלה. עונה 3-פה התחברתי להנרי,הוא היה דמות שהייתה בנויה בצורה טובה,הוא היה חברותי אבל יחד עם זאת לא היו לו הרבה חברים. הוא היה גם שקוע במחשב כמוני..חחחחח.. עונה 4-פה היה לי קשה להתחבר לדמויות,אבל בסוף מצאתי שלוש דמויות שהתחברתי אליהם =] התחברתי לג'ייפי בגלל שהוא די כמוני,מנסה להרשים אנשים על מנת שיהיו לו חברים,מנסה להיות חבר טוב של אנשים אבל דוחים אותו,לא שממש דוחים אותי,אבל הייתה תקופה שאני דחיתי אנשים והם בחזרה דחו אותי,לא ממש רציתי להתקרב אל אנשים כי שמתי לב לאיך שהם מביטים בי-אז התחלתי להתרחק והם התרחקו בחזרה,עכשיו אני התקרבתי אל אנשים,והם מתקרבים בחזרה,למרות שעדיין יש ריחוק כלשהו בינינו. התחברתי גם לזואי,מאותה סיבה של ג'ייפי =] והתחברתי משום מה לקואיצ'י,לא יודעת למה,הוא דמות שמאוד התחברתי אליו =]

Ray girl

New member
מפורט...

בכלליות התחברתי לכולם... אבל לזואי הכי הרבה... ולבישים כי לא יודעת למה... אבל גם לאיזי התחברתי בעיקר, כי הוא גם היה די ילד בודד כזה (אבל לא מרצונו) וחננת מחשבים (אני רק עכשיו לומדת HTML) וכנ"ל גם לג'ו... והנרי...

Dark SpaWn

New member
אמממ... אני

אני ג'יי פי אני חבר של כולם אני תמיד מרגיש שאני חייב להרשים את כולם אבל יש דבר אחד שאצלי ואצלו הפוך הוא מנסה שהיו לו הרבה חברים טובים אבל אף אחד לא רוצה להיות חבר טוב שלו אצלי זה הפוך כולם חברים שלי אבל אני לא ממש אוהב אף אחד מהאנשים שמתנהגים כאילו שהם חברים שלי כל אחד בבית ספר נותן לי כיף ואני לא יודע את חצי מהשמות של האנשים האלו... אז אי דיי ג'יי פי

OFIRB9

New member
אנימ טאקויה דיוויס וקארי

טאקויה ודייויס כי 1) אני מפגרת 2) אני משוגעת 3) יש לי חוש הומור מוגזם ואני קארי כי אני האלה של האור זהו 0.0;;;

niena

New member
טוב, בוא נראה...

אני הכי התחברתי לקוג'י! כי הוא אדיש ולא מראה רגשות, והוא דומה לי בזה. בכלל, אני הכי מתחברת לאבים הבודדים, לא יודעת למה
.

Digi Lista

New member
דמות אחת?...

טוב אז או שנכתוב מגילה ענקית או שנכתוב כמה הודעות עם דמות אחת כול פעם כי אני מתקשה לבחור
קודם כול חופיתוש כול הכבוד על היוזמות
נעבוד לפי עונות... בעונה הראשונה התחברתי לטאי,אני באמת צריכה לפרט?מרוב כול הפעמים שפירטתי בטח כבר נמאס לשמוע...אבל בגלל שמזמן לא הייתי כאן ומזמן לא היה באמת דיון רציני אני אגיד בכול זאת... טאי הוא אחת הדמויות הכי מצחיקות בעונה הראשונה,הוא לוקח הכול בקלילות ומצליח למרות הכול לתפוס מקום חשוב בקבוצה,לאזן את הכבדות של מאט ולהנהיג,מעבר לזה טאי אומר דברים חסרי טאקט ואם יש מישהי שמתחברת לכאלה דברים ממקום אישי זאת כנראה אני(ביחד עם חצי מהעולם כמובן),ביום ראשון למשל חברה שלי באה לבית ספר והיה לה מכנס חמוד לאללה,בדרך כלל אני לא שמה לב לבגדים שאנשים לובשים אלא אם כן הם מוצאים חן בעיניי(וזה לא קורה הרבה,אני מפתחת קו משלי...)אמרתי לה "אחלה מכנסיים,אהבתי" והיא מאושרת מהמחאה עונה לי "את יודעת כמה הוא עלה לי?רק 29.90"(למה לא לעגל ל30?...)ואני בשיא החוסר טאקט עונה לה "רואים",היא באמת הובכה וגם אני הובכתי כי סך הכול רציתי לתת לה מחמאה ולא התכוונתי,איכשהו היה מתאים לטאי להגיד דברים דומים... עוד משהו לגביי טאי ואהבתי אליו-הוא נער משקפת,נער המשקפת הראשון ואני חולה(בריאה...)על נערי המשקפת ועל אנשים עם אופי כזה קליל,בדרך כלל אני מסתדרת איתם עד השלב שהקלילות שלהם גורמת לי לרצות להרוג אותם,אבל זה כבר נושא אחר... אני מאמינה שבגלל שיש בטאי(וגם בכול דמות אחרת בדיג'ימון כמעט,נגיע לזה אחר כך)מאפיינים שיש גם אצלי קל לי להתחבר לראש שלו ולהבין אותו,אני נורא נהנית לכתוב את "הטור שלו" (וגם את הסיפור שהתחלתי איתו ממזמן,לא הגבתם אז הפסקתי לפרסם...)אני לא יודעת כמה הוא באמת מזכיר את טאי אבל כול כך קל להכנס לראש שלו שכשאני קוראת מה שכתבתי אחרי הפרסום אני מדמיינת את הקול של חן חגי(מדובב של טאי בגירסה העברית)מקריא אותו ואני מתחילה לחייך... בקיצור אין על טאי ה

lori4

New member
אוקייייי

לפי עונות: עונה 1: סורה כי היא טומבוי ובאותה התקופה גם אני הייתי וחוץ מזה ביומון פשוט מגניבה. עונה 3: ריקה, כי היא פשוט קולית לחלוטין וחוץ מזה היא לפעמים מזכירה לי את עצמי. עונה 4: קואיצ'י כי היה לו את הסיפור הכי מעניין והכי מותח, הוא היה כזה אפל וחץ מזה הוא היה היחיד שלבש מכנסיים ארוכים כול השאר לבשו שלושה-רבעים שיצא לי בשלב מסוים מהאוזנים, דמות אחת עם זה בסדר, אבל חמישה?. קוג'י אבל רק בתור לובמן שהיה ממש מגניב, אבל אני משוחדת זאבים הם חיות שאני אוהבת ולובמן ממש היה זאב מדהים....

Dark SpaWn

New member
שמעי אולי זו פשוט חשיבה לא...

קונבנציונלית אבל לדעתי שחכת את 2

lori4

New member
לא שכחתי אותה....

לעונה 2 אין אנשים ששווה להזדהות איתם, הם פשוט הרסו את הילדים המקורים והילדים החדשים לא היו מוצלחים במיוחד גם כן.

Digi Lista

New member
עוד דמות...

הבטחתי שאני אמשיך(איימתי וקיימתי
) חוץ מיזה שאני לא רוצה שהדיון יתקע... אז בואו נמשיך דמות נוספת שאני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת אימפמון כמובן,עזבו את זה שברור לכולם שנועדנו להיות ביחד ולכן יש לנו גם התמזגות דיגיטלית מדהימה לאימפסטטנמון... ועכשיו ברצינות(אני מקווה שאתם לא באמת מאמינים שאני משדכת את עצמי באמת לדמות מצויירת
)...אימפמון הוא דיג'ימון קוף מגניבבבבבבבב,כמה שהוא מנסה להיראות קשוח ורע הוא בעצם מתגלה כרכיכה אפויה וטובה,משהו שמסתיר הרבה עצב,זאב בודד(קוף בודד ליתר דיוק) ממשפחת הדיג'ימונים,הוא כול כך מתוק שאני רק רואה אותו ושומעת את קולו השטיחי ואני מרגישה דחף לקנות לו כרית או דובון פרווה

Digi Lista

New member
שדון...קוף...

הוא נראה לי דיי קוף,לא כמו מאקוראמון הדיווה הצרחנית והקופית או אטמון הזייפן אבל עדיין סוג של קוף....רגע,הוא לא קוף?

Goggle Girl

New member
הם...

אני חייבת להגיד מעבר לכל צל של ספק שהכי התחברתי למיאקו (יולי). גם אני כמוה חולת מחשבים ואולי לעיתים נתפסת כחנונית אבל בתכלס אני נורא אוהבת את החברים שלי ומוכנה לעשות הכל בשבילם וגם לי יש מזג די חם וכו' וכו' וכו' בקיצור אני ממש חולה על מיאקו כי אנחנו ממש ממש ממש דומות

למעלה