טופיק חדש

crazy4tc

New member
יווווו

עברתי על התמונה הזאת ממש מהר ובעלה היה נראה כמו... דיוויד עם זקן!!!!!!!!! חחח זה היה מצחיק...

מיקי 666

New member
אנדריאה היא יהודיה וכשהיא ביקרה

בארץ בשנת 1992 היא הדליקה נר חנוכה ורכשה לעצמה מזוזה כשרה למהדרין. ד"א אנדריאה היא לא היהודיה היחידה שמשחקת בסדרה גם סטיב הוא יהודי כשר

גויבה

New member
נכון מאוד!

ולסיום תמונה מהתוכנית ארוח שלה גבריאל (מקווה שנהנתם!)

crazy4tc

New member
וואי כל הכבוד על ההשקעה!!!!!

אני חייבת להגיד שנראה לי שאנדריאה היא קצת שחקנית כושלת אבל נו... ולפי דעתי לא כל כך מתאים לה להיות עם ברנדון, הוא פשוט לא הטיפוס שלה... אז כנראה שהייתי משאירה אותה עם...ג'סי!! הם הכי התאימו...

מיקי 666

New member
על אנדריאה באמת בקושי שומעים

אני בכלל לא ידעתי את כל הדברים האלו שהיא נסתה עוד תוכניות וכל אלו... ג'סי והיא באמת התאימו אבל היו מלא פרקים שהוא היה בהם כל כך מעצבן!!!(
)

גויבה

New member
בעקרון אני מאוד מסכים עם שתיכן

והבעיה העקרית שלי שאני לא כלכך זוכר איך היא הייתה עם גסי וחבל ובגלל זה אני רוצה שידור חוזר ושל כל העונות (למרות שגם אני אסכים רק לשידור חוזר של עונות 1-6 אבל אין לי שום בעיה שישדרו את כולם) חוץ מזה אני כבר שנה מנדנד לערוץ הסרטים שיעשו ספיישל על כוכבי הסדרה ויקרינו כל מיני סרטים שלהם (כמו שעשו בעבר לסיינפלד) אבל בינתיים זה די ללא הצלחה אבל למזלנו בהולמרק משדרים הרבה מאוד סרטים בכיכובם חוץ מזה אני רואה שכבר יש די הרבה אנשים בפורום וזה ממש משמח ולמי שעדיין לא ספרתי הגשתי טופס בקשה לניהול הפורום ואני מחכה ומצפה לתשובה!!

מיקי 666

New member
יאי!!! אני ממש שמחה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני ממש ממש מקווה שיתנו לך לנהל את הפורום בלי בעיות זה באמת מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה