טופיק חדש

גויבה

New member
טופיק חדש

טוב אני מקווה שעדין יש אנשים שבודקים מתישהו את הפורום וזה בשבילכם ובשביל שלא יסגרו את הפורום (אז עם אתם אף פעם לא כותבים או חושבים שהטופיק גרוע בבקשה עדין תגיבו למען בוורלי!!!!) טוב אז הטופיק הוא הסיפור העלילתי הטוב ביותר שקרה לואלרי במהלך כל העונות (אז אני אתן לכם אפשרויות ועם יש לכם משהו אחר להציע אז זאת ההזדמנות!!!) 1. טוב ואלרי כבר כשהיא הגיעה היא נסתה לתפוס את המקום המכובד של ואלרי אז האפשרות הזאת היא ההתחלה שלה עם דילן וכל האלכוהול וכל ההתרחשות המינית שקרו ביניהם!!! 2. טוב עוד סיפור ואלרי לא פחות חשוב ולפי דעתי אפילו יותר הוא מתי שהיא התאהבה בגבר הנשוי (שלמי שלא זוכר את שמו אז קני) והוא שכר להם דירה במלון ואז בגלל שהוא לא ממש התייחס אליה (נניח!!!) אז היא אמרה שהיא בהריון ואפילו השאירה חתולים בבית שלו! 3. טוב הדבר שהכי זכור אצל ואלרי הוא השנאה שלה עם קלי אז האפשרות הזאת מיועדת לכל הדברים הרעים והטובים שקראו להם ביחד וכל מה שהם עשו אחת לשניה (ואתם מוזמנים לרשום דוגמאות שאתם זוכרים במיוחד) אני זוכר ששתיהן למשל קנו אחת לשניה יומן בכריסטמס ואיך שהם נפרדו ויש עוד המון המון המון דברים! 4. טוב הסיפור שהכי סבב סביב הביצית ואלרי (למרות שאני מת עליה וגם בטח אתם גם) הוא שאבא שלה אנס אותה ובמהלך העונה השישית היא חולמת חלומות על זה שהוא התאבד (שזה פאשלה) כי אחרי זה מגלים שהיא זאת שרצחה אותו!!! ובגלל זה היא הייתה כלכך רעה! 5. טוב ואלרי היא בזכות ברנדון אז כן האפשרות הזאת מופנית לכל מה שברנדון עזר לה וחילת אותה מכל הבעיות במשך העונות 6. וכמובן זה שהיא ניהלה רומן עם זה שחלה באיידס והיא הייתה בטוחה שהיא גם תהיה חולה בזה! 7. אחר טוב אני יודע שהקטגוריות די יצאו מאוד מכלילות וגדולות ואני יודע שקצת קשה לבחור אבל תנסו בכל זאת ותנסו גם להרחיב!!! בקרוב אני אעשה עוד כמה סקרים וטופיקים לגבי ולרי כי מגיע לה!!!

1Shir

New member
../images/Emo26.gif3../images/Emo36.gif

למרות שקלי היא דמות שאני לא אוהבת, היא דמות עם המון עוצמה בסדרה, וקשר מתמשך בין 2 דמויות עוצמתיות הוא תמיד הדבר החזק ביותר. בסך הכול רוב הדברים שואלרי עשתה יצאו די טיפשיים, למרות שהיא עצמה מאוד חיננית. לא הזכרת את הרומנים שהיו לה עם סטיב, ברנדון ודייויד.

גויבה

New member
כן צודקת

אבל העניין הוא שהרומן עם סטיב היה סתם פלינג ועם ברנדון זה היה רק התחלה של משהו שהפסיק מיד אבל כן דברת על היחסים ביניהם ועם דיויד לא יודע באמת למה לא גם לפי דעתי זה מאוד חשוב היה והם גם התאימו מאוד מאוד!!!! אז בקיצור תודה רבה לך שוב שענית ועם כבר אז עוד משהו סקר חדש: עם כבר מדברים על ולרי אז באמת מי אתם חושבים שהכי התאים לה: ברנדון, סטיב, דיויד, דילן, נוח, קני, קולין, ריי, ואני בטוח שהיו מלא ששכחתי כי היא הייתה עם המון המון המון המון בחורים

גויבה

New member
טוב והבחירה שלי היא

דיויד וזה די ברור לפי דעתי פשוט ראו את הכימיה שהייתה ביניהם כזוג אמיתי גם על המסך הם היו ממש חמודים ולא היה לי שום בעיה לראות את החתונה שלהם בפרק האחרון ועכשיו שאני חושב על זה בפרק האחרון בכלל לא התייחסו לאנדריאה (איזה מצחיק) כאילו התייחסו אליה בדיוק כמו שהתייחסו לגברת טיזלי (המנהלת של הבית ספר הישן שלהם) טוב אז רק עוד דבר אחרון אני חושב שואלרי הייתה גם חמודה עם ברנדון וסטיב אבל עם דילן זה היה סתם לפי דעתי יכלו לעשות משהו יותר גדול בין ברנדון לואלרי כי גם ביניהם הייתה אותה כימיה!!! אהה ומשהו אחרון נכון יש עכשיו סרט חדש שהגיע לקולנוע שנקרא דיילת מהעננים עם גווינת פלטרו אז גם גאנט משחקת בסרט (אני אראה את זה בקרוב ואחליט עם להמליץ או להשמיץ!!!!)

מיקי 666

New member
אני מסכימה!!!

אני אישית לא ממש אוהבת את ואלרי אבל לדעתי הכי התאים לה זה דיויד!!! הם היו כל כך חמודים ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כל השאר זה היה כזה סתם..... במיוחד סטיב (אם אני זוכרת נכון..) הם ממש אבל ממש לא התאימו וזה היה סתם כאילו בשביל לתת גם להם לעשות משהו.....

למעלה